- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Mevsimyaz06
-
Acikcasi kadına gıcık oluyorum. Gıcık olma sebebim herkese o...... derSizin niye rahatsız ediyor bu durum?
Allah korusun babam yasindaAdamın sevgilisi misiniz?
Evet maaş alıyorlar diyeMaaş alıyor diye mi şikayet ediceksiniz ? Anlamadım
Bulamaz gizli kalıyor galiba.Çok paran varsa ya da arkan sağlamsa belkiSıkıntı olur mu? Yani karşı taraf kimin şikayet ettiğini arastirsa bulur mu?
Böyle bi durumda ben parayi faizi ile alıyorlar diye biliyorum. Bakalım yazan arkaslardan ogrencezBilgilerini ister ama paylaşmaz kimseyle diye biliyorum . Gerçi çok takmıyorlar ya. Ben de kaçak kat çıkan , kaçak su kullanan bir aileyi şikayet etmiştim daha önce .ama gelip bakmadılar bile
Kadın bizim alt katimizda oturuyorKadınla atışmanız oldu mu hakarete mi uğradınız?
Gürültü yapıyor diye yöneticiye şikayet edebilirsiniz.Kadın bizim alt katimizda oturuyor
Ne konuşsa duyuluyor. Binaya kisilere dolaylı yoldan küfür ediyor. Biz daha 1 kere bile muhatap olmadık
Mesela kardeşim hafif gürültü yapmış
Asagidan evde kalmış o... diye bağırıyor
Salak salak laflar
Sürekli kıskananlar catlasin falan.
EttikGürültü yapıyor diye yöneticiye şikayet edebilirsiniz.
Arkadaşça yaklaşıp uyarsanız üslubunuzdan rahatsız oluyorum diye gürültü yapmamasını söyleyip güzelce uyarınEttik
Yöneticinin kendine Hayri yok
Polise bile ettik ama nafile
Avukatlara danışınMerhaba arkadaşlar. Tanıdığım bi çift var. Bunlar bosanmislar. Boşanma sebepleri kadının devletten maaş almak istemesi ve aliyorda. Ben bunları şikayet etmek istiyorum. Yalnız bakanlık benim bilgilerimi istiyor galiba.
Sıkıntı olur mu? Yani karşı taraf kimin şikayet ettiğini arastirsa bulur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?