Bi yaşıma daha girdim :)

bera-berrak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2006
465
3
96
Kütahya
"Bİ YAŞIMA DAHA GİRDİM "kardeşim RYHN'ın yeni oluşturduğu blog...yaptığı uyduruk (!)kaydirigubbakcemile3 işleri orada sergiliyor..uyduruk dediğime bakmayın gayet ilginç marifetler var herkese tavsiye ederimkaydirigubbakcemile5

Bi Yaşıma Daha Girdim!!!

Aaa bi yaşıma daha girdim :1shok: burda benim blogumun reklamı yapılıyomuşkaydirigubbakcemile3 ziyaret eden herkese teşekkür ediyorum a.s. eleştirilere açığım, düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
bi yaşıma daha girdim :)

Son düzenleme:
burada ve açtığım konularda kardeşim RYHN ın blog adresini verebilmem için KK linkini de blogda yayınlamamız gerektiğini gözden kaçırmışım arkadaşlar (çünkü ben bu konuyu açtıktan sonra konulmuş bu kural:))..blog ticari amaç taşımadığından rahatça yazıyordum ben de mafoldumben neyse,bu yanlışlığı düzeltmiş bulunuyoruzzemuszemus, hatta ryhn bir yazı da yazdı bu konu üzerine Bi Yaşıma Daha Girdim!!!: 2 Broş Fikri ve 1 Not artık gönül rahatlığıyla verebiliriz linkimizi,zira

Bi Yaşıma Daha Girdim!!!

sağ alt köşede bundan sonra KK:enbuyukkk:linkini görebileceksiniz...Allaaseniz tıklayın
alkisalkisalkis

vereliniortak

http://www.kadinlarkulubu.com/faydali-linkler/146910-konu-acmadan-once-mutlaka-okuyun-lutfen.html şutarafagitti

kolay gelsin

aaa ben bu blogu zaten izliyodumm kii o meşhur çantalarınızın hastasıyım valla :) ne güzel izlediğim blogların kk dan oldugunu bilmek sevindirdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…