Bi sıkıntım var kızlar

Ama sürekli söyleyip ciddi olduğunuzu belli etmeniz gerek yüzünüz yumuşak diye anneniz de kulak arkası ediyor büyük ihtimalle
Evet haklisiniz oldum olasi lafimi dinletemem dedigimi bi gun onemserler ikinci gun yine ayni ama bukez kararliyim

Evet haklisiniz oldum olasi lafimi dinletemem dedigimi bi gun onemserler ikinci gun yine ayni ama bukez kararliyim

Kararınızın arkasında durun
Sadece ablanız için değil başkalarını da kabul etmeyin bu şekilde evinize
Bu saatten sonra ablanızı da rahat ettirmeyin ki yayılıp kalmasın, biraz huzurunu kaçırın, gelişmeleri bize de yazın

Bukezde ablamin calistigi hastanede ilk corana virus vakasi cikmis esim zaten korkuyodu yeni bi sorun daha

Benim de kiz kardesim var ama asla yeni evli kardesimin evinde kalmam 1 gece bile.

Bir daha yatili asla asla kimseyi kabul etmeyin bu size kotu bir ders olmus olsun.

Nasil durumlar, gitti mi dusuncesiz ablaniz?

Bukezde ablamin calistigi hastanede ilk corana virus vakasi cikmis esim zaten korkuyodu yeni bi sorun daha
Tmm işte su durumda en çok ablanızın sizi düşünüp diğer sağlık calisanlari gibi yurda falan gitmesi lazım çok bencilce davranıyor. 1 aydır evladını göremeyen anne babalar var gidip lojmanda yurtta kalan

Sanirim annem bu bisyler soylemis bikac gundur size rahatsizlik veriyorum uzun zamandir yaniniźdayim gibi cumleler.kullanmaya basladi sanirim virus sorunu bittikten sonra evden ayrilacak
Virüs çıkmış madem asıl şimdi gitmesi gerek
sağlıkçılar için oteller yurtlar misafirhaneler ayarlandı

Sanirim annem bu bisyler soylemis bikac gundur size rahatsizlik veriyorum uzun zamandir yaniniźdayim gibi cumleler.kullanmaya basladi sanirim virus sorunu bittikten sonra evden ayrilacak
Virüs en erken eylülde bitecek kalacak mı o zamana kadar . Üstelik çakıştığı hastanede de çıkmış pozitif hasta

Yuh ya 1 bucuk yıl kalınırmı birinin yanında bıraksanız ölene kadar yaşayacak sizinle beraber
Eşin hiçmi gitsin artık demiyo
Kendi hiç mi gidiyim demiyo
Aile büyükleriniz yokmu onlar bişy söylemiyolar mı sen npıyon orda diye yemin ederim şok oldum

Nacizanw fikrim, eğer sen diyemiyorum kendi ailemden birine söyle ablana konuyu açsın. Ama belli kendi ailen de sessiz kaldıklaruna göre bu durumdan rahatsız değil. Yarın çok geç olmadan ablam ile sen konuş. Eşinin bu durumdan rahatsız olduğunu anlat. Ama bu işi bir an önce çöz. Sonu hiç iyi gözükmüyor

Boyle bir seyi soylesen senden kötüsü olmaz Hakli misiniz evet!
Kardesine evden ayrilmasi gerektigini hangi dille soylersen söyle, hangi tatli dili kullanirsan kullan
Alinacak. Cok zor durum bana gore.
Allah yardimciniz olsun. Insanin o kadar uzun surede hic mi aklina gelmez
Uzun suredir kaldiginin farkinda degil galiba.
Acaba annene citlatsan da o mu soylese acaba. Ne cok kaldin, yeni evli insanlarin evinde ne isin falan dese mesela.
Siz 1 yillikken gelmis size.

Yeni evli değil öğrenci evi gibi olmuş sizinki hangi devirde yaşıyoruz ev ev üstüne olmaz.

Ablanız kaç yaşında bu arada?

Baktınız hiç olmuyor bir talip bulun, belki evlenip gider

Kizlar hal ve tavirlarimdan olacak galiba ablamda artik bizle kalmaktan dolayi rahatsiz olmaya basladi sanirim en yakin zamanda artik bizden tasinir diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…