bi yardım

oneyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
249
2
96
47
İstanbul
kızlar 21 yasındyım nısanlıyım 15 gun sonra nısanlımın abısının dugunu var ve ben daha ne gıyecegıme karar veremedım karsı taraf kapalı oldugundan acık gıyınemıyorum ve bırazda kıloluyum boyum 1.63 kılom 65 fln kısa gıyersem coton crpla gıymek ıstıyorum ama kafamda nasıl bısey gıycegıe daır hıcbı fıkır yok lutfen fıkırlerınızı paylasırmısınız ?

Sıyah bır pantolon etek uzerımde kırmızı peplum ceket hem kapalı bı kıyafet secımı olur hemde agır durur.aksesuarlarlada tamalarsın mesela sallana hıs bır kupe dalgalı fonlu saclar duru bırde makyaj

Sıyah bır pantolon etek uzerımde kırmızı peplum ceket hem kapalı bı kıyafet secımı olur hemde agır durur.aksesuarlarlada tamalarsın mesela sallana hıs bır kupe dalgalı fonlu saclar duru bırde makyaj

hiç bu tarz dusunmemıstım canım kıloluyum bıraz dedıgım gbı yakısırmı sence yanı kılolarımı cok ortya cıkarırmı ?

cnm kilo sıkıntın varsa siyah kumaş pantolon altına topuklu ayakkabı seni zarif gösterir, üzerine de şık bir bluz ;)

bence pantolon etek daha kilolu gösterebilir. elbise üstü ceket olabilir ama elbiseyi de iyi seçmek lazım tabi. bence şöyle hoşunuza giden tarzda butikleri bir dolaşın böyle karar vermeniz zor olur.

cnm kilo sıkıntın varsa siyah kumaş pantolon altına topuklu ayakkabı seni zarif gösterir, üzerine de şık bir bluz ;)

cok tesekkur ederım sanırım elbıse yerıne bu tarz bısey tercıh edıcem abartıyıda hıc sevmıorum baskasınn dugunde abıye tarzı gıyınmekden hoslanmıyorum bu fıkrler gerekten ıyı oldu teskkur ederım

bence pantolon etek daha kilolu gösterebilir. elbise üstü ceket olabilir ama elbiseyi de iyi seçmek lazım tabi. bence şöyle hoşunuza giden tarzda butikleri bir dolaşın böyle karar vermeniz zor olur.

alısverıse nısanlımla cıkıcam kendısı alısverıste hemen bunalıyo bende aklımda bı kac bısey olsun ıstedım ne tarz gıyınebılcegıme daır kı hemen ısımızı halledelım :) ayrıca pantolon etek normaldede hıc gıymedım gıymemde onun yerıne kanvas (okunusu ıle yazdım nasıl yazılıo bılmıorum ) bı pantoln tercıhımdır.

kiloluysan kesinlikle siyah pantolon giy derim bende..üzerine her renk bluz gömlek uydurabilirsin ama mutlaka siyah pantolon giy..
siyah pantolonun bi asaleti var bence...

kiloluysan kesinlikle siyah pantolon giy derim bende..üzerine her renk bluz gömlek uydurabilirsin ama mutlaka siyah pantolon giy..
siyah pantolonun bi asaleti var bence...

aslında ben kınada sıyah pantolon gıymeyı dusunuyordum canım evde olacakmıs ama artık dugundede gıysem sıkıntı olmaz heralde yada olurmu kı ıkısındede sıyah pantolon ?

Canım artık o aileye giriyorsun ve nişanlının abisi senin abin sayılır. o yüzden mutlaka abiye birşeyler giy bence. benim sana 2 önerim var. buradaki gibi elbiseler alıp omzuna da bir atkı alırsan çok şık olur. özellikle 2. model ile sade bir şıklık yaratabilirsin

Maxi elbise krem beyaz/siyah - Kadın

Penye elbise koyu kırmızı - BODYFLIRT

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X