Bi sıkıntım var kızlar

Size yazan ben değilim ama dikkatimi çekti yorumunuz evet tüp bebekte yaş önemli 45 yaşına kadar tüp bebek tedavisi yapılabiliyor.
Evet 45 yastanda yuksektir belki ama bende kromozm bozuklugu gibi bi illet var normal yolla saglikli gebelik yasamam imkansiza yakin ne kadar cabuk tutarsam elimi benim icin saglikli bulmak o kadar kolay olur ki cokta kolay bulunuyo diyemem yasim ilerlerse yumurtam azalir ve sansim duser buyuzden belki acele ettik

Kocan ıyı adammıs.
Ne bu ablaya, ne de kendi evinde kendine misafir mualemesı yaptıran sana katlanırdım ben olsam.

Doktor mu söyledi bunu size? Kendi yorumunuz gibi yazdığınız için anlamadım tam. Daha siz kendiniz çocuksunuz, yaşınız ilerlerse de yaşlı olmazsınız . 19 yaşında evlenip 2 gebelik üstüne tüp bebek tedavisi diyorsunuz. Tek vasfınız, amacınız şu hayatta çocuk doğurmak mı? Daha kocanızla baş başa evlilik bile yaşayamamışsınız. Ne olursa olsun uygun şartlar oluşmadan gebelik düşünülmemeli bana göre.

Koyde kisin is olmadigi icin bizim burda kalip esimle ayni is yerinde calistilar kaynimin yanida kalmaktanda rahatsizdim ablamin yanidada kaynimi evlendirdik en sonunda

Doktorlarin yorumlarini soyledim sizde ben esimi cok seviyorum oda beni ve bi cocugumuz olsun istedik nasip olmadi artik bi kac yil ara vermeye karar verdik

Kocan ıyı adammıs.
Ne bu ablaya, ne de kendi evinde kendine misafir mualemesı yaptıran sana katlanırdım ben olsam.
Esim bana "katlaniyo"demekki belkide ben onun kardesini evimde agirladigim icindir evime sarhos gelen bi kardesi vardi belki bu yuzdendir bana "katlanisi"

Sahsi fikrim ikinizde fazla iyi niyetlisiniz ve bu yüzden kaybediyorsunuz.evime kaynim tam bir kere sarhoş gelir. Bir daha sarhoş eve almam bile. Ablanızin kaldığı lojman kapanmış olabilir ama bir kaç ay içinde kendine yeni bir yer araması lazimdi. İkiniz de kardeşlerinizi evinizden gönderin yeterli kadar zaman taniyarak. Böyle özel hayat mi kalır

Bu mesajınızdan sonra söyleyebileceğim tek şey pes sadece pes ! Ablanızla ve ailenizle net ama bakın net diyorum net olarak konuşun yuvanızın düzeninin bozulduğunu nazikçe söyleyin . Kaç yaşına gelmiş koca kadın nasıl kendine ait ev istemezde gelip enişteyle yaşar ya çok saçma. Bence artık bi misafirlik bitmeli çok sevimsiz olmuş çünkü

1.5 yıl ne demek. Ben 6 yıllık evliyim. Kızıma bakmak için ailem 6 aylıgına geldi. Yeni evli olmamamıza ragmen aramız açılmaya başladı eşimle.
Kardeşinin veya bir başkasının sizinle yaşaması uygun degil. Evliliğine yansır bu durum.Ailenizde de mantık yok mudur yolluyorlar kızlarını diger evli kızının evine.

Yazık kocanıza 1,5 yıldır ablanla yaşıyor siz neden evlendiniz hiç abla yeter artık demek aklınıza gelmedi mi

1.5 yil cok uzun bir süre düşünemiyor mu kardeşime rahatsızlık veriyorum ayri eve çıkıyım diye onuda geçtim kimse uyarmıyormu bu kadini yeter artik kendi evini tut diye.
Vala alin karşınıza konuşun, kardeşim gel sana bir ev tutalım deyin. Sebep belirtmene bile gerek yok çalışıyormuş utanmiyor mu sizinle yasamaya ya. Eşiniz iyi bile sabretmiş

Anne babanız nerede yaşıyor, madem doğru düzgün işede gitmiyormuş ablanız onların yanına gitsin

Eşinin soylemesi daha iyi baldiz kusura bakma ama ev tutsak sana artik ben kendi evimde rahat oturup kalkamiyorum desin
Yada olmuyo artık sağol destek oldun ama kocam ve ben rahat edemiyoruz desin diyemiyorsa duyursun olmuyorsa kavga etsin ne diyim daha benimde kaynım bir sene kaldı eşime dedim rahat değilim birazda diğer abinde kalsın olmaz olamaz evlenene kadar kalacak dedi ve kıyameti kopardım gitti sonra kavga etmesekya güzelce konuşsak anlassak mecburmuyuz beraber yaşamaya.

Resmen size kapak atmışlar. 2 tarafın kardeşi de bencil..

Güvenebileceğiniz lafı geçen bi aile büyüğüne durumu izah edin ablanız ile o konussun.,sizi de anlıyorum soylemek kolay deil küser mi darılır mı diye çekiniyorsunuz.. Ama eşiniz de çok ama çok haklı..
İnsanlar ne kadar düşüncesiz olmuş ya.. Abla hiç düşünmüyor, bunlar yeni evli diye.. Aslında düşünüyordur da işine gelmıyordur kurulu düzen diyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…