Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimde erkek doktora karşı, bayan olsun diyor devamlı. Bende kendi rahatlığım açısındanda bayan doktoru seçtim. Benim hsg çeken radyolog erkekdi. Fakat o üst kısmımda durduğu için bir yerimi görmedi. İlacı salan bayan doktordu. Artık bayan erkek farketmez, tek anne olayımda diyorum. Eğerki normal yolla olmazsa, tüp bebek doktorlarının çoğu erkek, insan mecbur kalınca erkek, bayan demiyor açıkcası. Rabbim bizleri çok aratmasın. Bu arada kitabın söylediklerini uygulama çalışıyorum, kendime söz geçirmeye yani ...
Tùp bebek yaptîracaz ama hic istemiyorum artik ne cocuk ne de baska bisey hicbisey istemiyorum. Bugun bi kere daha karar verdim
hayırdır canım niye degiştirdin kararını??
Artik yoruldum zaten sonuc gene ayni olucak olmayacak umudum yok bosuna ümitlenip tekrar hayalkirikligi yasamak istemiyorum.
Benimki bizzat kendisi yaptıgı için gördü heryerimi, dogru biz bi bebek sahibi olalımda bayan erkek farketmez.... kitabta yazanları burda paşlaysanda bizde sebeblensek olurmu acaba? özel degilse tabi...:26::26:
Tùp bebek yaptîracaz ama hic istemiyorum artik ne cocuk ne de baska bisey hicbisey istemiyorum. Bugun bi kere daha karar verdim
Kitapta çok şeyden bahsediliyor. Hepsini teker teker buraya aktarmam zor olur.Genel olarak şöyle bahsedeyim. Yaşadığımız hayal kırıklıkları kişiyi depresyona sokuyor. Asıl kişiyi üzen söylenen sözler değil, kendisini öyle düşündüğü ve öyle hissettiği içindir diyor. yani ne hissedersen onu yaşarsın. Asıl ana fikir kendinizle çatışın diyor. Aklınızdan eçen kötü, karamsar bir düşünceyi bir kağıda yazın. Sonra yanına bu düşünceyi alt edecek içinizden geçen sözleri yazın diyor. Zaman geçtikçe bu düşüncelerden kurtulacaksınız diyor. Misal devamlı sınav korkusu yaşayan birini, bu sınavı geçemezsem ölürüm. Yanına hayır daha öncede geçmiştim. Bu sınavı veremesem bütünlemeye kalabilirim. Olsun bu dünyanın sonu değilki. Bunda olmazsa onda verebilirim... gibi şeklinde şeyler. İnşallah anlatabilmişimdir..
evet canım anlattın.. mantıklı seyler, benim gibi herseye kafa takan bi tip için oldukça iyi çözümler... tesekürederim beni kırmadıgın ve paylaştıgın için sagol.![]()
Canım sen aşılamayı kime yaptırmıştın? Ne kadar ödemiştin? Tüp bebek için Acıbademi düşünüyordun sanki, . Sanırım orada sgk raporu kabul etmiyorlarmış. pahalı bir hastane fakat başarı oranı yüksek diye biliyorum. Orada aşılama felan ne kadardırki bilgin varmıdır? İnşallah gerek kalmaz bizede, doktor bir kaç ay yumurtlama takibi yapalım, sonra tüp bebeğe geçersiniz demiştiİnternet sitelerinden baktım sperm seçiminde IMSI diye bir yöntemle yapılıyormuş. Çok daha kaliteli spermler alınıyor feşan deniliyor. Bu yöntem başka nerelerde vardırki, araştırmak gerek.
cnm ben ozelde yaptirmistim gecen sene bu zamanlarda 6 ay yumurta takibi yapildi.120 lira asilama 120 de laborotuara verdik cnm .altiparmakta yalcin gulere ozel muayanesine gittim orda yaptirdim cnm . evet cnm acibademde sgk gecmiyor sadece ozelsigorta geciyormus cnm evet pahali ama en iyi orasiymis cnm artik tip iyice gelisti ins.bizede yarar
Anladım canım, inşallah oranın faydasını görürsün. Bu arada bahsettiğim kaliteli sperm seçme tekniğini acıbadem ve jimer de olduğunu araştırdım. Senin de aklında bulunsun. Bu zorlu yolda, Rabbim yardımcımız olsun..
Hemen uzulme kan testi yaptir cünkü idrar da 6 hfradan sonra pozitiflesir.hakkinda hayirli olur insaallah insaallah pozitif olurkizlar merhaba beyadir giremedim int
size haberim var .benim 3gun gunum gecti idrar testi yaptim negatif kafam cok karisti umitlenmeyim diyom ama olumsuz bi sonuc almaktan korkuyorum netten baktim negatif olupta hamile olan varmis hic gecikme olmamisti yarin saglik ocagina gitcem
kizlar merhaba beyadir giremedim int
size haberim var .benim 3gun gunum gecti idrar testi yaptim negatif kafam cok karisti umitlenmeyim diyom ama olumsuz bi sonuc almaktan korkuyorum netten baktim negatif olupta hamile olan varmis hic gecikme olmamisti yarin saglik ocagina gitcem
Ayy hadi inşallah canım. İyi haberlerini alırız..
nasılsın cnm beyadır gıremedım nete bende guzel haber yok inş.sen bıze guzel haber verırsın
kızlar bnmde dun adet olmam gerekıyodu olmadm bu sabah test yaptm negatıf bendede gzel haber yok maalesef