Bi ortamda neden sevilmezsin?

yardimci insanlar genelde kullanilir. sonra da bir mendil gibi atılır.

ne yazik ki arkadas sizi seven arkadas kolay kazanilmiyor. ayni kafadan olmak lazim.

ama inanin çoğu insan kendi çıkarları icin size iyi gorunebilir .

★herkese iyi davranmak lazim kimseyi kirmamak ama kesinlikle beklentiye girmemek ve itimati elden birakmamak.

Eger sizi kiskaniyorsa birileri inanin bunu bi sekilde belli ederler ya sozleri ile ya da hareketleri ile .

sadece gozlemleyin

yardimci insanlar genelde kullanilir. sonra da bir mendil gibi atılır.

ne yazik ki arkadas sizi seven arkadas kolay kazanilmiyor. ayni kafadan olmak lazim.

ama inanin çoğu insan kendi çıkarları icin size iyi gorunebilir .

★herkese iyi davranmak lazim kimseyi kirmamak ama kesinlikle beklentiye girmemek ve itimati elden birakmamak.

Eger sizi kiskaniyorsa birileri inanin bunu bi sekilde belli ederler ya sozleri ile ya da hareketleri ile .

sadece gozlemleyin
Cafede garsonluk yapıyorum ben. Ve insanlarla iletişimim çok iyi. Sırf benim muhabbetim için gelen insanlar var. Yüreğimdeki iyiliği ve sıcaklığı hissedenler. Onun dışında normal hayatımda da samimi arkadaşlıklarım var. Ama çalışma arkadaşlarımla tam anlamıyla yakın olamıyoruz. Beni kıskandıklarını ve sanki yalnızlaştırmaya çalıştıklarını hissediyorum. Benim onlara bi zararım yok ki. Aksine yardımcı oluyorum elimden geldiğince. Ama beni saf dışı bırakıp kendi aralarında iyi olmaya çalışıyorlar.

Bir cok sebebi olabilir, size tanimamiz lazim anlamak icin.

Sizinle alakali olabilir. Oyle ki yuzlerine gulup, arkalarindan konusan birisinizdir ve bunu biliyorlardir. Dedikoducusunuzdur. Art niyetlisinizdir. Yaklasiminiz sahte geliyordur. Gecimsizsinizdir. Ordan oraya laf tasiyorsunuzdur. Surekli kendinizden bahsediyor, az dinleyip, cok konusuyorsunuzdur. Vb vb bir suru sizle alakali seyler olabilir.

Onun disinda, belki de onlar size sevememislerdir. Kabul etmekte zorlaniyorlardir. Kiskaniyorlardir vs vs.

Bilemiiiceeem yani En Büyük KK

Bir cok sebebi olabilir, size tanimamiz lazim anlamak icin.

Sizinle alakali olabilir. Oyle ki yuzlerine gulup, arkalarindan konusan birisinizdir ve bunu biliyorlardir. Dedikoducusunuzdur. Art niyetlisinizdir. Yaklasiminiz sahte geliyordur. Gecimsizsinizdir. Ordan oraya laf tasiyorsunuzdur. Surekli kendinizden bahsediyor, az dinleyip, cok konusuyorsunuzdur. Vb vb bir suru sizle alakali seyler olabilir.

Onun disinda, belki de onlar size sevememislerdir. Kabul etmekte zorlaniyorlardir. Kiskaniyorlardir vs vs.

Bilemiiiceeem yani En Büyük KK
Yok ya mutevazi insanlarla ozguven patlamalari da bu sorunlari yasiyor.

Güzel olman.

Daha başarılı olman.

Birilerinim sana olan sevgisinin çekilememesi.

Bazen sadece bayan olman bile yetiyor..

O yuzden fazla kurcalama. İşlerine gelirse..

Her agzına gelen şeyi pat diye söylüyorsundur. Çok konuşuyorsundur. Herşeye bir yorum yapıyorsundur.

Yada

Çok sessizsindir onlara ayak uyduramadığını düşünüyorlardır seni silik görüyorlardır.

Ortan yoktur ya uçsundur yada dip.
Her agzına gelen şeyi pat diye söylüyorsundur. Çok konuşuyorsundur. Herşeye bir yorum yapıyorsundur.

Yada

Çok sessizsindir onlara ayak uyduramadığını düşünüyorlardır seni silik görüyorlardır.

Ortan yoktur ya uçsundur yada dip.
Ay onlar kimmis de ayak uydurulmuyormus.Insan gibi yasa iste.
Banlanmami istiyorsun :KK70:

Devre diken... misali.
Aynen durum o

Ben bir insanı sevememişsem eğer ya hayvan sevmiodur ya egoisttir. ya çok konuşuyodur, laf dinleyip taşıyordur, sahtekardır. yapmacıktır, çok tutucudur. çok patavatsızdır , kötü birisidir. Ya çok laubalidir ya da dengesizdir . Saftır, laftan anlamıyodur. Sizin için söylemedim tabi genel düşüncem :) Beni genelde iyi tanıyanlar severler. Sevmedikleri özelliklerim açık sözlüyüm. Çok şaka eleştiri kaldıramamam.

Cafede garsonluk yapıyorum ben. Ve insanlarla iletişimim çok iyi. Sırf benim muhabbetim için gelen insanlar var. Yüreğimdeki iyiliği ve sıcaklığı hissedenler. Onun dışında normal hayatımda da samimi arkadaşlıklarım var. Ama çalışma arkadaşlarımla tam anlamıyla yakın olamıyoruz. Beni kıskandıklarını ve sanki yalnızlaştırmaya çalıştıklarını hissediyorum. Benim onlara bi zararım yok ki. Aksine yardımcı oluyorum elimden geldiğince. Ama beni saf dışı bırakıp kendi aralarında iyi olmaya çalışıyorlar.
iste neden anlamiyorsun senin icinde oyle bi kötülük yok . o fitratts degilsin çünkü. ya da kiskanacagin biri cikmadi karsina .

olabilir.senin neseni bile kiskaniyo olabilirler.

ama cokta tinn.
isinize bakim bence kendinize felak nas okuyup ufleyin.

ben de öyleyim normalde birebirken benle cok iyi olan kimseler baskasini bulunca goz goze gelmemeye calisiyor . :) :) hani desem benim husnu kuruntum kardesim de anliyor . :) abla diyo senden geriliyorlar . kiskaniyorlar diyo kardesim bana hoslanmadigini da soyler. ben de bakiyorum ne hata ediyorum diye . inanin kimseyi kirmamaya calisirim ama arkadss demis ya deveye diken diye o misal . gecen bi olay oldu normalde hep guldugum yardim ettigim kimseye hakettigi gibi davrandim inanin pesimde . Hayır illa somurtamk mi lazim:KK70:

★herkes kendi bilir , ben kisisel gelişimime bakiyorum kitabimi okuyorum kimsenin hakkimdaki dusuncesini onemsemiyirum kiskanan kiskanabilir . :)seven sevebilir sevmeyen sevmeyebilir

Neden kendini sevdirme cabasindasin zorlarsan olmaz herkeze iyilik melegi olamazsin kendini feda edemezsin etme de aylen haric kimseye iyilik melegini oynama boyle severler dusunuyorsan sevmezler kullanirlar. ;)

Soyle soyliyim kendi adima
bana en buyuk iyiligi yapan bir kisiyi aramiyorum
o kadar onemli bir iyilikti ki o olmasaydi halim ne olurdu bilmiyorum....ama dili de o kadar sivri idi ki...

demem o ki davranislarin ile yaptiklarin celisiyordur

Back
X