Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!

Bence de bebeğe demiş gibi. Normal zamanda ilgilenir mi sever mi bebeği. Yani tavırlarından belli dir az çok ona karşı beslediği duygular. Oğlum bebekken babası daha çok ilgilenirdi. Ben işte iken tüm gün bakmışlığı da var. İnsan bebeğine öyle der mi. O bir melek. İnsanlar yıllarca uğraşıyor bebeğim olsun diye. Takip edin bakalım nsl ona karşı. Dediği gibi ise asla yalnız bırakmayın

Kendi geberir gider inşallah vicdansız...

Eşini bir silkele trip atmakla olmaz, anlamayacak belli ki. O bir bebek bunu farketmesi lazım, ki bebek daha 2aylik olayların daha çok başındasınız... çocuk dediğin sabır ve merhamet işi, yarı öbür gün terste konuşacak inatlasacak vs.

Kafasına vura vura de ki 'O BIR BEBEK'

Allah akıl fikir versin ya. Enkazdan onca bebek çıkarıldı haberleri izlese bile haline şükreder insan nasıl bir yaratıkla evlendiniz siz. Söyleyecek söz bulamadım iğrenç ötesi. Şurda nice konu okudum aldatmalısından şiddetine ama okuduğum en berbat konulardan biri bu sanırım.

Arkadaşım galiba ilk bebeginiz allah bagışlasın. Kadın karnına düşdügü anda ANNE olur. Ama babalar sonradan ögrenir.
  • Eşinizede kızmayın empati yapın tümgğn çalışıyor
  • önceden tüm ilgi ondayken bebek oldu ilgi azaldı
  • Ve tabiki sen onu 2.plana attın her ladın gibi bende aynısını bende yaptım.
  • Böylesi durumlarda bebegini papatya çayıyla duş yaptır ve beyaz gürültü dinlet
  • 6.ayda eşinde düzelir . Bu durumlarda fazla tepkiler vermemek gerek .çünkü uykusuzluk insanı huysuz yapıyor
  • Kesinlikle aile huzurunu düşün, sen nekadar stresli mutsuz olursan bebekte hissediyor ve huzursuz uykusuz oluyor

Bebeğin kafasını patlatmak isteyip gebersin diyen biriyle neyin empatisini yapsın ne yaşıyorsunuz siz ya

Ben size dedi sandım emin misiniz çocuğa dediğinden?Gerçi ne fark eder adam saygısız.Böyle bir adamla çok yıpranırsınız.Ben olsaydım böyle bir adamla evlenseydim üstüne çocuk yapsaydım şu sıralar ayrılığı düşünmeye başlardım.

Bebeğin kafasını patlatmak isteyip gebersin diyen biriyle neyin empatisini yapsın ne yaşıyorsunuz siz ya
Arkadaşım senin çoçuğun var mı? Bebeklik dönemlerini hüç yaşadın mı?
Ayriyetten adam zaten şuan binpişmandır bu sözü söylediği için. Adamın dedigi kötü birşey sinirle söylense bile.(adama haklı demiyorum) ama zaten kadın üzgün lohusa ateşe neden venzün dökersiniz kiiiiii

Uyku sersemliği ile söylemiştir inş. Öyle umuyorum. Bence yastığının altına bıçak koyun. Bi zahmet öldürsün kendini. Beyzade

Siz daha tedavi aşamasindayken eşinizle ilgili açtığınız bir konuya neden bu adamdan 2.cocugunuz olsun diye uğraşıyorsunuz diye sormuştum.

Açtığınız konulardan bile anlaşılıyordu bazı şeyler aslında. Huysuz bir adamdı eşiniz daha da fazlasıymış, kendi evladına merhamet duymayacak kadar da kötü.

Bir süre konuşmayıp sonra hayatınıza devam edeceksiniz diyecek birşey yok o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…