- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bizimde aşılama ile olduKorkunç ya bu nasıl bir vicdansızlık böyle!Kendisi bebek olmamış mı ağlamamış mı?Annesi babası patlatmamış demek ki onun kafasına!Millet çocuğum olsun diye ne acılar çekiyor nelere katlanıyor maddi manevi pes vallahi!!!
Ah bebeğim kucağımda olmasa ve ağlamasa aynısını yapmak isterdim!!Kafasina bir tane patlatirdim dunya kac bucakmis öğrenirdi
Çocuğu tek basiniza yapmışsiniz gibi davranan erkeklerin kafasini duvara surtup kivilcim cikarmak lazım cidden insanin sinirlerini ziplatiyorlarAh bebeğim kucağımda olmasa ve ağlamasa aynısını yapmak isterdim!!
KeşkeKeşke eve geldiğinde kafasına patlatıcak birilerini bulamasa ve mumla arasa. Yani keşke evden gitseydiniz.
Sana demiş olabilir mi? Çünkü kimse kolay kolay evladı için söyleyemez öyle bir şey bence. İlk çocuğunuz mu? Eşinle bir an önce konuş. Kavga ederse de etsin. Niye alttan alan hep sen olacaksın? Eşin hep böyle hayvan mıydı?Yine bir es ve bebek vakası ile karşınızdayım
Bebeğim geçen gün 2.Ay aşısı vuruldu ve gece aglamaktan hicbir sekilde uyumadi
Ben susturmaya çalıştım sürekli meme verdim altını aldım karnını doyurdum pispisladim ama susmadı. Eşimden yardım istediğimde ise tüm gün yoruluyorum bi de oturup çocuk mi sallayacağım diye bağırdı, o çalışıyor ben ise bu süreçte evdeyim.
Ben bebeğimi alıp salona geçerken arkamdan ise o hic duymak istemedigim cümleyi söyledi
Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!
Söylediğin laflara dikkat et demekle yetindim çünkü bebeğim zaten huysuzdu tartışacak mecalim yoktu gecenin bir vakti.
Ağlaya ağlaya uyuttum bebeğimi.
Hiç günahsız bebegimize nasil der bunu diye ağladım, insan evladına bunu diyorsa bana neler yapmaz diye ağladım...Çok ama çok kızgınım şaşkınım.....
Gün içinde arıyor çok soğuk tepkiler verip telefonu kapıyorum ancak eve gelince ona yüz vermiyorum diye çok kızgın şuan. Kapıları tak tük çarpıyor sanki benim bir sucum var!! Kizlar bagirip kavga etmek istemiyorum bebeğim yanimizdayken o yüzden susmayi tercih ediyorum ama ona çok kotu söylemem gereken şeyler var, benim bebeğim o lafı hic haketmiyor.
Sinirle bile söylese hiç bir baba bunu yapmamalı üslup konusunda eşimi ne yaptıysam değiştiremedim. Olan bebeğime oluyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Işte ben de en çok ondan korkuyorumBu çocuk hep bebek olarak kalmayacak, büyüdükçe dertleri de büyüyecek. Şimdi sırf ağlıyor huysuzlanıyor diye anne babaya muhtaç el kadar bebeğe bunu diyorsa ilerde sorunlar, huysuzluklar arttıkça uygulamaya da geçebilir. Çok korkutucu
Evet evlat ya da eş hiç farketmez, çok çok üzücü bir cümleTerbiyesiz vizdansız pislik
Bugün hiç tanımadığımız Elif bebek için hepimiz mutluluktan ağladık hala enkaz altında olanlar için sürekli dua ediyoruz. Nasıl insan evladı yada eşi için o cümleyi kurar, nasıl karanlık bi kalp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?