Bı umut var mı

cnm hsg cektirdin mi

Çektirdim canım, kanallarım açık çıktı çok şükür, miyom var işte. Onun içinde bir şey demediler, önceki doktor rahim duvarına uzaklıkta sorun teşkil etmez demişti. Biraz kanamam var, seninde olmuşmuydu?
Şimdi aynı oradaki doktorla yumurtlama takibi yapacağız. Bana çok olumsuz konuştu, özellikle hormon testime bakarak. Buradaki doktor dahil 3 farklı doktor '' gayet güzel'' demişlerdi. fakat o doktor rezevrlerim azaldığımı söyledi. (yaş 36) Şuana kadar benle ilgilenen bir doktor bulamadım. Bu doktorda yumurtlama takibi yapalım dedi. Açıkcası bende istiyordum, belki yumurtluyor ama çatlamıyor. Bakalım takipe alacak beni.
Bu arada lykos benim, üyeliğimi sildirdip yeni üyelik aldım. Ay geçen eşime yakalanıyordum. Buraya yazmama karşıda :)

Çektirdim canım, kanallarım açık çıktı çok şükür, miyom var işte. Onun içinde bir şey demediler, önceki doktor rahim duvarına uzaklıkta sorun teşkil etmez demişti. Biraz kanamam var, seninde olmuşmuydu?
Şimdi aynı oradaki doktorla yumurtlama takibi yapacağız. Bana çok olumsuz konuştu, özellikle hormon testime bakarak. Buradaki doktor dahil 3 farklı doktor '' gayet güzel'' demişlerdi. fakat o doktor rezevrlerim azaldığımı söyledi. (yaş 36) Şuana kadar benle ilgilenen bir doktor bulamadım. Bu doktorda yumurtlama takibi yapalım dedi. Açıkcası bende istiyordum, belki yumurtluyor ama çatlamıyor. Bakalım takipe alacak beni.
Bu arada lykos benim, üyeliğimi sildirdip yeni üyelik aldım. Ay geçen eşime yakalanıyordum. Buraya yazmama karşıda :)

sevindim canım bişey çıkmamasına,inş yumurta takibinde hamile kalırsın:34:

cok sevındım cnm aslamadan once hersey yolunda gorunuyor ıns.asılamadada guzel sonuclar alcan cnm

Kuzum ben salı gıttımm dr ye 2 tane yumurtam olmus anladıgım kadarıyla ıkısıde 14 mm yarın tekrar gıdıcem bakalım 20 mm olmus olduysa catlatma ıgnesı verıcekk sansa bırakmayalım dedı doktor ayy ıcımde bı umut var ama hayırlısı olsunn ya ALLAH herkesın gonlune gore versın ıcındede benımm :))

Kuzum ben salı gıttımm dr ye 2 tane yumurtam olmus anladıgım kadarıyla ıkısıde 14 mm yarın tekrar gıdıcem bakalım 20 mm olmus olduysa catlatma ıgnesı verıcekk sansa bırakmayalım dedı doktor ayy ıcımde bı umut var ama hayırlısı olsunn ya ALLAH herkesın gonlune gore versın ıcındede benımm :))

hayırlı olsun canım inş bu ay olur canım....:16:

Oradaki bayan doktoramı gidiyorsunuz? bende ona gidiyorum. Nasıl bir doktor iyimidir bilginiz varmı?

vala cok tatlı bı kadın ben cok memnunum esımın teyzelerı eltım falan hep oraya gıtmısler ben tıroıd tedavısı oldum ozel hayatta yusuf bey 2 ayda duzelttı cok sukur normal tıroıdımm tavsıye edrımm :)

vala cok tatlı bı kadın ben cok memnunum esımın teyzelerı eltım falan hep oraya gıtmısler ben tıroıd tedavısı oldum ozel hayatta yusuf bey 2 ayda duzelttı cok sukur normal tıroıdımm tavsıye edrımm :)

Ben rahim filmi çektirmek için gitmiştim, yanımda hormon testlerimide getirdim, ayrıca eşimin testinide. Şuana kadar gittiğim doktorlar normal derken o biraz sorunlu her ikinizinkide dedi. Hatta yaşımızdan dolayı direkt tüp bebeğe gidin dedi. Bende eşimin karşı olduğunu söyledim. Açıkcası bende şuan için düşünmüyorum. Hiç bir tedavi uygulanmadıki bana. Yumurta rezevevlerin azalmış felan dedi. Yumurtlama takibi yapalım dedi. Aslında şuana kadar pek ilgili doktor bulamadım. Bu doktorda ilgilenince onda devam edeyim hem de yumurtlama takibi yapsın diye düşündüm. Bu arada akıntım olduğunu söyledi, onun için ilaçlar kullanıyorum.
Kendiside bana adetin 2. günü gel dedi. Nasıl bir uygulama yapacak? ultrasondanmı bakacak? yoksa yeniden hormon testi felanmı isteyecek? sana ne yapmıştı?
Birde muayene ücreti ödedilkten sonra kaç kontrol ücretsiz? bilgin varmıdır?

Son düzenleme:

cok sevindim cnm ins.cok guzel sonuclar alirsin gelismeleri bana yaz emi burdan aldigim haber bana umut oluyor Allahim hayirli evlatlar verir ins.sana ve hepimize cnm

ciddimisin? çok sevindim:52::16:

ah kiyamam cnm bu kocalar var mi ah:)canim benimde kanamam geldi korkma normal icini rahat tut banada cok doktor farkli soylemisti Allahin izniyle bi sorun cikmicak bu doktoruda bi dene cnm yumurta takibini bi yapsin ne zaman cagirdi doktor seni cnm

evet cnm karabukluyum aslinda onceden oraya bagliydi ya bursada yasiyon saniyordum ilk yazistigimizda bursadaki hastanelerden bahsetmistik sanko cnm

anladım canım şimdi karabüktemisin? ıyko diye bi arkadaş vardı oda beni bursalı sanmış bana hastane sormuştu o zaman bahsetmiştik...

Back
X