Kesinlikle oyle ayrica ben dogru bulmuyorum malum kimseye guven yok bu devirde binbir turlu hali var dunyanin. Sonra her zamanki yalani soyluyorlar bi anli gaflete dustum nasil oldu anlamadim oluyor me yazikkiYada olmuyo artık sağol destek oldun ama kocam ve ben rahat edemiyoruz desin diyemiyorsa duyursun olmuyorsa kavga etsin ne diyim daha benimde kaynım bir sene kaldı eşime dedim rahat değilim birazda diğer abinde kalsın olmaz olamaz evlenene kadar kalacak dedi ve kıyameti kopardım gitti sonra kavga etmesekya güzelce konuşsak anlassak mecburmuyuz beraber yaşamaya.
Kizlar 1 bucuk yil diye bi konusmamiz yada bi beklentimiz yoktu lojman kapandi en fazla.bikac hafta kalir.diye konustuk ama ablam tum lojman arkadaslariyla kavga etti diger arkadaslari eve cikti ablam kaldi simdi konu acilincada arkadasimmi varda nereye gidiyim nerde kaliyim gibi bahneler uretiyo
Kredinizi ona ödetmezseniz gider. Biz hepsini ödeyebiliyoruz sana bi ev ayarlayalım böyle benim için zor oluyor dersen önce belki küser falan ama zamanla o da seni anlar.Ablam hemsirelik yapiyo kizlar bu ara tamamen evde virus dolayisiyla hastaneye fazla gitmiyo haftada 1 veya 2 kezcalismaya gidiyo tup bebek icin fazlasiyla kredi cektik oda bize yardim ediyo ama artik bunaldim sanirim bikackez konuyu acsamda fazla ustelemedi kalacak yerim yok sizde yardim ediyorum diye ama ben esimle basbasa kalmak istiyorum bu durum esimide rahatsiz etmeye basladi ve evimizde bile.artik hepimiz.misafir gibi oturuyoruz ozel hayatimiz kalmadi diyebilirim ama bu siralar konusmayi dusunuyorum ayni evde esimi ozler oldum
Ailem kalmasinda bi sikinti gormuyo bugun konuyu acincada ne oldu ne guzel yaşıyorsunuz dedi kayinvalidemlerde ayni benim ailem gibi bizim evi otel gibi goruyorlar yani iki tarafinda dusuncesi ayni kim gelirse bizde kalabilirgibi bi dusunce var ama bukez geri adim atmaya niyetim yokAblanız gamsız aileniz de öyle. Madem ablanız hiç çekinmiyor aileniz de mi demedi yeter artık orda kaldığın diye. Kırılır üzülür ayıp olur diye düsünmeyin anneniz konuşmazsa siz söyleyin abla eşim rahat oturup kalkmak istiyor lütfen artık kendi düzenini kur diye. Çok sinir oldum ailenize eşinizin ailesine kayniniza ablanızabundan sonra da kimseyi kabul etmeyin evinize. Evliliğin en güzel yıllarını heba etmişsiniz bari geri kalanını kurtarın
Esimin tarafida elinden gelse evli kaynimi eltimi bana yolayacaklar hepiniz bi evde kalin diye ablamda onlarin boyle oldugu bildiginde kafaya takmiyo onlari hem esimin tarafi hem benim ailem bize yardimci degiller malesef bu konulardaEşin iyi kabul etmiş yine ne demek 1,5 sene. Ablanda düşüncesiz yeni evli çiftin yanında 1 gün bile kalınmaz ayıp olur . Bence sen tavrını koyamıyosun konuş net bi şekilde. Küserse küssün eşinin tarafından utanır insan çok rahatmış ablan .
Allah Allah değişik kafa yapısındalar aileler. Herkes kendi evini bilsin ne ayıp şey insanın evi özelidir.Esimin tarafida elinden gelse evli kaynimi eltimi bana yolayacaklar hepiniz bi evde kalin diye ablamda onlarin boyle oldugu bildiginde kafaya takmiyo onlari hem esimin tarafi hem benim ailem bize yardimci degiller malesef bu konularda
Ay Allah aşkına ya kovun evinizden yâda giyin üzerinize geceliginizi öpüp koklasın eşinizle sonrada biz gidip sevisicez sende cok ses yapma konsantre olamıyoruz deyin belki utanır da gider . Yada geleyim bende izleyeyim de diyebilir kafası çok güzel çünkü ablanızınAilem kalmasinda bi sikinti gormuyo bugun konuyu acincada ne oldu ne guzel yaşıyorsunuz dedi kayinvalidemlerde ayni benim ailem gibi bizim evi otel gibi goruyorlar yani iki tarafinda dusuncesi ayni kim gelirse bizde kalabilirgibi bi dusunce var ama bukez geri adim atmaya niyetim yok
Keske o kadar açık sozlu olabilseydimAy Allah aşkına ya kovun evinizden yâda giyin üzerinize geceliginizi öpüp koklasın eşinizle sonrada biz gidip sevisicez sende cok ses yapma konsantre olamıyoruz deyin belki utanır da gider . Yada geleyim bende izleyeyim de diyebilir kafası çok güzel çünkü ablanızın
Bence siz konusun fakat esinizi one surun sonucta ablaniz aranizi bozmayin esim artik basbasa olmak istiyor evinde rahat giyinmek rahat hareket etmek istiyor ama senden cekiniyor istersen sana bir ev bakalim cunku esimle aram bozulmak uzere diye durumu belirtKeske o kadar açık sozlu olabilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?