ales_83 sen neresindensin?
cnm benim int.yok kardesimden yada esimin telinde bi aramadi int. cok zor oluyor yakinda gitip ben baglatcam:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ales_83 sen neresindensin?
evet netsiz zor oluyo bizim kpeder kapattırdı bizde eşimle vınnn aldık çok rahat oluyo.....kpederlerinhaberleri yok
bizde tablet var cnm ama daha kocamin eli deymedi almaya ben gitip alcam hep aklim sizde:))
anladım canım şimdi karabüktemisin? ıyko diye bi arkadaş vardı oda beni bursalı sanmış bana hastane sormuştu o zaman bahsetmiştik...
evet canım benimde aklım sizde, net olmasaydı iyice sıkılırdım heralde, çünkü burda hiç arkadaşım yok, var ama eşimin arkadaşalrının eşleri zoraki arkadaşlık yani, aramız iyi ama bişey anlatılmıyo onlara,güvenmiyorum açıkcası, :26:
cnm benim arkadasim varda ne oluyor bos bos dinliyorlar anlamiyorlar yasamadilklari icin olur olur diyip duruyor dahada sinir oluyom esimin arkadaslarini hic saymiyom cnm aynen zoraki burasi iyiki var cnm esim bile memnun kafasini daha az yiyom:)
evet canım benimde aklım sizde, net olmasaydı iyice sıkılırdım heralde, çünkü burda hiç arkadaşım yok, var ama eşimin arkadaşalrının eşleri zoraki arkadaşlık yani, aramız iyi ama bişey anlatılmıyo onlara,güvenmiyorum açıkcası, :26:
anlatma sende kimseye bişey bosver....benim aşılama yapacagımı kimse bilmiyor... gögsümde sertlik çıkmıstı şimdi kayboldu.. bana sorarlarsa yada hastanede görürlerse gögsümdeki sertlik için geldim diyecegim.... benim eşimde memnun:) önceden canım sıkılıyo der dururdum.. şimdi demiyorumburda yazan komik seyleri onada anlatıyorum gülüyoruz
senin dedikodunu yapıyorum diyorummm
![]()
anlatmiyom artik cnm anlamayan kimseye anlatmicam aynen tup bebek felan yaptirirsam ins.kimseye anlatmicam cnm[/Q kafan rahat olur anlatmayınca.... burda bize anlat,basladınmı tedaviye sen?
ah kiyamam cnm bu kocalar var mi ah:)canim benimde kanamam geldi korkma normal icini rahat tut banada cok doktor farkli soylemisti Allahin izniyle bi sorun cikmicak bu doktoruda bi dene cnm yumurta takibini bi yapsin ne zaman cagirdi doktor seni cnm
Adetin ikinci günü gel dedi, ne yapacakki o zaman. İnşallah tekrardan hormon testi istemez. Yumurtlama takibi dediğine göre muayene edip ilaçmı verirki? birde hsg çekildim ya, belki çocuk olur diye bu ayıda boş geçirmeyelim diyorum. Çoğu kişiye yaramış, inşallah banada yarar..
anlatmiyom artik cnm anlamayan kimseye anlatmicam aynen tup bebek felan yaptirirsam ins.kimseye anlatmicam cnm[/Q kafan rahat olur anlatmayınca.... burda bize anlat,basladınmı tedaviye sen?
tedavıye baslamadım cnm daha kecı boynuzu ne sogan kurunu uyguluyoz cnm 2 yada 3 sonra tup bebek merkezıne gıtmeyı dusunuyoz cnm sende heyecan var mı cnm ben asilamamda cok hecanlanmıstım
Mrb.bende araniza yeni katildim.infertilite denen sey cok yordu beni.1.5yil oldu.bu ay tup bebek denicez.bakalim cok umutlu degilim .bunaldim artik rabbim herkesin yardimcisi olsun.insanlar cok zalim. Bile bile kalp kirmayi o kadar iyi beceriyorlarki.bu konuda.sanki elimizdeymis gibi...
Problem yok sukur.tedaviye baslayali 1, 5 yil oldu.maalesef dr.um.gebe kalanlar yaninda infertil hastalarim var.umutlu degilimki insanlara umut vereyim.ayakta durmayi da isimi de beceremiyorum.isim yogun bakalim umarim bu gunler gecer zaman benim icin durdu.
tedavıye baslamadım cnm daha kecı boynuzu ne sogan kurunu uyguluyoz cnm 2 yada 3 sonra tup bebek merkezıne gıtmeyı dusunuyoz cnm sende heyecan var mı cnm ben asilamamda cok hecanlanmıstım
olmaz mı canım ya hemde ne heyecan:18:biraz korku birazda stres var... birde sıkıldım artık şeyimi herkese göstermekten,utanıyorum ya,,,,,rabbim bi mucize versede bu ay hamile kalsam.... eşime kalsa umrunda degil, olmasada olur bizbize yeteriz diyo...![]()
Mrb.bende araniza yeni katildim.infertilite denen sey cok yordu beni.1.5yil oldu.bu ay tup bebek denicez.bakalim cok umutlu degilim .bunaldim artik rabbim herkesin yardimcisi olsun.insanlar cok zalim. Bile bile kalp kirmayi o kadar iyi beceriyorlarki.bu konuda.sanki elimizdeymis gibi...
olmaz mı canım ya hemde ne heyecan:18:biraz korku birazda stres var... birde sıkıldım artık şeyimi herkese göstermekten,utanıyorum ya,,,,,rabbim bi mucize versede bu ay hamile kalsam.... eşime kalsa umrunda degil, olmasada olur bizbize yeteriz diyo...![]()
benimkide aynisini diyordu cnm kndince beni teselli ediyordu seni sakinlestirmek icin strese girmeni engellemek icin yapiyordur cnm asilamadan sonrada deneyin beni uyarmamisti hi senin ilk asilaman mi cnm
Ben rahim filmi çektirmek için gitmiştim, yanımda hormon testlerimide getirdim, ayrıca eşimin testinide. Şuana kadar gittiğim doktorlar normal derken o biraz sorunlu her ikinizinkide dedi. Hatta yaşımızdan dolayı direkt tüp bebeğe gidin dedi. Bende eşimin karşı olduğunu söyledim. Açıkcası bende şuan için düşünmüyorum. Hiç bir tedavi uygulanmadıki bana. Yumurta rezevevlerin azalmış felan dedi. Yumurtlama takibi yapalım dedi. Aslında şuana kadar pek ilgili doktor bulamadım. Bu doktorda ilgilenince onda devam edeyim hem de yumurtlama takibi yapsın diye düşündüm. Bu arada akıntım olduğunu söyledi, onun için ilaçlar kullanıyorum.
Kendiside bana adetin 2. günü gel dedi. Nasıl bir uygulama yapacak? ultrasondanmı bakacak? yoksa yeniden hormon testi felanmı isteyecek? sana ne yapmıştı?
Birde muayene ücreti ödedilkten sonra kaç kontrol ücretsiz? bilgin varmıdır?