- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cafede garsonluk yapıyorum ben. Ve insanlarla iletişimim çok iyi. Sırf benim muhabbetim için gelen insanlar var. Yüreğimdeki iyiliği ve sıcaklığı hissedenler. Onun dışında normal hayatımda da samimi arkadaşlıklarım var. Ama çalışma arkadaşlarımla tam anlamıyla yakın olamıyoruz. Beni kıskandıklarını ve sanki yalnızlaştırmaya çalıştıklarını hissediyorum. Benim onlara bi zararım yok ki. Aksine yardımcı oluyorum elimden geldiğince. Ama beni saf dışı bırakıp kendi aralarında iyi olmaya çalışıyorlar.yardimci insanlar genelde kullanilir. sonra da bir mendil gibi atılır.
ne yazik ki arkadas sizi seven arkadas kolay kazanilmiyor. ayni kafadan olmak lazim.
ama inanin çoğu insan kendi çıkarları icin size iyi gorunebilir .
★herkese iyi davranmak lazim kimseyi kirmamak ama kesinlikle beklentiye girmemek ve itimati elden birakmamak.
Eger sizi kiskaniyorsa birileri inanin bunu bi sekilde belli ederler ya sozleri ile ya da hareketleri ile .
sadece gozlemleyin
Yok ya mutevazi insanlarla ozguven patlamalari da bu sorunlari yasiyor.Bir cok sebebi olabilir, size tanimamiz lazim anlamak icin.
Sizinle alakali olabilir. Oyle ki yuzlerine gulup, arkalarindan konusan birisinizdir ve bunu biliyorlardir. Dedikoducusunuzdur. Art niyetlisinizdir. Yaklasiminiz sahte geliyordur. Gecimsizsinizdir. Ordan oraya laf tasiyorsunuzdur. Surekli kendinizden bahsediyor, az dinleyip, cok konusuyorsunuzdur. Vb vb bir suru sizle alakali seyler olabilir.
Onun disinda, belki de onlar size sevememislerdir. Kabul etmekte zorlaniyorlardir. Kiskaniyorlardir vs vs.
Bilemiiiceeem yani![]()
Merak ettim lutfen:)Buna cevap verirsem banlanirim
Merak ettim lutfen:)
Her agzına gelen şeyi pat diye söylüyorsundur. Çok konuşuyorsundur. Herşeye bir yorum yapıyorsundur.
Yada
Çok sessizsindir onlara ayak uyduramadığını düşünüyorlardır seni silik görüyorlardır.
Ortan yoktur ya uçsundur yada dip.
Ay onlar kimmis de ayak uydurulmuyormus.Insan gibi yasa iste.Her agzına gelen şeyi pat diye söylüyorsundur. Çok konuşuyorsundur. Herşeye bir yorum yapıyorsundur.
Yada
Çok sessizsindir onlara ayak uyduramadığını düşünüyorlardır seni silik görüyorlardır.
Ortan yoktur ya uçsundur yada dip.
Aynen durum oBanlanmami istiyorsun
Devre diken... misali.
Yok ya mutevazi insanlarla ozguven patlamalari da bu sorunlari yasiyor.
Devre diken... misali.
iste neden anlamiyorsun senin icinde oyle bi kötülük yok . o fitratts degilsin çünkü. ya da kiskanacagin biri cikmadi karsina .Cafede garsonluk yapıyorum ben. Ve insanlarla iletişimim çok iyi. Sırf benim muhabbetim için gelen insanlar var. Yüreğimdeki iyiliği ve sıcaklığı hissedenler. Onun dışında normal hayatımda da samimi arkadaşlıklarım var. Ama çalışma arkadaşlarımla tam anlamıyla yakın olamıyoruz. Beni kıskandıklarını ve sanki yalnızlaştırmaya çalıştıklarını hissediyorum. Benim onlara bi zararım yok ki. Aksine yardımcı oluyorum elimden geldiğince. Ama beni saf dışı bırakıp kendi aralarında iyi olmaya çalışıyorlar.
Demek ki onu yapmak gerekiyormuş. Bugün uygulamaya geçtim. Bakalım neler olacak gün sonundagecen bi olay oldu normalde hep guldugum yardim ettigim kimseye hakettigi gibi davrandim inanin pesimde . Hayır illa somurtamk mi lazim