bi psikolog varmi aranizda?

keylin

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
132
4
16
35
Iğdır
Selam,kizlar.aranizda psikolog olan varsa bana yardim etsin lutfen.konusmaya,tavsiye almaya cok ihtiyacim var.

Canım konunun ne oldugunu yazmamışsin!...

Yazsam cok uzun olucak .hem hangi birini yazsam bilmiyorum.kisacasi esim benle hic bi seyini paylasmiyor.mesela maasini alir anasina verir .aldiginin miktarini bile bilmiyorum.bisi sormayada pisman ediyor.zann ediyor ki,bana sadece para lazim.hakaret diz boyu,saygisizlik,mesela basim agriyor diyorum bana sen yani nasil soylesem yani normal degilsin diyor yani ben kendimden uyduruyormusum.yani fiziksel agri yokmusda ben psikopatim yani.ne dese susuyorum biktim artik.aff edersiniz her b...kuna susuyorum .anasi da kendi de biktirdilar canimdan.ne yapacagimi da sasirdim kaldim.anasinin bi yardimi yok ev buyuk butun is benim uzerimde ama kocama ve onun gerigoruslu anasina gore bu boyle olmali.gelin kaynanaya,kocaya hizmetci cok ozur dilerim sinirden yazicam b..k yikayan geliyor.yani psikologla konusup tabi eyer bula bilirsem burdan yardim etmek isteyen arkadas psikolog. ..konusup tavsiye almak istiyorum.esim bazen bana seni psikologa gotiriyummi diyor korkumdan da diyemiyorum ki.senin kendine o geridekalmis anana lazim.psikooga gitmek.canimdan biktimya.ayrilsam ayrilamiyorum.cocugum olmasa bi an bile dayanmazdim.offff kisacasi konusup bi karara varmam lazim.aklimi kaciricam.yani bi psikolok olarak bu durumda kimin haksiz oldugunu soyleyecek birine ihtiyacim var.kusura bakmayin yalnislarim ola bilir uazida ben turkiyeye baska memleketden gelin geldim.cunki.turkceyi mukemmel bilmiyorum.

Psikolog değilim ama... Yaptıkları yanlış. Ailenize neden anlatmıyorsunuz bu durumu???

cnm psikolog değilim ama bence kendi kafanı dağıtacak onlardan bağımsız farrklı bir alanda uğraş ver ne bilim bu kurs olabilir arkadaş topluluğu olabilir kafanı dağıt belliki farklı bbişey yok hayatında o yüzden takılmışsın bizde yaşadık bu sorunları ne zaman başka birşeylerle uğraşmaya başladım baktım ki artık eskisi gibi takmıyorum. kimseyi değiştiremiyorsun ama inan artık takmadığını eşin görünce daha farklı davranmaya çalışıyo en azından ilgilenmeye başlıyo naçizane fikrim bu....

Psikolog değilim ama... Yaptıkları yanlış. Ailenize neden anlatmıyorsunuz bu durumu???

Ailem cok uzakta baska ulkede.imkanlari da yok gelmeye.onlarin durumu zor bi de ben yuk olmak istemiyorum.yalniz olsaydim belkide giderdim ama bi ee kizim var daha vatandaslik almadim.kizim artik saldirgan olmus sinirimi ona dokuyorum sonra vicdan azabindan agliyorum.esimin beni hic anladigi yok hatta beni baskalariyla kiyaslamalar falan.ne olsa ben sucluyum ne olsa ben ahlaksizim.korkumdan susuyorum gece odamda agliyorum .bin pismanim onla evlendigime .kabus yasiyorum sanki.

Guzel fikriniz icin tesekkur ederim.bi deniycem ama esimin izin vericegini zann etmiyorum.aslinda benim meslegim var ama esim calismami bile istemiyor.

Bence yaşadıklarınızı çok içinize atmışsınız. Ablanız, kardeşiniz de mi yok? Eşinizin size böyle davranmaya hakkı yok. Biraz kaldığınız evden uzaklaşsanız sizin için iyi olur.

Bence yaşadıklarınızı çok içinize atmışsınız. Ablanız, kardeşiniz de mi yok? Eşinizin size böyle davranmaya hakkı yok. Biraz kaldığınız evden uzaklaşsanız sizin için iyi olur.

Hic kimsem yok.esimin akrabalari var onlar bana cok destek oluyor ama onlarla gorusmemi istemiyorlar.

Bencede bir pskoloğa ihtiyacınız var gibi görünüyor. Bilemiyorum eşiniz götürmek istiyor ise gidin sizde belki yardımcı olur .Hem onun götürmesi daha iyi belki arada psikolog onuda görmek ister biriki şeyde ona söyler. Yada siz herşeyi daha farklı algılamaya başlarsınız.Bu burada tavsiye ile çözülcek bir şey gibi durmuyor.Çocuğunuzdan çıkardığnıza göre normal sınırları aşmaya başlamışsınız gibi..Birde psikolog hakim değil sen haklısın sen haksızsın diye birşey söylemez zannımca her insanın hataları vardır .sizinde vardır mutlaka hatalarınız ..Kendiniz ve çocuğunuz için bunu yapmalasınız

bunun için psikolog değilde avukata ihtiyac var gibi

sana hasta muamelesi ederek seni bitirecek aman bırak gitsin sal gitsin ipi sanki alan olacak bir daha onu

Selam,kizlar.aranizda psikolog olan varsa bana yardim etsin lutfen.konusmaya,tavsiye almaya cok ihtiyacim var.

canım kocan sana kendi isteğiyle seni psikologa götüreyim diyorsa ne bileyim iki seçenek geliyor aklıma birincisi ya boşanma gibi bi durum olursa çocuğu senden daha kolay alabilmek için bunları kullanabilir ikincisi belki de gerçekten iyi niyetli söylüyor olabilir diycem ama yazdıklarına bakınca bilemiyorum emin değilim açıkçası sahsi fikrim bu

Yani çocuğum olmasa bi dakka durmam diyosunda,çocuğun zaten o evde,o ailede büyümesi yanlış.Bak kendinde söylemişsin sinirini çocuktan çıkarıyormuşsun.Onun günahı ne yapma bunu? Kimseye ayrıl git demek kolay değil ama çekilecek bi hayat yoksa ardına bakmadan al çocuğunu git ailenin yanına.Onlar çocuğa bakar,sen çalışırsın.Böyle hem kendine hemde çocuğuna zarra veriyorsun.

Sizin psikologa ihtiyaciniz yok, evliliginizden mutsuzsunuz cunku kocaniz igrenc bir herif.

Yani durduk yere dert cikarip mutsuz olmanin adina depresyon denir, sebepli mutsuzluga depresyon denmez bence. Mutlu olmak icin bu problemi cozmelisiniz derim. Konusun adamla, ben mutsuzum diyin. Kayinvalidenizi de evinize koymayin , muhattap olmayin. Hala daha olmazsa en yakin avukata basvuirun bence, siz de bir insan evladisiniz, bu hanzoyu cekmeye ne zorunlulugunuz var?

Buradan yazdiginiz seylerle psikolog yardimci olmaz size, zaten turkceniz de bozuk ifade edememissiniz. Esiniz gidelim diyor madem gidin, neyden cekiniyosunuz

Valla artik bikmisim ,evi de ayirmayi soylicem ,ben artik boyle anasinin babasinin yaptigi azmis gibi bi de kendi yaptiklari artik tukendimya soulicem evi bari ayirsin.kiraya da raziyim.yeter ki,ayri olsun.bu arada sana ozelden en son yazdim gelmemis galiba sana bacim.nasilsin?merak etdim.atamalari gece bildinmi?

Buradan yazdiginiz seylerle psikolog yardimci olmaz size, zaten turkceniz de bozuk ifade edememissiniz. Esiniz gidelim diyor madem gidin, neyden cekiniyosunuz

Cekindigim sadece bi sey var yarin o bur gun bosanirsak bana katsi kullanir hem onun psikologa gitmesi lazim.onunla oturup konusmsk mumkun digil ne desem suc hata.asagilamasi,hakaretleri bitmiyor.cok sinirli esim.cok da sabirsiz.bazen anasina babasina bile hakaretden cekinmiyor.

yok canım malesef geçemedim bi dahakini bekliyorum bi umut belki inşallah olur diye :26: yok son yazdığın gelmedi canım bana görmedim.. çok şükür iyiyim. evi ayırmak daha iyi olur ewet ama kocan dinleyecek mi peki seni ? üzülüyorum senin için zor bi durum inşallah herşey istediğin gibi olur

ayrı eve çıkarsanız kira bile olsa belki evliliğiniz düzelir.her anasıyla geçinemeyeni psikolağamı götürecek eşiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…