Canım konunun ne oldugunu yazmamışsin!...
Yazsam cok uzun olucak .hem hangi birini yazsam bilmiyorum.kisacasi esim benle hic bi seyini paylasmiyor.mesela maasini alir anasina verir .aldiginin miktarini bile bilmiyorum.bisi sormayada pisman ediyor.zann ediyor ki,bana sadece para lazim.hakaret diz boyu,saygisizlik,mesela basim agriyor diyorum bana sen yani nasil soylesem yani normal degilsin diyor yani ben kendimden uyduruyormusum.yani fiziksel agri yokmusda ben psikopatim yani.ne dese susuyorum biktim artik.aff edersiniz her b...kuna susuyorum .anasi da kendi de biktirdilar canimdan.ne yapacagimi da sasirdim kaldim.anasinin bi yardimi yok ev buyuk butun is benim uzerimde ama kocama ve onun gerigoruslu anasina gore bu boyle olmali.gelin kaynanaya,kocaya hizmetci cok ozur dilerim sinirden yazicam b..k yikayan geliyor.yani psikologla konusup tabi eyer bula bilirsem burdan yardim etmek isteyen arkadas psikolog. ..konusup tavsiye almak istiyorum.esim bazen bana seni psikologa gotiriyummi diyor korkumdan da diyemiyorum ki.senin kendine o geridekalmis anana lazim.psikooga gitmek.canimdan biktimya.ayrilsam ayrilamiyorum.cocugum olmasa bi an bile dayanmazdim.offff kisacasi konusup bi karara varmam lazim.aklimi kaciricam.yani bi psikolok olarak bu durumda kimin haksiz oldugunu soyleyecek birine ihtiyacim var.kusura bakmayin yalnislarim ola bilir uazida ben turkiyeye baska memleketden gelin geldim.cunki.turkceyi mukemmel bilmiyorum.
Yazsam cok uzun olucak .hem hangi birini yazsam bilmiyorum.kisacasi esim benle hic bi seyini paylasmiyor.mesela maasini alir anasina verir .aldiginin miktarini bile bilmiyorum.bisi sormayada pisman ediyor.zann ediyor ki,bana sadece para lazim.hakaret diz boyu,saygisizlik,mesela basim agriyor diyorum bana sen yani nasil soylesem yani normal degilsin diyor yani ben kendimden uyduruyormusum.yani fiziksel agri yokmusda ben psikopatim yani.ne dese susuyorum biktim artik.aff edersiniz her b...kuna susuyorum .anasi da kendi de biktirdilar canimdan.ne yapacagimi da sasirdim kaldim.anasinin bi yardimi yok ev buyuk butun is benim uzerimde ama kocama ve onun gerigoruslu anasina gore bu boyle olmali.gelin kaynanaya,kocaya hizmetci cok ozur dilerim sinirden yazicam b..k yikayan geliyor.yani psikologla konusup tabi eyer bula bilirsem burdan yardim etmek isteyen arkadas psikolog. ..konusup tavsiye almak istiyorum.esim bazen bana seni psikologa gotiriyummi diyor korkumdan da diyemiyorum ki.senin kendine o geridekalmis anana lazim.psikooga gitmek.canimdan biktimya.ayrilsam ayrilamiyorum.cocugum olmasa bi an bile dayanmazdim.offff kisacasi konusup bi karara varmam lazim.aklimi kaciricam.yani bi psikolok olarak bu durumda kimin haksiz oldugunu soyleyecek birine ihtiyacim var.kusura bakmayin yalnislarim ola bilir uazida ben turkiyeye baska memleketden gelin geldim.cunki.turkceyi mukemmel bilmiyorum.
Psikolog değilim ama... Yaptıkları yanlış. Ailenize neden anlatmıyorsunuz bu durumu???
cnm psikolog değilim ama bence kendi kafanı dağıtacak onlardan bağımsız farrklı bir alanda uğraş ver ne bilim bu kurs olabilir arkadaş topluluğu olabilir kafanı dağıt belliki farklı bbişey yok hayatında o yüzden takılmışsın bizde yaşadık bu sorunları ne zaman başka birşeylerle uğraşmaya başladım baktım ki artık eskisi gibi takmıyorum. kimseyi değiştiremiyorsun ama inan artık takmadığını eşin görünce daha farklı davranmaya çalışıyo en azından ilgilenmeye başlıyo naçizane fikrim bu....
Ailem cok uzakta baska ulkede.imkanlari da yok gelmeye.onlarin durumu zor bi de ben yuk olmak istemiyorum.yalniz olsaydim belkide giderdim ama bi ee kizim var daha vatandaslik almadim.kizim artik saldirgan olmus sinirimi ona dokuyorum sonra vicdan azabindan agliyorum.esimin beni hic anladigi yok hatta beni baskalariyla kiyaslamalar falan.ne olsa ben sucluyum ne olsa ben ahlaksizim.korkumdan susuyorum gece odamda agliyorum .bin pismanim onla evlendigime .kabus yasiyorum sanki.
Bence yaşadıklarınızı çok içinize atmışsınız. Ablanız, kardeşiniz de mi yok? Eşinizin size böyle davranmaya hakkı yok. Biraz kaldığınız evden uzaklaşsanız sizin için iyi olur.
Selam,kizlar.aranizda psikolog olan varsa bana yardim etsin lutfen.konusmaya,tavsiye almaya cok ihtiyacim var.
canım kocan sana kendi isteğiyle seni psikologa götüreyim diyorsa ne bileyim iki seçenek geliyor aklıma birincisi ya boşanma gibi bi durum olursa çocuğu senden daha kolay alabilmek için bunları kullanabilir ikincisi belki de gerçekten iyi niyetli söylüyor olabilir diycem ama yazdıklarına bakınca bilemiyorum emin değilim açıkçası sahsi fikrim bu
Buradan yazdiginiz seylerle psikolog yardimci olmaz size, zaten turkceniz de bozuk ifade edememissiniz. Esiniz gidelim diyor madem gidin, neyden cekiniyosunuz
Valla artik bikmisim ,evi de ayirmayi soylicem ,ben artik boyle anasinin babasinin yaptigi azmis gibi bi de kendi yaptiklari artik tukendimya soulicem evi bari ayirsin.kiraya da raziyim.yeter ki,ayri olsun.bu arada sana ozelden en son yazdim gelmemis galiba sana bacim.nasilsin?merak etdim.atamalari gece bildinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?