Bi patlatican kafasına vurucan, gebersin gitsin!

Bebeğe mi dedi gerçekten size demiş olmasın gerçi sizede dese bebeğede dese aynı kendi babası ona nasıl davranıyorsa o da kendi çocuğuna aynı şekilde yaklaşır büyük ihtimalle rol model yoktu hayatında ve şimdiden çocuğa zarar veriyor aslında. Biraz aklı erince çocuğunda psikolojik olarak kötü etkileneceğini düşünüyorum bi an önce sakin bi şekilde konuşup evlilik terapistine görünmeniz şart bence ya da bi uzmana işte .. şimdi sinirlisiniz çok laf var aklınızda ama ben ilerisini düşününce biraz ürktüm çocuk adına çnkü bende bu tarz lafları duyarak büyüdüm toparlanmam kolay olmadı hatta sorunun babamdan kaynaklı olduğunu fark etmem üniversite yıllarımı buldu bilinçaltı çok önemli çocuk için önlemler alınmalı şimdiden

Günaydın ayy sözlerim ne kadar yanlış anlaşılmış öyle koca delisi de değilim şımartmam da sadece ben arkadaşa biraz kafa dağıtsın diye yazmıştım hani lohusalı ya yangına körükle gitmeyeyim diye

Mihmandar_34 canım günaydın umarım benim yorumlarımı yanlış anlamamışsındır kötü niyetle eşimden örnek vermedim eşinin söylediği sözün tutulur yanı yok tutmuyorum da yaptığım yorumlar yanlış anlaşılmış kusura bakma açıklama gereği duydum

"tedavi"diye öneri veriliyorsa bu iş çocuk olmadan önce yapılmalıydı. ben gerçekten şu mentaliteyi anlamıyorum. öfke kontrol bozukluğu saklanabilen, gizlenilebilen bir şey değil, ya da bir aldatma değil mesela. eski erkek arkadaşlarımdan biri bunu yaşıyordu ki meslek olarak çok kontrollü olması gereken bir meslekteydi. buna rağmen özel hayatında, minicik bir meselede gerginlik çıkardı. ilişkinin son zamanlarında korkuyordum artık aman bir şey olmasın aman bir şeye sinirlenmesin. ki bunun dışında çok iyi anlaşıyorduk. ona rağmen bu şartlar altında bir gün bile çocuk yapmayı düşünmedim çünkü bariz şekilde problem ortadaydı. neden evlendiyseniz bile ( hadi evlilikte siz seçtiniz siz uğraşın) en azından bu problemini çözmeden bebek istemiyorum senden diyemiyorsunuz? annelik illa patetik bir şekilde kaos bir aile ortamında hayatta kalmaya çalışmak mı? böyle bir adama çocuk vermemek, baştan çocuğun yaşayacaklarını öngörüp yapmamak da koruma içgüdüsü değil mi?

gerçekten artık nutkum tutuluyor, tüm şiddet öfke kontrolü olaylarında çocuk üstüne çocuk. çoğu da tedaviyle olmuş. bu kaçıncı konu.
çok özür dilerim ama lütfen kendi annelik içgüdünüz için bu çocukları feda etmeyin. kedi alın köpek alın gidin yeğen sevin ama böyle "baştan belli"ortamlara çocuk getirmeyin.

Bazı şeyler insanın aklına hemen gelmiyor ama o bu lafı söylediğinde " mahkemeye gidip boşanma ve babalık feragat davası aç (öyle bir dava var mı bilmiyorum) zira bizim senin gibi birine ihtiyacımız yok " deseydin keşke. Bağırıp çağırmaktan daha etkili olurdu. Ama hala şansın var, surat asma direkt suratına böyle söyle.

Bu adam bir günde mi bu hale geldi, yoksa hep vardı da siz bebek olunca düzelir diye ki düşündünüz? Nerden baksam yanlışlarla dolu bir evlilik gibi duruyor buradan.

Hanımlar belki bebeğe değil sana demiştir diyenleriniz var şoka girdim. Allah aşkına bu adamın ne dediğinin farkında mısınız, tam bir cani söylemi. İster karısına desin ister el kadar bebeğine desin. Kadına diyince bir nebze içiniz rahat mı oluyor?
Allahım çok büyük. Onun kafası öyle bir patlar ki neye uğradığını şaşırır.

Siz olsanız ne yaparsınız demişsiniz ben ne kendimi ne de o bebeği bu adamla daha fazla aynı evde tutmam, can güvenliğiniz yok çünkü.

Kadın galiba bütün gün yan gelip yatıyor. Siz de annesiniz bu demeçlere göre ve galiba kendinizi oldukça küçük görüyorsunuz. Bir annenin 2 aylık bebeğin sorumluluğunu kocasıyla paylaşmadan büyütmesi o adamın bütün gün işte çalışmasından daha az bir şey mi lohusa psikojisiyle, sadece soruyorum?

Umarım sana demiştir yazanlardan biri de benim. Tabi ki kadına da söylemesi çok çok kötü, olacak şey değil. Ama öyle bir olay ki, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, küçücük bebeğe demesinden sana demesini tercih ederim dedim. Yoksa sana demesi normal , yada kafanı patlatabilir anlamında değil yani. Adam rezalet bir adam zaten.

Babalar baba olduklarini çocuk 4 yasindayken anlarlarmis. Bu konuda da onu görüyorum.

Size demesi de hoş değil ama keşke size deseydi. Insan yeni doğmuş öz evladına nasıl içine sindirip böyle bir laf eder? Bu lafın size söylediğini düşünmüyorum. Size hitap ederek söylememiş.

Ben olsam kocamı doverdim falan diyenler klavye delikanlısı yaratılıştan ötürü erkek daima kadından fiziksel olarak güçlüdür ve erkeğin merhameti yoksa anlayışı kitsa normal şekilde neden böyle dedin diye soru bile soramayan kadınlar var Türkiye'de karşılığında şiddet görürüm diye

Tabi ki babanın 2 aylık evladına bunu demesi ihtimali kan donduran bir şey. Ancak kadın zaten bu olay üzerine gelmiş burada konu açmış ve sadece trip yapıyor ve adamın kapıları çarpmasını "ben ilgi göstermiyorum diye yapıyor"a bağlıyor. Bu düşüncede bir kadına belki sana demiştir ya diyerek adamın sözlü şiddetini normalleştirmemek lazım diye düşünüyorum. Bu cümlenin tek suçu(!) bebeğiyle ilgilenmek bir anneye denmesine de o bebeğe denmesi kadar önemli buluyorum.

Babalar baba olduklarini çocuk 4 yasindayken anlarlarmis. Bu konuda da onu görüyorum.
Böyle böyle kendimizi kandırmayı ne zaman bırakacağız acaba? Kendisi ertesi gün işe gideceği halde gece bebeğine mutfakta mama hazırlayan, pışpışlayan babalar inanın bana var. Onlar neden hemen anlıyorlar baba olduklarını? Maalesef o baba olduklarını geç anlayanlar aslan oğlum paşa oğlum, sen erkek adamsın zihniyetiyle büyütülenler. Yetiştirilme problemi...

Kendimi kandirmak mi? Bunu psikologum soyledi. Psikolojik bir arastirma ya da bir tespit, bilemeyecegim detayını. Kendimi kandırmıyorum yani. Ogrendigim bilgiyi hayatta görüyorum. Sanki o adamlari savunuyormuşum normal görüyormuşum gibi bir algı yaratmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…