• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi rahat yok mu?

Kapınıza kapattiginizda herkes dışarıda kalır Onemli olan ne derlerse desibler sizin ikinizin mutluluğu huzuru
Baba da olsa huzur bozanlari uzaklaştırmak en iyisi

Her söylenene inanıp kafanı yorma bence....aradıklarında bişeyler uydurup kapat dinlemek istemiyorsan....babandan anneannen senin düsmaninmiki sürekli dedikodunu yapıyor

Babam eşimden tabiri caizse nefret ettiği için hep bunlar :)
Ailene tavır koy
Ayıp yaptıkları
Sorunun varsa bile yayılmaz, yok diyosun üstelik
Kayınvalide sorunu yok bari başına biz mi ekşiyelim diyorlar anlamadım

kv den beterler :KK70:

sorun babamın eşimden nefret etmesi.
ben sevdikçe o nefret ediyor.
evet ideal damat adayı değildi, maddi durumu yoktu, ailesi istediği gibi değildi falan filan.
ama ben kaçarak da evlenmedim ki.
rızasını aldım. evlenin dedi. evlendik.

e huzurum da var.
bi tek huzursuzluk eşimle ailem bi araya gelince.

mesela evdeki yardımcı kadın "eşin nereli" dedi.
babam "onun annesi babası ayrı, annesi başkasıyla evli, o adam da Şuralı" dedi
üvey babası 5 para etmez bi adam dedi falan.
bunları 7 kat ele neden anlatıyo anlamıyorum.

Ay aynı ben yaa. Benim annem babam değil ama bütün akrabalar tek tek arıyorlar olanı bitini aktarıyorlar. Artık bir akrabam arayınca ruhum daralıyor yine ne oldu ne anlatacaklar diye elim ayağım titriyor. çoğunu açmıyorum bile

evet ideal damat adayı değildi, maddi durumu yoktu, ailesi istediği gibi değildi falan filan.

e huzurum da var.

Demek ki zenginlik herşey değil
Babanın durumu iyi ama daha kimle ne konuşacağını bilmiyo
Kusura bakma öz baban ama evet bu böyle
Eşini tanımıyorum ama düğün olmuş o onun oğlu sayılır
Bize yapılsa yetişin kayınvalide gelinim diye çektiriyo olur
Damada da yapıldığında aynı oranda haksızlık
Ama gelinlere alışığız da nadir damat çeker bu durumu, nasip seninkineymiş
Duyarsa tabi gurur yapar oralı buralı aile hayatı şöyle demek çok çok ayıp

illa söyleyene kadar durmuyolar ki :)
bu defa olmasa bi dahakine.
unutmuyolar da
:KK70:

normalde boşver der güler geçerim de, akrabaların falan gözünde iyice karizmamız çizildi. herkes eşimle beni başka tanıyor.
hele de eşimi.
benim paramı elimden alıp, bana zor kullanan biri olarak tanındı artık aile içinde
Amann bizim sülalede de var öyle birisi.Kadın kendi damadına para avcısı buldu kızım gibi yüksek maaşlıyı vs diyor..İnsan evladının mutluluğuna bakar da susar ya.Millet kendi çocuğunu yere göğe sığdıramaz sizinkiler tam tersi olmuş malesef!

babanızın bence sorunları psikolojik
anneniz hasta anlıyorum ama siz elinizden geleni yapıyorsunuz
şu kazan meseleniz vardı onda eşinizi en ufak bir şey için nasıl kırmıştı
sizi arayanlara o artık yaşlı idare edeceğiz deyin apatın bu muhabbeti bir daha aramazlar bence
birde ya yanınıza taşıyın yada siz taşının bence artık babanız çok sıkılmuş durumda

evet babamın herkesle bi kavgası var.
ama annemi biz mi hasta ettik artık daha ne yapalım
1 sene yanıma aldım 2sini de
evimde sığıntı gibi oldum
bu ev benim, sayemde aldın her şeyi dedi
sabır dedim 1 sene durduk beraber
sonra annemi alayım dedim
babam ben de gelirim dedi
eşimi istemiyo evde
eşimi evinden mi kovayım yani
anneme ben bakarım onun maaşını ver üstüne ben de koyar yatılı bakıcı alır bakarım dedim olmaz dendi

şimdi de kardeşimin yanına taşındılar. beraberler.
ben yazın taşınıcam eşim atandı, onun yanına tayin istiycem. artık oraya gelmeleri imkansız.

yorulduğunun ben de farkındayım ama bunalttı beni 150 km uzaktan yetişiyorlar valla :D

sende kımseye bıseyını anlatma canım kımseye guvenılmez bu devırdee

bu anlatmamış halim. bi size anlatıyorum burda işte.
bi anlatsam kimbilir neler duyucam.

olur arkadaşım olmaz mı.. bende de bir baba tarafı var tam düşman üzerine salmalık... bitmediler bi türlü.. aklıma geldikçe nefesimi daraltıyorlar.. evladım oldu adam yerine koymadılar, babam saydırmadı.. içimdekileri üzerlerine kusamıyorum da.. bilahare özelden konuşmak istersen derteleşebiliriz..

sendeki dert de büyükmüş ya :(
kolaylıklar dilerim arkadaşım

Ay aynı ben yaa. Benim annem babam değil ama bütün akrabalar tek tek arıyorlar olanı bitini aktarıyorlar. Artık bir akrabam arayınca ruhum daralıyor yine ne oldu ne anlatacaklar diye elim ayağım titriyor. çoğunu açmıyorum bile

ya bunu neden yapıyolar anlamıyorum.
bi de babam benle teyzemin dayımın dedikodusunu yapmak istiyor
ya babam 70 küsur
teyzem dayım 50 yaşında
bana ne sizin aranızda olan bitenden.

kafa yoramıcam bunlara, herkesin düşüncesi kendine diyorum ama her telefonda gene anlatıyolar. yok teyzen gelmedi, yok dayın bunu dedi.
öf be. :D

Amann bizim sülalede de var öyle birisi.Kadın kendi damadına para avcısı buldu kızım gibi yüksek maaşlıyı vs diyor..İnsan evladının mutluluğuna bakar da susar ya.Millet kendi çocuğunu yere göğe sığdıramaz sizinkiler tam tersi olmuş malesef!

babam eşime "oğlum, damadım, kızımın eşi" demiyor
millete bahsederken "eleman" diyor

daha ne diyim ki :D

ya bi de tamam evlendiğimizde eşim inşaatta çalışıyodu
askerliğini yapmamıştı
birikimi de yoktu
ailesi de yoktu

bunların hepsi ailemin akrabalarımın konuşması için yeterli zaten :)

ama evlendikten sonra eşim askere gitti
kpssye girdi
memuriyet kazandı
üniversiteye başladı
vs.vs. yani adam yan gelip yattığı yerden geçinmiyor ki.
hani ben ailemin yerinde olsam eksikleri kapatmaya çalışır, hep iyi yönlerinden bahsederim çevremdekilere.
ya da hiçbişey anlatmam

yani örneğin eşimin çalışıp çalışmadığını babam söylemese kimse bilmez. çünkü ayrı bi şehirde oturuyoruz.

babam eşime "oğlum, damadım, kızımın eşi" demiyor
millete bahsederken "eleman" diyor

daha ne diyim ki :KK70:
Istersen 30 yıllık evli ol bunlar yine devam eder.Gecen bir akraba kadın annemi aradı ki annemler 30 senelik evli.Anneme diyor siz ayrılacak mısınız böyle böyle diyorlar bunları diyende en yakın akrabalar annemin suratı değişti bir an Hayır şeker hastası annem ya o an komaya girse ne olacak. Annemle babam çok mutlu babam dişini tirnagina taktı çalışıyor kendi işini yapıyor çekemiyor etraf mutluluğunu hala yuvalarını bozmaya çalışıyorlar. Babamın ne babası var ne annesi zamanında inşaatta da yatmış ev olmadığı için küçük bir oda da yatmis parası yokmus başarılı olmasını cekemiyorlar.

Istersen 30 yıllık evli ol bunlar yine devam eder.Gecen bir akraba kadın annemi aradı ki annemler 30 senelik evli.Anneme diyor siz ayrılacak mısınız böyle böyle diyorlar bunları diyende en yakın akrabalar annemin suratı değişti bir an Hayır şeker hastası annem ya o an komaya girse ne olacak. Annemle babam çok mutlu babam dişini tirnagina taktı çalışıyor kendi işini yapıyor çekemiyor etraf mutluluğunu hala yuvalarını bozmaya çalışıyorlar. Babamın ne babası var ne annesi zamanında inşaatta da yatmış ev olmadığı için küçük bir oda da yatmis parası yokmus başarılı olmasını cekemiyorlar.

insanlar ne fesat ya
30 sene geçinmişler güzelce neden ayrılsınlar
akrabanın da arayıp yüzüne söylemesi ne acayip. düşüncesizler

yengem geçen gün "sen tayin olunca (zorunlu bi tayin durumum var) eşin de işi bırakıp peşinden gelmesin yine, dursun artık bu işinde dedi (biz benim iş değiştirmem yüzünden 3 şehir değiştirdik. eşim özelde ben devletteydim. mecburen eşim işten ayrılıp benle geldi)
ne haddine aslında senin? di mi?
ama babam ve anneannem hakkımda ne biliyolarsa her şeyi anlattıkları için bizim kararımıza kadar karışmayı hak görüyo herkes kendine.

insanlar ne fesat ya
30 sene geçinmişler güzelce neden ayrılsınlar
akrabanın da arayıp yüzüne söylemesi ne acayip. düşüncesizler
Aynen dedikodu hiç bitmez annem de dedi aynısı neden bana arayip söylüyorsun benim zaten umrumda değil böyle birşey için bir daha arama dedi.

Huylu huyundan vazgecmezzz

Benim dedem de annemi ve diger 7 cocugunu her firsatta herkese kotuler ve goren duyan da annemi dayilarimi teyzelerimi hayirsiz evlat sanar ki millet şok olur dedemin soylediklerine ama hicbirinin asli astari yoktur

Yillardir bu boyle

ya sabır çekiyo napsın
eskiden kızar kendi kendini yerdi
hatta cevap vermeye kalkabilirdi
ama şimdi çözümü görüşmemekte buldu

kurban bayramından beri görüşmüyolar.
ben nişanlıyım arada laf ediyorlar arkasından konuşuyorlar ona bile sinir oluyorum.
gerçekten çok sabırlıymış eşiniz

Babam eşimden tabiri caizse nefret ettiği için hep bunlar :)

e huzurum da var.

Yuhhhhh (sok oldum)

Huylu huyundan vazgecmezzz

Benim dedem de annemi ve diger 7 cocugunu her firsatta herkese kotuler ve goren duyan da annemi dayilarimi teyzelerimi hayirsiz evlat sanar ki millet şok olur dedemin soylediklerine ama hicbirinin asli astari yoktur

Yillardir bu boyle

ama yazık ya
insan evladını yüceltir ya
yerden yere vurur mu? benim aklım almıyor

Back
X