- 10 Şubat 2017
- 290
- 380
- 53
- Konu Sahibi Queenkingg
Şaka mı bu ya anlamadım kendim de asm de çalıştım böyle bir durum olması imkansız çünkü müdürlüğün en çok baskı yaptığı birimler asmlerdir bir de herkesin nüfusu vardır kimse kimsenin işini yapmak istemediği için izin kolay alınmaz benim 20 gün doktorumun iki sene 40 gün yıllık izni yandığını bilirim toplu kesinlikle mola verilmez hele ilçe ise herkes herkesi tanıdığı için hayatta olmaz siz ya öğle arasında gidiyorsunuz ya da asmniz esnek mesai ile çalışan yerdir çalışma saatlerine bakın bence esnek mesaide çalışıyorlardır geç gelip geç çıkma bazen 20:00 kadar çalıştırma durumları oluyor çünkü.
Az önce tekrar aradım durumu anlatıp yarın tekrar gelicez doktor varmı dedim tıpki diğer günlerde oldugu gibi yarın izinli cuma günü gelin dediler bugün varmıydı kendisi geldik bulamadık dedim evet odasındaydı hep dedi oysaki caldık kapısını baktık yoktu.. Sanah da gittiğim oldu öğle tatilinden sonra da , malesef sadeve sağlık ocagı değil ilçemizdeki hastane de aynı şekilde aşırı derecede ilgisiz ve sorumsuz ..