- 22 Nisan 2012
- 1.081
- 29
- 163
Çok teşekkür ederim canım, sanada çok geçmiş olsun. Aslında soğuğa alışkınım, soğuk bir memleketten (Ankara)geldim buraya. Bursanın havası çok yumuşak, buranın en soğuğu bile bana hafif geliyor. Ama işte bronşitim azınca böyle olmuştu. Çok şükür iyileştim artık. Diğer meseleye gelince, bizde eşim çok isteksiz canım, nerde öyle çıkar ilişkisi :) anca olursa benim çıkarım olur bu işten, oda çocuk için yani :) isteksiz, haftada 1 yetiyor ona. Ama işte çocuk için yeterli gelmiyor sanki. Akşam yine konuştuk, yine bana bunun sayıyla alakası yok, olsa doktor sormazmıydı diyor? ne bileyim doktorlarda ilgilenirmi böyle şeyle, ne kadar ilişki yaşıyıyorsunuz diye?
sagol canım...çocuk için genellikle gün aşırı falan diyolar... tabi ilişki yumurtlama gününde olursa tutar... çocugu olan arkadaşlarım yumurtla dönemi ne diye bana soruyo :) içine boşaldımı olur diyolar.. anlatamıyorum onun için kimseye.... doktor ne bilecek sizin ne kadar ilişki yasadıgınızı, onlar gün aşırı yap diyolar sadece...dularım sizinle canım hepimiz böyle oluruz inş.