Bi sıkıntım var kızlar

Kesinlikle oyle ayrica ben dogru bulmuyorum malum kimseye guven yok bu devirde binbir turlu hali var dunyanin. Sonra her zamanki yalani soyluyorlar bi anli gaflete dustum nasil oldu anlamadim oluyor me yazikki

Yüksek tolerans gösteriyorsunuz, siz de kardeşiniz kadar suçlusunuz maalesef.

Ablamızda maşallah iyi yüz varmış. Çalışıyorsa apartta kalabilir durumu varsa ev tutabilir. Ne bileyim kendi rahatı için kardeşini bunaltıyor. Hiç konuştunuz mu bu konuyu? Şahsen ben evimde kimseyi bu kadar misafir etmem. Isterse babam olsun

Kavga etmesi sizi ilgilendirmez ki ? Size ne ?
Açık açık konuşun. Abla ben eşimle konuştum. Herkesin maddi durumuna uygun evler var. Teksin kendine 1+1 bir daire tut lütfen. Biz başbaşa kalmak istiyoruz. Bundan sonra bir karar aldık. Ne benim ailemden ne de eşimin ailesinden kimseyi yatili misafir etmeyeceğiz de. Eğer sana olmaz gidemem falan derse eşin konuşsun. Biz böyle bir karar aldık kendi evine çik lütfen desin. Hatta gerekirse ev bulsun.
Eşin çok sabırlı birisi bu arada helal olsun her erkek kabul etmez.
Bu gidisle ya ayrılır olur ya aldatma olur. Çünkü evlilik zaten böyle giderse sadcee kâğıt üzerinde devam ediyor gibi olacak.
Isı gücü var kimseye bu kadar yük olunmaz şaka mı ?

Kredinizi ona ödetmezseniz gider. Biz hepsini ödeyebiliyoruz sana bi ev ayarlayalım böyle benim için zor oluyor dersen önce belki küser falan ama zamanla o da seni anlar.

Kizlar ben konuyu bikackez hem anneme hemde ablama actim zaten annemler koyde yanlarina gidemez zaten benim soyledigimi pek umursamiyorlar sanirim ki buzamana kadar boyle gitti dun esimle konustum ikimizde bu durumdan rahatsiziz esim senin soyledigini dinlemiyosa ben konusurum ben seni ozledim senle sarmas dolas olmayi ozledim dedi bende bugun konuyu yeniden anneme acicam bakalim ne olacak ayrica ayri eve cikabilecegini sanmam kendi borçları var ve maasi kesintiye ugruyo ozel hastanede calistigi icin maas asgari kesintide olunca ev tutacak kadar kalmiyo ama lojman veya arkadasinjn yanina gitmesini onerecegim yoksa ayni ev icinde esimle birbirimize hasret kalicaz

Taşın, taşınırken de ablana söyleme madem ‍♀
anca böyle kurtulursun gibi ama o zaman da senden kötüsü olmaz.

şaka bir yana, yetişkin insanlarsınız. Otur konuş güzelce. Ayrıca imkanın varsa tüp bebeği biraz ertele. Eşinle başbaşa kal evliliğin tadını çıkar bence.

Kendi evinizde kendinizi dinletemıyorsunuz bu normal mi?
Kardeşiniz normal mi insan hiç mi ev aramaz
Bu sizin evınız atın sokağa
Ne yapıyorsa yapsın

büyük konuşmuş olmayayım da benım kocamın öyle ailesi olsa midem bulanır
Bunun sebebi de sizsiniz fazla musahama gostermıssınız

Eşin iyi kabul etmiş yine ne demek 1,5 sene. Ablanda düşüncesiz yeni evli çiftin yanında 1 gün bile kalınmaz ayıp olur . Bence sen tavrını koyamıyosun konuş net bi şekilde. Küserse küssün eşinin tarafından utanır insan çok rahatmış ablan .

Ablanın borcu olması seni alakadar etmez.Kaç yaşında insan baksın başının çaresine.
Sizde de kabahat var kredi borcunuza yardım etmesini kabul etmişsiniz sonra da 1,5 yıldır bizde misafir diyorsunuz.Kusura bakmayın ama ablanız artık misafir olmaktan çıkmış sizin kiracınız gibi olmuş.Para almayı kabul ederek işi bu raddeye getiren sizsiniz.
Lojman çıktığında kabul etmeyip sizde kalması ayrı bir olay.o zaman abla git lojmana herkesin düzeni var demeliydiniz çoktan.
Ablanızla da annenizle de hatta babanızla da konuşun.Yeni evlilerin evinde 2 günden fazla kalınır mıymış canım aaa

1.5 yildir mi cok tuhaf ayni durumu ablamda ysamisti bir kayni geldi gityi diger kayni geldi derken 1.5 yil oyle gecmisti evliliginin baslarinda ablam baska sehirdebizimkiler cok kizmisti ablama ama onlari kirmamak icin ses etmemisti birde madem kardesin kaliyor yani bari kendine ayri bir yasam odadi secseymis isten gelince erkenden kendi odasina gecseymis de rahat rahat karikoca oturup sohbet edebilseymissiniz dusuncesizlik

Kızlardun esimle konusmustuk bugunde anneme actim konuyu anne esim istemiyo artik ablan ne zman gidecek diye bana sormaya basladi dedim annemde ben soyleyim ablana dedi ama ne zman soyler bilmiyorum zaten bu is cok uzadi dun ablamla esim neredeyse tartisacaklardiaslinda ablamida anlamıyorum sanki kendi evi gibo davraniyo bazende gun boyu benle evdeyken konusmaz esim gelince bulbul kesilir sakalasmaya calisir sanki ben misafirmisim gibi bi arada boyle sorunlar yasadik ben esime dedim sen kendini cek geri diye ablamada dedim yapma bidaha boyle diye is uzamamisti simdi is iyice cigrindan cikmadan bu isi bitirecegim artik yoksa herzamnki gibi susupta kaybeden ben olacagim

Ablanız gamsız aileniz de öyle. Madem ablanız hiç çekinmiyor aileniz de mi demedi yeter artık orda kaldığın diye. Kırılır üzülür ayıp olur diye düsünmeyin anneniz konuşmazsa siz söyleyin abla eşim rahat oturup kalkmak istiyor lütfen artık kendi düzenini kur diye. Çok sinir oldum ailenize eşinizin ailesine kayniniza ablanıza bundan sonra da kimseyi kabul etmeyin evinize. Evliliğin en güzel yıllarını heba etmişsiniz bari geri kalanını kurtarın

Ailem kalmasinda bi sikinti gormuyo bugun konuyu acincada ne oldu ne guzel yaşıyorsunuz dedi kayinvalidemlerde ayni benim ailem gibi bizim evi otel gibi goruyorlar yani iki tarafinda dusuncesi ayni kim gelirse bizde kalabilirgibi bi dusunce var ama bukez geri adim atmaya niyetim yok

Esimin tarafida elinden gelse evli kaynimi eltimi bana yolayacaklar hepiniz bi evde kalin diye ablamda onlarin boyle oldugu bildiginde kafaya takmiyo onlari hem esimin tarafi hem benim ailem bize yardimci degiller malesef bu konularda

Esimin tarafida elinden gelse evli kaynimi eltimi bana yolayacaklar hepiniz bi evde kalin diye ablamda onlarin boyle oldugu bildiginde kafaya takmiyo onlari hem esimin tarafi hem benim ailem bize yardimci degiller malesef bu konularda
Allah Allah değişik kafa yapısındalar aileler. Herkes kendi evini bilsin ne ayıp şey insanın evi özelidir.

Ay Allah aşkına ya kovun evinizden yâda giyin üzerinize geceliginizi öpüp koklasın eşinizle sonrada biz gidip sevisicez sende cok ses yapma konsantre olamıyoruz deyin belki utanır da gider . Yada geleyim bende izleyeyim de diyebilir kafası çok güzel çünkü ablanızın

Bu iş tatlılıkla bitmeyecek ablanız aşırı rahat davranıyor çünkü
e madem tatlılıkla bitmeyecek o zaman açık açık söyleyin ablanıza artık rahat etmek istiyoruz diye

Keske o kadar açık sozlu olabilseydim

Keske o kadar açık sozlu olabilseydim
Bence siz konusun fakat esinizi one surun sonucta ablaniz aranizi bozmayin esim artik basbasa olmak istiyor evinde rahat giyinmek rahat hareket etmek istiyor ama senden cekiniyor istersen sana bir ev bakalim cunku esimle aram bozulmak uzere diye durumu belirt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…