Bi türlü bulunamayan gelinlik..

smgeeee

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
152
74
31
Aylardir gelinlik bakiyorum deniyorum cikariyorum sadece biri icime cok sindi tam aklimdaki diyebilirim ama 4 bucuk milyar fiyat verdiler..
Kaynanam da ucuzsa cok guzel oldu diyo pahaliysa aaa cok kotu durdu diyo beni benden aliyo. Bu 4 bucuk miyar dedikleri modeli ben baska bi gelinlikciye diktirmeye sordum 3 bucuga dikeriz dedi.. simdi eminim kaynanam ona da pahali dicek ama napim piyasa gercekten bu en az 10 tane denedim hepsi ayni civarda 3 bin altı yok..
Ankarada abim yasiyo orda tanidik gelinlikci var o da bindalli icinde 3000 e veririm ayni modeli dedi simdi kaynanamla nisanlim ankaraya git diyo yaklasik 20 saat.. simdi abim evli cocuklari var yengem zaten butun gun onlarla ugrasiyo onlara yuk olmak istemiyorum gidip benimle gelcekelr gelinlikciye mecbur..
Yani baya kararsiz kaldim bi yandan da cok kiziyorum kaynanama. Surekli zorluyo beni uygununu seceyim diye ben baska hicbisey istemedim sadece gelinligim icime sinsin istiyirum ondan bile kısmaya calsiyo.. ailem de hicbisey istemedi ne icinizden geliyosa o dedi.
Gercekten insanlara yuz verince astarini istiyolar yani. Millet almalara doyamaz benimki utanmasa gekinlik giyme dicek. Neyse sizce baska sehre gitmeliyimiyim ucuza gelsin diye? Kararsiz kaldim tabi baska sehir demek benim icin de ekstra para demek calismiyorum su an..
Kaynanam konusunda yanlis anlamayin beni grcekteb herseye tamam anne diyorum gönlü olsun diye ama abartti artik bi süre sonra bana hicbiseyi sormadan yapmaya basladi. Kendi şöyle yapariz diyip konuyu kapatiyo ve bu da benim zoruma gidiyo.
 
Valla bana gelinlige o kadar fiyatlar vermek gereksiz geliyo cunku 1 kere giyiyosun.ben ilk denedigim gelinligi almistim hemde markali biyerden bayada uyguna.simdi baza altinda bekliyo.baska sehirden gidip almanda mantikli deil cunku yol parasiyla yine ayni fiyata gelicek.sen bilirsin.
 
Ankaraya hadi gittin diyelim provalara nasıl gideceksin?gidip helmek orda kalışın bedava mı yoksa senden çıkacak diye o sorun değil mi?
Ayrıca hazır üstüne göre olanı bulmuşsun dikilen çoğu zaman hayaldeki gibi olmuyor.kımaşı başka dikişi başka oluyor aynı olmayınca da hayal kırıklığı yaşanıyor.Bir gelinlik içine sindiyse aklın hep onda kalır zaten.Nişanlınla konuş ve begendiğin hazırı al tek istediğin buysa alsınlar.
 
Konu sahibi Balıkesir liymiş.
Ben eşimle gidip bakmıştım.
Alındıktan sonra kv sadece görmeye geldi, ağladı. :KK70:

Kendi gelinliği de hala sandıkta sarı renk olmuştu artık.:kusmuk::KK70:
 
Bu arada çok para verilmesine bende karşıyım.
Bir kere giydim şuan bazanın altında :KK70:
Ben bir de ucuza almıştım.
 
2.el gelinlk dusunmedinz mi?
Bazı insanlar gelinliğe cok buyuk anlamlar yukluyor.
1 gece giyiyorsn ,kösede duruyor.
Kvdeler hep öyle ,nerde ucuzu var onu beğenirler.
 
Ben hamileyim,Lohusa için pijama bakıyorz dedim gecen.Kvdem aa benim nisanımdan pijamam var,hic giymedim.Onu vereyim sana giy dedi:KK70:


Bende evlenirken nişan için gecelik falan alınır ya dur bende var bir getireyim dedi.
Bir getirdi 35 sene önceki penye geceliklerden :KK70::KK70::KK70::KK70:
Eşimle şok olduk. :KK53::KK70:
Anne yıl 2018 forewamorrenk bu gecelikleri giyerse karımdan ziyade annem gibi olur bende onunla yatmam dedi :KK70:
Trip attı gitti kv :KK70::KK70:
 
Gelinlik için başka şehre gidilmesi inanılmaz mantıksız. Aradaki fark 2 bin falan değil yani. Bu arada nasıl fiyatlar öyle yahu? Bana da çok fazla geldi. Nasıl bir model ki bu sadece o içinize sindi?
 
X