Evet 45 yastanda yuksektir belki ama bende kromozm bozuklugu gibi bi illet var normal yolla saglikli gebelik yasamam imkansiza yakin ne kadar cabuk tutarsam elimi benim icin saglikli bulmak o kadar kolay olur ki cokta kolay bulunuyo diyemem yasim ilerlerse yumurtam azalir ve sansim duser buyuzden belki acele ettikSize yazan ben değilim ama dikkatimi çekti yorumunuz evet tüp bebekte yaş önemli 45 yaşına kadar tüp bebek tedavisi yapılabiliyor.
Kocan ıyı adammıs.Ya kizlar ben buraya hazir konuyu acmisken icimide dokeyimablamla.iyi guzle gevti 1 bucuk yil ama ablam cok.sorumsuz lojman hayatina alismis yada bana guveniyo bilmiyorum ben kapali o acik birisi gelir ev icinde sacini tarar yapma derim sac dokuluyo derimyine yapar sabah ise giderken yatagini bile toplamaz yuzene soyledimmide hemen kuser anneme soyler esime soyletirim sen soyle ev sac oluyo rahatsiz oluyorum de derim soyler duymazdan gelir eline kumandayi alir kavga cikarir erkenden odamiza gideriz sanki biz misafiriz sizce tek sorun benim sessiz kalmam mi ablaminda biraz yabanci evdeyim tavirlarima dikkat etmem gerek demesi gerekmez mi
Evet 45 yastanda yuksektir belki ama bende kromozm bozuklugu gibi bi illet var normal yolla saglikli gebelik yasamam imkansiza yakin ne kadar cabuk tutarsam elimi benim icin saglikli bulmak o kadar kolay olur ki cokta kolay bulunuyo diyemem yasim ilerlerse yumurtam azalir ve sansim duser buyuzden belki acele ettik
Koyde kisin is olmadigi icin bizim burda kalip esimle ayni is yerinde calistilar kaynimin yanida kalmaktanda rahatsizdim ablamin yanidada kaynimi evlendirdik en sonundaAblanıza gelmeden önce, kaynınız sizde nasıl 4 ay kaldı çok merak ediyorum. Nasıl kabul ettiniz? Hadi kız kardeşiniz, çekinmeyip rahat oturuyorsunuz ama 4 ay ne demek ya? 1 yıl ben annemle bile kalamam şu an mecbur kalmasam.
Doktorlarin yorumlarini soyledim sizde ben esimi cok seviyorum oda beni ve bi cocugumuz olsun istedik nasip olmadi artik bi kac yil ara vermeye karar verdikDoktor mu söyledi bunu size? Kendi yorumunuz gibi yazdığınız için anlamadım tam. Daha siz kendiniz çocuksunuz, yaşınız ilerlerse de yaşlı olmazsınız . 19 yaşında evlenip 2 gebelik üstüne tüp bebek tedavisi diyorsunuz. Tek vasfınız, amacınız şu hayatta çocuk doğurmak mı? Daha kocanızla baş başa evlilik bile yaşayamamışsınız. Ne olursa olsun uygun şartlar oluşmadan gebelik düşünülmemeli bana göre.
Esim bana "katlaniyo"demekki belkide ben onun kardesini evimde agirladigim icindir evime sarhos gelen bi kardesi vardi belki bu yuzdendir bana "katlanisi"Kocan ıyı adammıs.
Ne bu ablaya, ne de kendi evinde kendine misafir mualemesı yaptıran sana katlanırdım ben olsam.
Bilmem artık. Katlandığı asıkar ama.Esim bana "katlaniyo"demekki belkide ben onun kardesini evimde agirladigim icindir evime sarhos gelen bi kardesi vardi belki bu yuzdendir bana "katlanisi"
Bu mesajınızdan sonra söyleyebileceğim tek şey pes sadece pes ! Ablanızla ve ailenizle net ama bakın net diyorum net olarak konuşun yuvanızın düzeninin bozulduğunu nazikçe söyleyin . Kaç yaşına gelmiş koca kadın nasıl kendine ait ev istemezde gelip enişteyle yaşar ya çok saçma. Bence artık bi misafirlik bitmeli çok sevimsiz olmuş çünküYa kizlar ben buraya hazir konuyu acmisken icimide dokeyimablamla.iyi guzle gevti 1 bucuk yil ama ablam cok.sorumsuz lojman hayatina alismis yada bana guveniyo bilmiyorum ben kapali o acik birisi gelir ev icinde sacini tarar yapma derim sac dokuluyo derimyine yapar sabah ise giderken yatagini bile toplamaz yuzene soyledimmide hemen kuser anneme soyler esime soyletirim sen soyle ev sac oluyo rahatsiz oluyorum de derim soyler duymazdan gelir eline kumandayi alir kavga cikarir erkenden odamiza gideriz sanki biz misafiriz sizce tek sorun benim sessiz kalmam mi ablaminda biraz yabanci evdeyim tavirlarima dikkat etmem gerek demesi gerekmez mi
Eşinin soylemesi daha iyi baldiz kusura bakma ama ev tutsak sana artik ben kendi evimde rahat oturup kalkamiyorum desinSizce konuyu nasil acmaliyim bi kackez kendiliginde konuyu acip kredi bitene kadar kalirim gibi yorumlarda bulundu
Anne babanız nerede yaşıyor, madem doğru düzgün işede gitmiyormuş ablanız onların yanına gitsinAblam bize geldiginde kredi borcumuz yoktu zaten krediye yardim etsin gibi bi beklentimiz olmadi bikac hafta kalip lojman bulacagini belirtti bizde oyle kabul ettik baska hastaneye basvurdu kabul edildi (lojmani olan)sonra vazgeçti oraya gitmekten ve bize hep lojman olmadığı icin bizde kalacagini belirtti bu surecin bukadar uzun surecegini tahmin etmezdim
Yada olmuyo artık sağol destek oldun ama kocam ve ben rahat edemiyoruz desin diyemiyorsa duyursun olmuyorsa kavga etsin ne diyim daha benimde kaynım bir sene kaldı eşime dedim rahat değilim birazda diğer abinde kalsın olmaz olamaz evlenene kadar kalacak dedi ve kıyameti kopardım gitti sonra kavga etmesekya güzelce konuşsak anlassak mecburmuyuz beraber yaşamaya.Eşinin soylemesi daha iyi baldiz kusura bakma ama ev tutsak sana artik ben kendi evimde rahat oturup kalkamiyorum desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?