sağol cnm.. tlfunumun sesini kapattım dolabımın uzak bi köşesine attım.. sabaha kadar uyumamış odun facede arabesk şarkı paylaşmış akşama kadar ayı gibi uyur zaten bende elimden geldiğince az bakacağım telefona yardımın için sağol
bu arada sus bee moralimi bozma yeter artık ne çok konuşuon gibi laflarını ona yedirmem lazım onu nasıl yapabiliim acaba
neden alınayım cnm doğru diyon uzaktan ben okusam bende sevmediğini düşünürdüm ama msjla böle yapıo mesela yan yana böle değil bi kere oturmuş bana tek tek nar ayıklamış hastayken... yanımda deli divane oluyo
Ben de bunu anlamıyorum. Yanında neden deli divane olur da uzaktayken ilgilenmez? Sevmiyordur işte nolsun. Sevseydi her türlü ilgi gösterirdi diye düşünüyorum. Üstüne düşme. Umursama. Neden böyle davranıyorsun diye sorma. Onun ilgisine hiç ihtiyacın yokmuş gibi davran bir süre. Laftan da, halden de, sevgililikten de anlayan birine benzemiyor çünkü.
şimdi sen o tele arada bak ama o msj atana kadar atma. baktın atmış cvp yazma akşama kadar sakın sonra mesela nasılsın mı demiş 4 saat önce, iyim sen yaz . o eminim geç cvp verdin die tirip yapar sende sus yaa ne morelimi bozuyon çok konuştun dersin haddini bildir
Ben de bunu anlamıyorum. Yanında neden deli divane olur da uzaktayken ilgilenmez? Sevmiyordur işte nolsun. Sevseydi her türlü ilgi gösterirdi diye düşünüyorum. Üstüne düşme. Umursama. Neden böyle davranıyorsun diye sorma. Onun ilgisine hiç ihtiyacın yokmuş gibi davran bir süre. Laftan da, halden de, sevgililikten de anlayan birine benzemiyor çünkü.
canım o zaman bu cocugun yapısı boyle yanı sende onu boyle kabul etsen olmaz mı ?
hem bırazda alısmıs o snden msj almaya merak edılmeye sımarmıs sanırım snde ılgısız davranmaya basla aklı basına gelır gbı
bu arada nar ayıklama ısıne bayıldım :) benımkıde dun kız kardesıyle konustrdu benı gece kız bnden 6 ay kucuk bna abla dedı :)))))
senınle tanısmaya gelıcem dedı
canım bak benim 1 ay önceki halime çok benziyorsun kendimi okudum resmen ben 3 yıllık şuanki sevgilimle inişli çıkışlı ilişki yaşadık ayrıldık 2 yıl ayrı kaldık ama sürekli görüştük 2 yıl benimle barışmak için köpek gibi peşimden koştu bende 2 yılın sonunda barıştım asker yolu bekledim çabaladım uğraştım 1 ay önce aynı senin gibi şunu yapıcam yap aşkım normalde izin vermeyen insandır dışarı çıkıcam çık aşkım asla salmaz dışarı.. ben ona msj atardım destan yazardıım onun bana cevapları hep şöyle olurdu tamam aşkım -oldu aşkım -iyi aşkım -olur aşkım -yok aşkım bende kendimi garip hissettim sürekli soruyodum beni sevmiyomusun öyle mi böyle mi aynı senin gibi msjlar alıyodum saçmalama ya olur mu öyle şey aşkım yapma böyle başka açıklama olmuyodu ve bu beni tatmin etmiyodu.. Ben msj atmazsam msj atıcağı yoktu denedim de 1 gün komple msj atmadım cvp atmadı sabaha kadar naptığını bilmeden geçirdim o günü.. sonra ertesi gün msj attı günaydın aşkım diye şimdi sıra bana gelmişti çünkü içime bi yumruk oturmuştu öğlen msj attım günaydın diye niye geç yazdın dedi işim vardı dedim ama cvplarım kısa ve netti onun gibi işim var tamam aşkım oldu aşkım biliyorum aşkım açıklama yok uzun msj yok 1 hafta sonunda baktım msjlar sıklaşmaya başladı bide gittiğim yerleri o bana napıyosun dedikten sonra sonra söylüyodum.. Sonra onda bi korku oldu şimdi maşallah diyim o ben msj atmadan yani msj atmama izin vermeden saat başı msj atar bence beni dinle uzun oldu ama anla diye yazdım uzun uzun..
çok sağol cnmm uygulayacağım bunlarııbaşkada çarem yok zaten :44:
bak sen sevgilini iyi tanıyosun şimdi sıra sende o sana nasıl davranıyosa sende ona öyle davran ama tirip yaparak değil hiç bişey olmamış sen onunla kavga etmemiş gibi tamam mı kısa ve net cevplar gerektiğinde uzun cümle kur ama abartmadanbak nasıl yola gelcek....
Erkekleri aslında bu hale biz getiriyoruz
Onlar hasta olsa aman ne istersin , annesi gibi davranmaya başlıyoruz
Ya canı acıyan sensin , onun canı acımıyorki senin halinden anlasın
Bu arada ben ilk mesaja göre yorum yaptım , sonra ne oldu okumadım..
sana katılıyorum ilgi alaka onları bıktırıyor bizde onlara onlar gibi davranalım ki olumlu cvplar alalım :) şahsen yaptım ve aldım başardım
umarım bende başarırım cnm adam bana pişknsin dedi ya gece gülüyimmi ağlayımmı
umarım bende başarırım cnm adam bana pişknsin dedi ya gece gülüyimmi ağlayımmı
:))) benımkıde bana ustunluk kurmaya calısıyorsun dıyo gece gece manyak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?