Olmazsanız evliliğinizde huzur kalmayacak bir yerden başlayın benceKeske o kadar açık sozlu olabilseydim
Bugun anneme soyledim esimin rahatsiz oldugunu ve artik biizm evden ayrilmasi gerektigini annem konusacagini soylediOlmazsanız evliliğinizde huzur kalmayacak bir yerden başlayın bence
Ama sürekli söyleyip ciddi olduğunuzu belli etmeniz gerek yüzünüz yumuşak diye anneniz de kulak arkası ediyor büyük ihtimalleBugun anneme soyledim esimin rahatsiz oldugunu ve artik biizm evden ayrilmasi gerektigini annem konusacagini soyledi
Evet haklisiniz oldum olasi lafimi dinletemem dedigimi bi gun onemserler ikinci gun yine ayni ama bukez kararliyimAma sürekli söyleyip ciddi olduğunuzu belli etmeniz gerek yüzünüz yumuşak diye anneniz de kulak arkası ediyor büyük ihtimalle
Evet haklisiniz oldum olasi lafimi dinletemem dedigimi bi gun onemserler ikinci gun yine ayni ama bukez kararliyim
Bi gelişme var mı? Anneniz konuşmuş mu ablanız ile,ablanız gitti mi?Bukezde ablamin calistigi hastanede ilk corana virus vakasi cikmis esim zaten korkuyodu yeni bi sorun daha
Tmm işte su durumda en çok ablanızın sizi düşünüp diğer sağlık calisanlari gibi yurda falan gitmesi lazım çok bencilce davranıyor. 1 aydır evladını göremeyen anne babalar var gidip lojmanda yurtta kalanBukezde ablamin calistigi hastanede ilk corana virus vakasi cikmis esim zaten korkuyodu yeni bi sorun daha
Sanirim annem bu bisyler soylemis bikac gundur size rahatsizlik veriyorum uzun zamandir yaniniźdayim gibi cumleler.kullanmaya basladi sanirim virus sorunu bittikten sonra evden ayrilacakBi gelişme var mı? Anneniz konuşmuş mu ablanız ile,ablanız gitti mi?
Virüs çıkmış madem asıl şimdi gitmesi gerekSanirim annem bu bisyler soylemis bikac gundur size rahatsizlik veriyorum uzun zamandir yaniniźdayim gibi cumleler.kullanmaya basladi sanirim virus sorunu bittikten sonra evden ayrilacak
Virüs en erken eylülde bitecek kalacak mı o zamana kadar . Üstelik çakıştığı hastanede de çıkmış pozitif hastaSanirim annem bu bisyler soylemis bikac gundur size rahatsizlik veriyorum uzun zamandir yaniniźdayim gibi cumleler.kullanmaya basladi sanirim virus sorunu bittikten sonra evden ayrilacak
Yuh ya 1 bucuk yıl kalınırmı birinin yanında bıraksanız ölene kadar yaşayacak sizinle beraberMerhaba kızlar 22 yasinda 2 bucuk yillik evliyim bu aralar bi sikintim var aslinda sikinti edecek bi durum mu bilemiyorum evliligimizin ilk 3 ayi gayet normal bi yasantimiz vardi evimiz ayriydi esimlede gayet iyi anlasiyoduk sonra esimin erkek kardeşi calismak icin biizm yasadigimiz sehre gelmek ve bizim evde kalmak istedi bende ozmanlar daha yeni gelin oldugum icin ve esimi ve ailesini kirmamak icin kabul ettim 4 ay kadar kaldi kaynim bizde neyse bundan 2 3 ay sonrada benim kiz kardesim calisiyo ve kaldigi lojman kapandi bizde kalmayi teklif etti tamm dedik neredeyse 1 bucuk yil oldu ve hala bizde kaliyo ama artik esimle hic ozel bi animiz kalmadı dogru duzgun konusmuyoruz bile sadece uyumak icin odaya gectigimizde 10 dakikalik konusmamiz oluyo zaten evliligimin basindan beri tup bebek icin ugrasiyorum ve olmuyo simdi bide esimle basbasa kalamama gibi bi sorunum var bu durumu esime acincada napiyim ablanin yaninda mi sarip oturalim diyo hakta veriyorum ama kendimi cok yanliz hissediyorum ne yapmaliyim sizce kizlar hic evliliğimizin tadini cikaramadik
Malesef sartlar.erkenden tup.bebek yoluna soktu benitüp bebek tedavisi ve 20 yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?