• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi sorun olur mu ki?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
Herkese Mrb, biraz önce ilginç bişey oldu. Özel bi eğitim kurumunun sınav sonucuna bakmaya çalışırken telefonunuza gelen sms kodunu girin dedi. Ama bana msj falan gelmedi. Sanırım yanlış bişeyler girmişim. Başka birine sms gitti :(( alan kişi de şok yaşamıştır. Bi sorun olur mu acaba ?

sorun olmaz arar galiba bi yanlışlık oldu bana sms gelmedi dersiniz.ama bazen sistemsel olabiliyor bu sorun, yeni açıklandıysa yoğunluk kaynaklı bir sıkıntı da olabilir.yarın da deneyin hala sms gelmiyorsa arar konuşursunuz.

sorun olmaz arar galiba bi yanlışlık oldu bana sms gelmedi dersiniz.ama bazen sistemsel olabiliyor bu sorun, yeni açıklandıysa yoğunluk kaynaklı bir sıkıntı da olabilir.yarın da deneyin hala sms gelmiyorsa arar konuşursunuz.
Yok ama sms kodu gönderilen numaranın sonu benimki değil. Yani tc yi yanlış girdim büyük ihtimal. Zaten ben öğrendim de. İlkten yanlış girdiğim kişi şimdi biri benim sınav sonucuma bakmaya çalışıyo diye düşünebilir

Sistemdeki telefon numaranız güncel değildir muhtemelen. Eski numaranız ile mi kayıt olmuştunuz? Ya da kayıt olurken yanlış numara mı verdiniz acaba, o kodlar telefona gitmeden önce genelde sonu xx ile biten numaraya onay mesajı yolladık der. Bir daha deneyin bakın bence. En azından hangi numaraya gittiği hususunda fikir olur.

Ayrıca tanımadığınız birine giden bir onay kodu mesajını bu kadar takmayın kafanıza yahu. Ne diye rezil olasınız ki bunun için.

Son düzenleme:
Sistemdeki telefın numaranız güncel değildir muhtemelen. Eski numaranız ile mi kayıt olmuştunuz? Ya da kayıt olurken yanlış numara mı verdiniz acaba, o kodlar telefona gitmeden önce genelde sonu xx ile biten numaraya onay mesajı yolladık der. Bir daha deneyin bakın bence. En azından hangi numaraya gittiği hususunda fikir olur.

Ayrıca tanımadığınız birine giden bir onay kodu mesajını bu kadar takmayın kafanıza yahu. Ne diye rezil olasınız ki bunun için.
Yok bana doğru sonuç geldi. Ben ilkten tc yanlış girdim sanırım. Hızlıca girdim çünkü. Ya ne bilim sms giden kişi kasıtlı falan sanıp arıza çıkarır diye korktum

Yok bana doğru sonuç geldi. Ben ilkten tc yanlış girdim sanırım. Hızlıca girdim çünkü. Ya ne bilim sms giden kişi kasıtlı falan sanıp arıza çıkarır diye korktum
İnsanlık hali yanlış girmişsiniz alt tarafı bunda arıza çıkartılacak bir şey yok ki. Sizin olduğunuzu nereden bilecekler ayrıca?

Yoksa siz tc kimlik numarasını bildiğiniz birinin sınav sonucunu sorgulamak istediniz de, o kişi sizin olduğunuzu tahmin edecek diye mi korkuyorsunuz?

İnsanlık hali yanlış girmişsiniz alt tarafı bunda arıza çıkartılacak bir şey yok ki. Sizin olduğunuzu nereden bilecekler ayrıca?

Yoksa siz tc kimlik numarasını bildiğiniz birinin sınav sonucunu sorgulamak istediniz de, o kişi sizin olduğunuzu tahmin edecek diye mi korkuyorsunuz?
hayır tabiki öyle olsa zaten bilirdim ona sms gideceğini bile bile yaptığım şeyden korkup buraya konu açmazdım. şuan kime gittiğini de bilmiyorum. en kötüsü de bu zaten :(

Aynı sınava girmiş birini yanlışlıkla denk getirme ihtimaliniz çok düşük. Haliyle kimseye SMS gitmemiştir.

05******66 şu numaraya gönderilen SMS kodunu girin gibi birşey yazıyor muydu? Basit bir yazılım olabilir başka tanıdık bir tc no daha deneyin. Bir de banka hesabı gibi birşey olmadığı için sms gitse bile önemsemezler bence.

05******66 şu numaraya gönderilen SMS kodunu girin gibi birşey yazıyor muydu? Basit bir yazılım olabilir başka tanıdık bir tc no daha deneyin. Bir de banka hesabı gibi birşey olmadığı için sms gitse bile önemsemezler bence.
evet aynen böyle yazıyordu. ben de bekledim mesaj gelmeyince noya baktım. benim numara değil. tc yi mi yanlış girdim falan dedim ama sayfa değiştiği için onu göremedim. sonra yoğunluktan dolayı bir karmaşa oldu diye düşündüm. ama sonra zaten panikle kapadım sayfayı.
hayır yani ben çok kıllanırım böyle şeylerden de o yüzden herkesi kendim gibi sanıp arıza çıksın istemiyorum.
ayrıca iyi dileğin için çok sğl. umarım sizin dediğiniz gibi önemsemez sms giden kişi.

ne güzel kimse dert olarak görmemiş bu durumu. bu da konuya bi cevap gibi :KK70:

Back
X