bi sorum olcak ama çekiniyrum

cesurkiz39

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2007
5.431
1.605
698
benim kafamı kurcaayan bi soru var ama kimseye soramadım eminimdoğum yapmış bayanar bilir ama srumun yanlış anlaşılmasını istemem

sorum evi bir bayan başka biriyle ilişkiye girse ve hamile kaldığında bebeğin eşindenmi yoksa diğer adamdan olup olmadığını anlarmış peki nası anlar bebeğin babasnın kim olduğunu

yumurtlama günlerinde kiminle ilişkiye girdiyse ondan anlar dicem ama yumurtlama zamanı da değişiklik gösteriyor biz kadınlarda..
nasıl anlar ki acep?CADIARZU

benimde çok bilgim yok ama
hamile kalan bi bayan
son adetinden itibaren hamile sayılır

Ya o ay hiç eşiyle ilişkiye girmemiş olacak ya da anca çocuk doğunca DNA testinden daha değişik bi yöntem varsa onu da dr. bilir herhalde.

yumurtlama günlerinde kiminle ilişkiye girdiyse ondan anlar dicem ama yumurtlama zamanı da değişiklik gösteriyor biz kadınlarda..
nasıl anlar ki acep?CADIARZU

bir şeyi de bil be sarışın...
bil de beni de aydınlat çok merak ettim...nasıl anlar?????????????

dogdugunda anlar artık kıme benzıyorsa ondandır:roflol:
DNA dan baska garantı bır yolu yok bunun..

dogdugunda anlar artık kıme benzıyorsa ondandır:roflol:
DNA dan baska garantı bır yolu yok bunun..

ikisinede benzemiyomuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bence tahmini birşey olamaz.. Dna testi hariç kesin bir sonuç alınamaz ha müneccimse bilemicem yada bazı arkadaşlarınd eidği gibi kocasıyla yada diğer kişiyle uzun bi süre ilişkiye girmediyse bilebilir (bu arada çok yazıkk bu tarz şeyler yaşanıyorsa )

Bildiğim kadarı ile DNA testi bebek anne karnındayken yapılıyor..
Ya 5. ya da 6. aydan sonra test sonuç veriyor diye duymuştum..:delphin:

sen beni aydınlat..
sarışın diilsinde ne işe yaradı sankim..biliinmi?
hı?:ecrin_bebek:

Bildiğim kadarı ile DNA testi bebek anne karnındayken yapılıyor..
Ya 5. ya da 6. aydan sonra test sonuç veriyor diye duymuştum..:delphin:

bak kızıl hatun herşeyi biliyor...
demekki neyapıyormuşuz?
kızıla boyatıyormuşuz kafayı...
hem ben bitaneyi zor idare ediyorum ne anlarım ikiden be...
tövbe tövbeeee....

Hamile kaldığı günü bilir ya, ben biliyorum mesela..
Hamile kaldığı gün hangisi ile birlikte olmuşsa bebiş ondandır.. Ancak fekat lakinnnn şöyle bir şeyde var aynı gün ikisiylede birlikte olmuşsa ozaman işler karışır biraz, gerçi ozamanda ilk hangisiyse odur.

Olmadı DNA testi, ama sanırım bu da koca korkusundan sıkar-tatlicadiarzu-

hamileliginden 9 ay sonra dogum yaptiktan sonra yani dna testi yaptirdiktan sonra anlar kesin ama kendi kendine anlamayaz bu benim düsüncem tabiki

eğer ikisiyle de görüşüyorsa ilişki içindeyse hiçbir şekilde bilemez. Bildiğini iddia ediyorsa bu sadece psikolojik olarak kendini rahatlatmaya çalışmak olur. Çünkü hamilelik illaki yumurtlama zamanı olacak diye bir kaide yoktur. Sadece yumurtlama zamanında olasılık daha yüksektir. Adet sonrası 28-30 günlük olan periodda herhangibir gün hamile kalmış olabilir. düzenli ilişki varsa örneğin 2-3 günde 1 hangi gün hamile kaldığını kesin olarak bilemez ancak hissi olarak tahmin edebilir, bu da hiçbir kesinlik taşımaz. Tek kesin yol DNA testidir bu konuda.

Back
X