kızlar bnmde dun adet olmam gerekıyodu olmadm bu sabah test yaptm negatıf bendede gzel haber yok maalesef
bı ıkı gun daha bekle cnm ıns.vardır guzel haberlerını beklıyom cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bnmde dun adet olmam gerekıyodu olmadm bu sabah test yaptm negatıf bendede gzel haber yok maalesef
İyiyim canım, üzülme, elden bir şey gelmiyor malesef. Ben bu ay hsg çekinmiştim galiba ondan kaynaklı bir gecikme yaşıyorum. Adet olmam gerekiyordu çünkü. Hsg den sonra 4-5 gün lekelenme şeklinde kanamam olmuştu. İlişki sayımız hem az hemde kanama olduğundan ümit bile edemiyorum. Belki gece olurum. 2. günü doktora gideceğim birde...
olabılır cnm hsg de gecıkme yapıyormus burda okudum bende yapmamıstı gecıkme hatta erken geldı 2 3 gun cnm.ıns.bu gecıkme hamileliktendır cnm Allahım yuzunu guldursun sılerden hamıle duydugumda umıdım artıyor
maleseff arkadaslar bugun hastalandım cok umutlanmıstım ılk defa gecıktı hep 27.yada28. gün hastalanırdım.bal tarcın cerok otu karısımı yapmıstım bu ay ondan mı gecıkmıs olabılırmı kı.umutlar bır dahakı aylara kaldı....
Bende ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İnan test alıp, boş görmekten bıktım. O yüzden yapmayacağım test. Ümidim yok çünkü. Rabbim bizleri çok bekletmesin canım..
Hayırlısı canım, inşallah kanda çıkar. Bu ay hsg çekinmiştim, kanamam olmuştu, bir kaç gün galiba ondan kaynaklı gecikme yaşıyorum bende,adetim olunca 2. günü Nigar hanıma gideceğim..
canım kan testı yaptırdın m guzel haberlerını beklıyom cnm
cnm hsg yı ne kadara cektırdın maalesef bende adet oldum yarın nıgar hanıma gıdıcm hsg cekılmem ıcın gun verıcekk nasıldı cok canın yandı kı bahseder mısın bıraz ?
hadi keroessa sen bari güzel haberler ver canım ya![]()
Keşke verebilsem, kahverengi lekem oluyor, her adet öncesinde olurum. ya olacaksa bir an önce olsada, adetin 2. günü gel demişti doktor, doktora gidecem. araya hafta sonu giriyor. Ne yapsam bilemedim yaaa..
Sende aşılamaya başlayacaksın öylemi, hadi hayırlısı canım. devlettemi yaptıracaksın, özeldemi?
Adetim bittikten 2 sonra çekindim canım, en uygun zaman,yumurtlama dönemine varmadan, adet bitiminde olması gerekmiş. Korkuttukları kadar değildi, en önemlisi çok kısa sürüyor. İlacı saldıkları zaman bir ağrı oluyor, o zaman canım çok yandı fakat hemen röntgeni çektikleri için çabucak bitti. Bence anestezi alıp, dünya para dökmeye değcek bir şey değil. Yürümemde, oturmamda kalkmamda bir sıkıntı olmadı, haf dan öglen ifce karnım ağrıdı sonrasında. Kanamam oldu 4-5 gün sürdü. Yanında ped götür mutlaka.
180 TL verdim, ayrıca sgknın karşıladığı ilacını aldım.
Bu arada ben adetin 2. günü gidecem, buay gecikti, şuanda da kahverengi lekem oluyor, muhtemelen yarına adet olurum. Cumartesi günü açık oluyormuydu? bilgin varmı canım?
yok cnmm bu ayda olmadı bı daha kı aya artık adet oldm bugun maleseff
Bende ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İnan test alıp, boş görmekten bıktım. O yüzden yapmayacağım test. Ümidim yok çünkü. Rabbim bizleri çok bekletmesin canım..
hakkımızda hayırlısı canım.. evet başladım... devlette yaptırcam canım... özele gücümüz yetmez.. devlette 3 kere yapabiliyomussun...
iyi ya beni cok korkuttular hsg konusunda bende bugun gıttım nıgar hanıma adetn ıkıncı gunu dıye sordm anestezılı olmama gerek var mı falan dıye kesınlıkle yok dedı bana guven su ana kadar canını hıc acıtmadm sımdıde acıtmıcam falan dedı yeettı bana zaten rahatladmsaol canım bu arada verdıgın bılgıler ıcın bende salı gunu hsg cekılıcem inş. temiz cıkar bi sorun cıkmaz RABBİMin izniylee.....
cnm bildigim kadarıylaa bütün doktorlar haftasonu sabah 9 dan öglen 1 e kadar ordalar ama sen yıne yarın ara hastaneyı sor cnm kesın bılgı al..
canım nasilsın bıze guzel haberlerın varmı cnm
Adet oldum, bekliyordum zaten. yarın doktora gidiyorum canım, yumurtlama tedavisine başlayacağım. Bu arada incir kürünü ben yaptım. gerçi 20 gün kadar uzun tutmadım. Yumurtlama dönemini geçince bıraktım. Sen başladınmı peki?
bıgun bızde guzel haberler paylascaz cnm ıns. ben bal cerek otu tarcın karısımına basladım adetın 2.gunu 2 gun sonrada sogan kurune baslicam esımede kecıboynuzu kurunu ve havuc salatası yedırıyom :) paso kurlerle ugrasıyom nısana kadar yapcam olmazsa tup bebek yolu gozukcek cnm cok okudum burda duzenlı kullanıp hamile kalan cok ınsan var ınş.bızde onlardan oluruz cnmm