Bı umut var mı

ales 83, doktorlar ilgili konularda testlerinizi yaptıysa sorun etmeyin.
forumda bir sürü kür tarifleri vermiş arkadaşlar, o konuları araştırıp uygulayın. bitkisel yöntemlerden deneyin biraz, hem eşiniz hem de kendiniz için. birkaç ay daha olmazsa o zaman tüp bebek düşünürsünüz bence.
bol bol dua edin bir de, sizi rahatlatır.
inş en kısa sürede kavuşursunuz bebeklerinize...

Keşke canım, benimde bu şehirde arkadaşım yok. Olsun burası var Allahtan:34: İnşallah canım, inşallah:29: Ne güzel birbirimizin derdini anlıyoruz, hepimiz aynı dertten muzdaripiz çünkü. Çocuğu olanlar rahat, takma kafana diyorlar ama işte olmayınca mecburen takıyorsun. Elimizde değilki. Eşimde herşey normal madem niye olmuyor diyor:25:

Maddi durumumuz iyi çok şükür ama eşimin garip huyları var. Böyle özel hastane olaylarına karşı verilen parayı laf eder. Ama bakıyorumda devlet yapmayınca mecburen yaptıracağım yani, pintilik yapmayacak artık...

evet canım iyiki burası var çok şükür..:52: bizdede hiçbir sorun yok.. olmayınca olmuyo işte ALLAHım ol derse olur ancak... hakkımızda hayırlısı canım.. ALLAH BİZİ SINIYO SABRIMIZI DENİYO.. yapmasın pintilik filan.. bebeşi kucagına alınca unutur herseyi:1:

çok dua ettim dün gece canım eşim geceye gitmişti bende gece nerdeyse uyumadım... o kadar kaptırmışımki sabah uyandıgımda bile hala süre okuyodum:1: hastaneye gidesiye kadarda dilime dolanıyodu.. bu sabah gittim canım adetimin üçüncü günü gel dediler o zaman baslayacaklarmış... ALLAH yardımcımız olsun bizim gibi olanlara önce sabır sonra bebiş versin amin... tamam canım ben haber ederim hep sende ver olurmu?

tatlım ben gıttım bugun dr ye vajınall ultrasona gırdmm :( kıst mıyom var mı dıye cok korkuyodmm cook sukur yokmus salı gunu tekrar gıdıcem yumurta takıbı ıcınn :) ALLAH gonlune gore versın kuzum inş ...

tatlım ben gıttım bugun dr ye vajınall ultrasona gırdmm :( kıst mıyom var mı dıye cok korkuyodmm cook sukur yokmus salı gunu tekrar gıdıcem yumurta takıbı ıcınn :) ALLAH gonlune gore versın kuzum inş ...

amin canım herimizin... çok sevindim bi sorun çıkmadıgına, inş yumurta takibinde hamile kalırsın... ugraşmassın aşılama filan inş...:34:

Çok sağol canım benim, inşallah bir gün tanışırız tabi:29: Zübeyde hanıma gittim, doktor testlerime baktı, ultrasondan baktı, çok güzel dedi Herşeyin normal birde rahim filmi çektir dedi. O sadece fakültede var dedi, yada tüp bebek merkezlerinde dedi. Beni yönlendirdi anlayacağın. Fakülteye gitmeyi düşünüyorum, varmı bildiğin doktor:34:

canım ben bıkac ay once yaptırdım devlet hastanelerınde yapılmıyor dediler ozel de yaptırdım cok arastırdım cook pahalıydı hayat hastanesdınde cektırdım rahım filmını doktorun ısmını hatırlayamadım sırf rahım fılmını cektırmek ıcın muayne oldum tatlim mecburen yanı 200 lıra fwlan tuttu cnm ama sen gene fakulteyle bı konus ıstersen cnm

Bursada hsg nerede çektireyim kızlar, devlet çekmiyormuş yeni öğrendim. Fiyat bilgiside veririmisiniz?
Birde benim elimde kağıt felan yok, gidip çektircem desem çekerlermi? şuan adetliyim, en uygun zaman ne zaman olur

cnm kagıda gerek yok hsg cektırcem dıyon onlarda bı doktora yonlendırıyorlar muayne edıyor gun belrlyor o kadar en uygun hayat hastanesı anestesıyle 200 buldu cnm tavsıye ederm

özelde çok pahalı ya..:50: biz özel doktora çıkalım dedik ücret 250tl dediler... bizde vazgectik..

cnm evet cok pahalı bana 350 450 bıle dedler tıcarete dokmusler bunu sunuda soyleyım kızlar rahım fılmınden sonra hamıle kalan cok arkadasim oldu bende yok tabı doktor gerek duyuyorsa cektırın kızlar

ales 83, doktorlar ilgili konularda testlerinizi yaptıysa sorun etmeyin.
forumda bir sürü kür tarifleri vermiş arkadaşlar, o konuları araştırıp uygulayın. bitkisel yöntemlerden deneyin biraz, hem eşiniz hem de kendiniz için. birkaç ay daha olmazsa o zaman tüp bebek düşünürsünüz bence.
bol bol dua edin bir de, sizi rahatlatır.
inş en kısa sürede kavuşursunuz bebeklerinize...

ıns cnm Rabbım cumlemıze versın hayırlı evlat .haklısın cnm bende basladım bu kurlere ıns.bı sonuc alabılırım.olmazsa fazla uzatmıcam bu ısı tup bebek denıcez

cnm evet cok pahalı bana 350 450 bıle dedler tıcarete dokmusler bunu sunuda soyleyım kızlar rahım fılmınden sonra hamıle kalan cok arkadasim oldu bende yok tabı doktor gerek duyuyorsa cektırın kızlar

evet ticarete dökmüşler işi... ben rahim filmini üniversite hastanesinde çektirdim para filan vermedim...sorunda çıkmadı tüpler acıkmış,:16:

evet ticarete dökmüşler işi... ben rahim filmini üniversite hastanesinde çektirdim para filan vermedim...sorunda çıkmadı tüpler acıkmış,:16:

sen sansliymıssın cnm benım aramadıgım yer kalmadı bursada Allahtan en uygun yerı buldum cnm.bendede bı sorun cıkmadı tuplerim acikmiş sukurler olsun

Back
X