Bi sorum olacakk ..

NeqatiF

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
384
27
318
31
Iyi aksamlarr. Bi ara netten kredi basvurusu yaptim cikacak mi diye eve gittigimde babam sordu basvuru yapmissin diye sizce nerden ogrenmis olabilir bilen var mi

cep tel nosunu babanın nosu girdiğini sanmıyorum da o bankada babanın mevduat hesabı filan var mı?

Ev numaranızı vermiş olabilirsiniz.
Banka nezdinde size ulaşılacak alternatif numara babanızın olabilir.

Eşime sordum muhasebeci kendisi mormalde biyerden öğrenemez dedi bilemiyorum yani o_O

Hic bilmiyorum ki. Egerki varsa haberi olur mu yani
normal şartlarda bilgi vermemeleri gerekir. yaptıkları sakıncalı bişey olmuş ancak belki kredi başvurusu esnasında verilen bilgilerden yola çıkarak belki teyit amaçlı aramış olabilirler babanızı.

babanız cep telinizi karıştırır mı? veya krediye başvurduğunuzu anlayabileceği her hangi bir şeyi gördüyse bankacılar aradı diye numara da çekiyor olabilir mi?

normal şartlarda bilgi vermemeleri gerekir. yaptıkları sakıncalı bişey olmuş ancak belki kredi başvurusu esnasında verilen bilgilerden yola çıkarak belki teyit amaçlı aramış olabilirler babanızı.

babanız cep telinizi karıştırır mı? veya krediye başvurduğunuzu anlayabileceği her hangi bir şeyi gördüyse bankacılar aradı diye numara da çekiyor olabilir mi?

Yok telefonumu karistirmaz. Belki ilk dediginiz olabilir bilgilerden yola cikarak arams olabilirler

Yok kendi bilgisayarimdan yapmadim basvuruyu

Kkb (kredi kayit burosu) kayitlarinda ev telefonunuz varsa (daha once kredi karti vs aldiysaniz o sirada yazmis olabilirsiniz, babaniza kefil olmus olabilirsiniz gb ) dogrulama amacli aranmis olabilir. Aslinda ne amacli arandigi soylenmez. Orada mi oturuyor ya da calisiyor şeklinde sorular vardır sadece. Soylemislerse niye aradiklarini suc islemisler. Bazi bankalar bosbogaz calisanlara sahip maalesef. Bddk ya sikayet hakkiniz var, babaniz nereden ogrenmis sorun ve sikayet edin.

Kkb (kredi kayit burosu) kayitlarinda ev telefonunuz varsa (daha once kredi karti vs aldiysaniz o sirada yazmis olabilirsiniz, babaniza kefil olmus olabilirsiniz gb ) dogrulama amacli aranmis olabilir. Aslinda ne amacli arandigi soylenmez. Orada mi oturuyor ya da calisiyor şeklinde sorular vardır sadece. Soylemislerse niye aradiklarini suc islemisler. Bazi bankalar bosbogaz calisanlara sahip maalesef. Bddk ya sikayet hakkiniz var, babaniz nereden ogrenmis sorun ve sikayet edin.

Cok guzel anlatmissnz cok tesekkur ederim yalniz sikayet etsem bu sefer yine babamin kulagina giderse diye korkuyorum. Bir de basvuru yaptim ve olumsuz yanit geldi acaba kefil icin mi aramis olabilirler diyede dusunuyorum kafamda deli sorularrr

Cok guzel anlatmissnz cok tesekkur ederim yalniz sikayet etsem bu sefer yine babamin kulagina giderse diye korkuyorum. Bir de basvuru yaptim ve olumsuz yanit geldi acaba kefil icin mi aramis olabilirler diyede dusunuyorum kafamda deli sorularrr

Kefil yazdiniz mi babanizi? Yazmazsaniz aramazlar.
Ayni hanede onun gelirini de gosterdiyseniz o zaman arayabilirler sadece.

Şikayet edersen nerden duyacak bak.onu kimseye soylemiyorlar :))
Mail atabilirsin sikayet icin. Bankayi tahmin ediyorum aslında piyasanin en bosbogaz bankasi o olur genelde:)

Kefil yazdiniz mi babanizi? Yazmazsaniz aramazlar.
Ayni hanede onun gelirini de gosterdiyseniz o zaman arayabilirler sadece.

Şikayet edersen nerden duyacak bak.onu kimseye soylemiyorlar :))
Mail atabilirsin sikayet icin. Bankayi tahmin ediyorum aslında piyasanin en bosbogaz bankasi o olur genelde:)
Yok kefil olarak flan yzmamistim hic.
Ama ustunden 1 sene gecti sikayet etsem olurmu yinede.. ve burda soyleyebiliyo muyuz bankanin ismini acaba :D

Back
X