bi psikolog varmi aranizda?

Dertde o ki,anasinin evinde oturuyoruz kardesim.bi de esimle kpnusamiyorum hatta bana siddet uygular diye korkuyorum.aslinda iyi huylari da var ama anasinin dolduruslarina da gelen bi insan.mesela imkani oldugunda imkansizlara el tutmayi sever.yani ne bileyim benim de hatalarim var elbet ki,ama esim ilk bastan cok kabalik yapti.agzinin lafini bilmedi.yani hakaretli.saygosiz konusurdu bazen. Hemde hic bi seyden dolayi.bi de ben cok aptalim.iki defa kiraya cikalim dedi cunki artik anadinin yaptiklarini soyluyirdum ona.sikayet ediyordum.yine razi olmadim.kv.lere daha da yaslaninca kim bakicak diye.vicdanim yol vermedi.ben nerden bileyim esimin ailesinin kafadan catlak oldugunu.ama konusucam esimle bari ayri eve cikalum diye.aslinda o da param olsa ev alirim diyor ama kaynanam imkan vermiyor ki.

Son düzenleme:
Allah razi olsun bacim.cok uzuldum ,hayirlisi .her seyde bi hayir var.umudunu kayb etmemissinya esasi bu tevekkul allaha olur insallah.ben de mesela bu dertlerimle cok agladim,hatta allah beni aff etsin isyan etdigim bile oldu.ama isyanin yalnis oldufunu anladim umudumu kayb etmiyorum bakalim senin icin de ,benim icin de hayirlisi bacim.insallah iyi olur cok guzel bi is bulursun.aslinda esim de ayri ev istiyor bazen istemedigini dusunuyordum ama bence istiyordur.ama hep imkanimiz yok diyor .kaynanam patlar biz ayri eve ciksak en cok o istemiyor cunki ben evde hizmetcilik yapiyorum ogluda isde aff ederseniz essek gibi calisip getiriyor anasina.

Son düzenleme:

Hmm anladim bu aklima gelmemisti. Peki o zaman cift terapisine gitseniz birlikte?

Arkadaşım kusura bakma ama böyle konuları okuyunca cidden çok üzülüyorum bir bayan olarak ve kızıyorum.
Bir kere arkadaşımın biri kurs aktivite gibilerinsen bir şey demiş eşim izin vermez demişsin. Eşten izin almakta neyin nesi 6 yaşında çocuk musunuz Allah aşkına. . Eşten izin alınmaz arkadaşım. Siz hayat arkadaşısınız bir şeyi istiyorsanız birlikte oturur karar alırsınız , birbirinizden onay alırsınız.

Bu böyledir bence tabii.
ikinci bir konu ise nedir bu kadat çaresizlik. Sizin hiç mi kendinize guveniniz yok. Ayrılırım ama ailem uzakta, kimsem yok felan diye düşünmeyin. Bende ailemden uzakta yaşıyorum. Ve eşim de yapısında çok ters aksi bir insandır. Ama asla bana karşı ezici bir tavrı, agresif tavırları yoktur. Saygısı vardır saygımız vardır. Çünkü bilir ki benim onu çekmek için bir zorunlulugum yok, onu çekmemek içinse arkamda bir orduya ihtiyacım yok. Kendi başıma ayaklarımın üstünde sapasağlam durabilirim.

önce eşinize kendinize guveninizi hissettirin, sonra da ayrı eve çıkın bence. Kimseye ayrılın diyemem..

Haklisiniz ama benim turk vatandasligim yok ve eyer bi gun bosanirsam bilemiyorum esim evlenipte bebegimi uvey anne elinde birakir diye kprkuyorum.yani vatamdaslik yok,evim filan hic bi seyim yok burda.ama bazen umud ediyorum her sey duzelir diye.sizinle raziyim beraber karar alinmali ama benim esim o konuda cok saygisiz.sacimi kestirmel icin bile ondan izin almaliymisim.kac defa soyledim kadin erkek esitdir.ama bossss.hic kimse yalnis anlamasin ama bisi yazicam benim fikrim bu turk erkekleri yani hem azerbaycan turkleri,hem turkiye turkleri hem erkrkler hem kaynanalar erkek anneleri cok egoist ,ve geridekalmisdirlar.gelin geldiyse kaynana ayagi ayagin ustune aticak,gelin de kaynanaya,kayinbabaya,hamallik yapicak diye dusunutorlar sanki bu bizim boynumuzun borcudur gibi.benim esim de boyle dusunceli biri.ben sizin fikirlerinizle raziyim ama esime bunu anlatamiyorum.bazen sinirimden kendini allahmi zann ediyor diyorum kendi icimde esim icin.ama konusmaya korksamda konusucam kendimi bir az toparlayayim.kendime guvenim var ama esim surekli psikolojik olarakda baski yapiyor bana agzimi acip bi sey soyleyincede ben kotu yalnis oluyorum.cok sabirdiz ve ters biri.cok tesekkur ederim fikrinizi bildirdiginiz icin.

Aslinda haklisiniz ...cok ihtiyacim var psikologla konusmaya.galiba yalnis anlasilma oldu. yani psikologla kpnusup bir nevi destek,tavsiye ,bir nevi de akil almak istiyorum.yani acaba esimin neden boyle davrandigini.boyle davranis normalmi.acaba gercekten bendemi bi problem var.yani dusunun o kadar bikmisim ki,artik acaba benmi anormalim diyorum.sinirimi bazen zor tutuyorum.kocamin yaptiklarini icime ata ata ne hale geldim.

Rica ederim yardımcı olabilirsem sevinirim. .
Bir kac sorum olacak müsaade ederseniz..

Aslen nereli, nerenin vatandaşısıniz?

Resmi nikahınız yok mu? Neden hala vatandaşlık alamadınız?

Bir de çocuğunuz kaç yaşında?

Allah razi olsun.aslen azerbaycanliyim
Resmi nikah da var dugun de oldu hem orda hem burda .vatandasligi almama daha iki yil var.bebegim iki yasinda.

Allah razi olsun.aslen azerbaycanliyim
Resmi nikah da var dugun de oldu hem orda hem burda .vatandasligi almama daha iki yil var.bebegim iki yasinda.

Anladım Allah kolaylık versin. Olsun Eşinizin sizi kaybetmekten korkması için vatandaşlığa gerek yok bence. Sadece sizi kaybettiğini hissettirin. En kısa zamanda da ayrı ev için ikna etmeye çalışın derim. Eşiniz duzelmezse gerisine vatandaşlığı aldıktan sonra bakarsınız..

Cok tesekkur ederim,canim.

amiinn canım. Allah yardımcımız olsun. ama ayrı eve çıkmanız bence çok iyi olacak. Ayrıca kocan niye parasını anasının avucuna sayıyor anlamadım. bu nasıl bisey yaa siz de bi ailesiniz. onlarin emekli maasi yok mu ki sizin paranizi aliyorlar ayiptir yaa

Kaynanam hayati boyu hic calismak nedir bilmemis.kayonbabamin maasi var .ama bi yerde oturdugumuz icinmi bilmem niye belkide brnden oncede ona verdigi icinmi ne hikmetse esim maasi anasina veriyor.bende bir az para olsun kadin patlar catlar.cok kiskanc bi tip.hep her seye agalik yapsin istiyor.burnunu sokmadigi yer yok.

Eşinizle nasıl tanıştınız ve evlenmeye karar verdiniz merak ettim sakıncası yoksa

Valla burdaki bayanların hepsi de psikologdan daha iyi:)Benim psikolog bir arkadaşım var,hiç kendisine dert yanmışlığım yoktur:)Kitabi bilgi,onu d a kullanamıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…