• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi rahat yok mu?

Zaten uzaktaymışsınız sallayın gitsin,
Aaaa telefonumun şarjı bittiyor diyiverin geçin
Çok üstelerlerse kapatın şu konuları başımı şişirmeyin diyin olsun bitsin,
Huzursuz edeceklerse ırak olsunlar ,

kötülük ve dedikodu her tarafa ulaşabilecek kadar hızlı ne yazık ki.
onlar susmaz ama siz duymamayı öğrenin.
yapılacak ne var ki?

Cok garip. Ben yerinizde olsam annemi babami arar sorardim. Neden bunu bunu yapiyorsunuz, sizin su ettiginizi el etmez derdim. Bir konusun bakalim belki ortada donen farkli bir seydir, aileniz demiyordur bir sey ama kazan kayniyordur.

Zaten uzaktaymışsınız sallayın gitsin,
Aaaa telefonumun şarjı bittiyor diyiverin geçin
Çok üstelerlerse kapatın şu konuları başımı şişirmeyin diyin olsun bitsin,
Huzursuz edeceklerse ırak olsunlar ,

valla benim hayat görüşüme göre gereksiz eşya ve insanları hayatımdan çıkarmak gerekiyor
insanları atmak eşya atmak gibi olmuyor işte :)
Uzak akrabaları zaten çıkarttım bi şekilde. ama 1. ve 2. dereceden akrabalarla geçinmenin yolunu bulmak lazım.

öyle diycem ya ööff dinlemicem anlatmayın diycem.
ki gerçekten daha önemli meselelerim var.

valla benim hayat görüşüme göre gereksiz eşya ve insanları hayatımdan çıkarmak gerekiyor
Uzak akrabaları zaten çıkarttım bi şekilde. ama 1. ve 2. dereceden akrabalarla geçinmenin yolunu bulmak lazım.

Aman kimse kirilmasin diye hep biz kirildik, ben de artik kirilmamak icin kiriyorum ve beni mutsuz eden insanlari hayatimdan cikariyorum:KK12:
Cikaramadigin insanlara da mesafe koyuyorsun onlar icin kendini uzmuyorsu.n uzmelerine de izin vermiyorsun oluyor bitiyor:KK12:

Aman kimse kirilmasin diye hep biz kirildik, ben de artik kirilmamak icin kiriyorum ve beni mutsuz eden insanlari hayatimdan cikariyorum:KK12:
Cikaramadigin insanlara da mesafe koyuyorsun onlar icin kendini uzmuyorsu.n uzmelerine de izin vermiyorsun oluyor bitiyor:KK12:
:KK9::KK9::KK9:
hayat millet için kendini üzmeye değmeyecek kadar kısa.

oh be rahatladım şuraya yazdım da En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Ya nasıl kötü kötü insanları ana babaları yüceltiyor, baba sen bana neden bunu yapıyorsun dediniz mi?Ben farklı bir yönden de bakmak istiyorum bence babanızın çok üstüne gitmeyin, baba sonuçta evladının kötü olmasını ister mi?, damat kriterleri farklıymış demek olmamış içine oturmuş senelerdir hala sindirememiş demekki, böyle böyle atıyor içindekileri herhalde, takmayın kimseyi huzurunuzu bozmayın.

Aynen öyle zeytinagaci ANNE ve baba işte atılmaz
Ama durmaları gereken yeri söylemelisin, bunun size zarar verdiğini belitmelisin,
Birşekilde anlatın sizin üzüldüğünüzü eminim anlayacaklardır :)

Huzur bozmak için bazı insanlar üşenmeden telefona koşup bunları yapıyor.Sorunlu insanlar işte kendi mutsuzluklarını başkalarına da yansıtıyorlar.Zor ama duymamazlıktan gelin en güzeli huzurunuzu bozmayın amaçları o zaten :KK14:

Bunu diyorum işte, bazı aileler uzakta d aolsa yakında da olsa gösterdiği olumsuz etki aynı bünyede. Keşke çok olmasa bile, bazen anlayışlı olabilseler.

Eşin istenmeyen damattı sanırım. .
Salla uzakta olmaları şükür sebebi ..
Akrabayı akrep soksun. .

Back
X