- 6 Ağustos 2020
- 343
- 277
- 18
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bebeğe mi dedi gerçekten size demiş olmasın gerçi sizede dese bebeğede dese aynıYine bir es ve bebek vakası ile karşınızdayım
Bebeğim geçen gün 2.Ay aşısı vuruldu ve gece aglamaktan hicbir sekilde uyumadi
Ben susturmaya çalıştım sürekli meme verdim altını aldım karnını doyurdum pispisladim ama susmadı. Eşimden yardım istediğimde ise tüm gün yoruluyorum bi de oturup çocuk mi sallayacağım diye bağırdı, o çalışıyor ben ise bu süreçte evdeyim.
Ben bebeğimi alıp salona geçerken arkamdan ise o hic duymak istemedigim cümleyi söyledi
Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!
Söylediğin laflara dikkat et demekle yetindim çünkü bebeğim zaten huysuzdu tartışacak mecalim yoktu gecenin bir vakti.
Ağlaya ağlaya uyuttum bebeğimi.
Hiç günahsız bebegimize nasil der bunu diye ağladım, insan evladına bunu diyorsa bana neler yapmaz diye ağladım...Çok ama çok kızgınım şaşkınım.....
Gün içinde arıyor çok soğuk tepkiler verip telefonu kapıyorum ancak eve gelince ona yüz vermiyorum diye çok kızgın şuan. Kapıları tak tük çarpıyor sanki benim bir sucum var!! Kizlar bagirip kavga etmek istemiyorum bebeğim yanimizdayken o yüzden susmayi tercih ediyorum ama ona çok kotu söylemem gereken şeyler var, benim bebeğim o lafı hic haketmiyor.
Sinirle bile söylese hiç bir baba bunu yapmamalı üslup konusunda eşimi ne yaptıysam değiştiremedim. Olan bebeğime oluyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Günaydın ayy sözlerim ne kadar yanlış anlaşılmış öyle koca delisi de değilim şımartmam da sadece ben arkadaşa biraz kafa dağıtsın diye yazmıştım hani lohusalı ya yangına körükle gitmeyeyim diyeİşte sizin gibi tatlı,ponçik,eRine çook anlayışşlı kadınlar yüzünden ne kadar çok çocuk eziliyor,üzülüyor, analı babalı yetim oluyor haberiniz var MI??
Eşinizden çıkaramadıgınız sinirinizle cocukları ezersiniz ayaklar altında,sabrınızı ponçik kocanıza şelale yapmışsınızdır çünki...
O ö.üzlere yanlış yaptıgını bile söyleyemezsiniz,işin ucunda sıcacık kollarda uyuyamamak var kolay mı!!
Kadın galiba bütün gün yan gelip yatıyor. Siz de annesiniz bu demeçlere göre ve galiba kendinizi oldukça küçük görüyorsunuz. Bir annenin 2 aylık bebeğin sorumluluğunu kocasıyla paylaşmadan büyütmesi o adamın bütün gün işte çalışmasından daha az bir şey mi lohusa psikojisiyle, sadece soruyorum?Arkadaşım galiba ilk bebeginiz allah bagışlasın. Kadın karnına düşdügü anda ANNE olur. Ama babalar sonradan ögrenir.
- Eşinizede kızmayın empati yapın tümgğn çalışıyor
- önceden tüm ilgi ondayken bebek oldu ilgi azaldı
- Ve tabiki sen onu 2.plana attın her ladın gibi bende aynısını bende yaptım.
- Böylesi durumlarda bebegini papatya çayıyla duş yaptır ve beyaz gürültü dinlet
- 6.ayda eşinde düzelir . Bu durumlarda fazla tepkiler vermemek gerek .çünkü uykusuzluk insanı huysuz yapıyor
- Kesinlikle aile huzurunu düşün, sen nekadar stresli mutsuz olursan bebekte hissediyor ve huzursuz uykusuz oluyor
Umarım sana demiştir yazanlardan biri de benim. Tabi ki kadına da söylemesi çok çok kötü, olacak şey değil. Ama öyle bir olay ki, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, küçücük bebeğe demesinden sana demesini tercih ederim dedim. Yoksa sana demesi normal , yada kafanı patlatabilir anlamında değil yani. Adam rezalet bir adam zaten.Bu adam bir günde mi bu hale geldi, yoksa hep vardı da siz bebek olunca düzelir diye ki düşündünüz? Nerden baksam yanlışlarla dolu bir evlilik gibi duruyor buradan.
Hanımlar belki bebeğe değil sana demiştir diyenleriniz var şoka girdim. Allah aşkına bu adamın ne dediğinin farkında mısınız, tam bir cani söylemi. İster karısına desin ister el kadar bebeğine desin. Kadına diyince bir nebze içiniz rahat mı oluyor?
Allahım çok büyük. Onun kafası öyle bir patlar ki neye uğradığını şaşırır.
Siz olsanız ne yaparsınız demişsiniz ben ne kendimi ne de o bebeği bu adamla daha fazla aynı evde tutmam, can güvenliğiniz yok çünkü.
Babalar baba olduklarini çocuk 4 yasindayken anlarlarmis. Bu konuda da onu görüyorum.Yine bir es ve bebek vakası ile karşınızdayım
Bebeğim geçen gün 2.Ay aşısı vuruldu ve gece aglamaktan hicbir sekilde uyumadi
Ben susturmaya çalıştım sürekli meme verdim altını aldım karnını doyurdum pispisladim ama susmadı. Eşimden yardım istediğimde ise tüm gün yoruluyorum bi de oturup çocuk mi sallayacağım diye bağırdı, o çalışıyor ben ise bu süreçte evdeyim.
Ben bebeğimi alıp salona geçerken arkamdan ise o hic duymak istemedigim cümleyi söyledi
Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!
Söylediğin laflara dikkat et demekle yetindim çünkü bebeğim zaten huysuzdu tartışacak mecalim yoktu gecenin bir vakti.
Ağlaya ağlaya uyuttum bebeğimi.
Hiç günahsız bebegimize nasil der bunu diye ağladım, insan evladına bunu diyorsa bana neler yapmaz diye ağladım...Çok ama çok kızgınım şaşkınım.....
Gün içinde arıyor çok soğuk tepkiler verip telefonu kapıyorum ancak eve gelince ona yüz vermiyorum diye çok kızgın şuan. Kapıları tak tük çarpıyor sanki benim bir sucum var!! Kizlar bagirip kavga etmek istemiyorum bebeğim yanimizdayken o yüzden susmayi tercih ediyorum ama ona çok kotu söylemem gereken şeyler var, benim bebeğim o lafı hic haketmiyor.
Sinirle bile söylese hiç bir baba bunu yapmamalı üslup konusunda eşimi ne yaptıysam değiştiremedim. Olan bebeğime oluyor.
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Ben olsam kocamı doverdim falan diyenler klavye delikanlısı yaratılıştan ötürü erkek daima kadından fiziksel olarak güçlüdür ve erkeğin merhameti yoksa anlayışı kitsa normal şekilde neden böyle dedin diye soru bile soramayan kadınlar var Türkiye'de karşılığında şiddet görürüm diyeAdam cocuklardan once de cok farkli degilmiş, bile isteye tedaviyle tekrar hamile kalmişsiniz, yani bu durumda bosanma söz konusu değildir dusunuyorum?
Olabildigince sakin kalmaya ve eşinize kendinizi sakin bir zamanda tekrar tekrar anlatmaya calisin diyebilirim sadece.
Buradaki "ben olsam kafasina oyle patlatirim boyle patlatirim" diyenlerin çogu bunu yapamaz, kimisinin de eşi karsilik vermeyecek adamlardir.
Daha once baska üyelere " ben olsam evi eşimin basina yikardim" diye yorumlar yapan üyenin "eşimden dayak yedim" konusunu okudum burada.
Oyle erkegi dövmek kolay bir iş degil. Bebek ve siz zarar görebilirsiniz. O yuzden saldirganlik sergilemeyin.
Can guvenliginizden emin degilseniz evden uzaklasin.
Tabi ki babanın 2 aylık evladına bunu demesi ihtimali kan donduran bir şey. Ancak kadın zaten bu olay üzerine gelmiş burada konu açmış ve sadece trip yapıyor ve adamın kapıları çarpmasını "ben ilgi göstermiyorum diye yapıyor"a bağlıyor. Bu düşüncede bir kadına belki sana demiştir ya diyerek adamın sözlü şiddetini normalleştirmemek lazım diye düşünüyorum. Bu cümlenin tek suçu(!) bebeğiyle ilgilenmek bir anneye denmesine de o bebeğe denmesi kadar önemli buluyorum.Umarım sana demiştir yazanlardan biri de benim. Tabi ki kadına da söylemesi çok çok kötü, olacak şey değil. Ama öyle bir olay ki, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, küçücük bebeğe demesinden sana demesini tercih ederim dedim. Yoksa sana demesi normal , yada kafanı patlatabilir anlamında değil yani. Adam rezalet bir adam zaten.
Böyle böyle kendimizi kandırmayı ne zaman bırakacağız acaba? Kendisi ertesi gün işe gideceği halde gece bebeğine mutfakta mama hazırlayan, pışpışlayan babalar inanın bana var. Onlar neden hemen anlıyorlar baba olduklarını? Maalesef o baba olduklarını geç anlayanlar aslan oğlum paşa oğlum, sen erkek adamsın zihniyetiyle büyütülenler. Yetiştirilme problemi...Babalar baba olduklarini çocuk 4 yasindayken anlarlarmis. Bu konuda da onu görüyorum.
Kendimi kandirmak mi? Bunu psikologum soyledi. Psikolojik bir arastirma ya da bir tespit, bilemeyecegim detayını. Kendimi kandırmıyorum yani. Ogrendigim bilgiyi hayatta görüyorum. Sanki o adamlari savunuyormuşum normal görüyormuşum gibi bir algı yaratmayin.Böyle böyle kendimizi kandırmayı ne zaman bırakacağız acaba? Kendisi ertesi gün işe gideceği halde gece bebeğine mutfakta mama hazırlayan, pışpışlayan babalar inanın bana var. Onlar neden hemen anlıyorlar baba olduklarını? Maalesef o baba olduklarını geç anlayanlar aslan oğlum paşa oğlum, sen erkek adamsın zihniyetiyle büyütülenler. Yetiştirilme problemi...
Baba olmaktan öte insan olsaydı böyle bir cümle kurmazdı..İnsan olması için 4 yaşı beklemesine gerek yok. Ayrıca böyle bir yanılgı yok.Babalar baba olduklarini çocuk 4 yasindayken anlarlarmis. Bu konuda da onu görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?