- 11 Şubat 2016
- 338
- 82
- 18
- Konu Sahibi Dursuneeee
-
Cam biberon kullanıyorum ediyorum fakat koku geçmediği için ben rahatsız oluyorum içime sinmiyorBiberonlar genelde kokar zaten.plastik oldukları için olur koku.kaynatıp steril esiyorsanız niye sürekli yeni biberon alıyorsunuzki.başlığını 2-3 ayda bir değiştir yeterli
Kokuyu alıyor mu?su şişeleri de zamanla koku oluyor. camlar bile.
ben bu durumda karbonatli suda bekletip yıkıyorum. biberon da da ise yarayabilir. kaynatmadan önce dene derim.
Kokuyu alıyor mu?
Yani sütü kokusunu bastrıyor demek istedim, plastik kullanmıyorum kaç tane biberon aldım her markadan bir süre sonra aynı sorunKarbonatlı suda bekletmeyi deneyin isterseniz. Plastik kokusunu azalttığını okumuştum. Ama sütün tadını değiştirecek kadar çok kokuyorsa biberonda bir üretim hatası vs olmasın? Başka bir biberon alıp deneseniz iyi olabilir.
Yani sütü kokusunu bastrıyor demek istedim, plastik kullanmıyorum kaç tane biberon aldım her markadan bir süre sonra aynı sorun
Her içisinden sonra kaynatıyorum sabunluyorum daha ne yapabilirim ki?Cam biberon mu kokuyor? Devamlı yıkanan cam şey neden kokar ki? Ya da nasıl kokar? Cam kokan bir şey değil ki. Bekleyen su şişesi olsa neyse. Her gün sabunlu suyla yıkanan bir şey. Tam temizlenmiyor mu acaba?
Anladım çok teşekkür ederimtermoslarimda da yaparım koku kalmaz. buzdolabinin içindeki kokuyu bile alıyor. koku konusunda hassasim.
Sirke kokusu kalmıyor mu öyleSirkeli suyla kaynatın yıkarkende sirke dökün hem mikroo barınmaz hem koku olmaz ben bu sekılde hiç sıkıntı yasamadım
Her içisinden sonra kaynatıyorum sabunluyorum daha ne yapabilirim ki?
Belkide ama ne yapcağımı şaştım artık oyüzden danışmak istedimCam bardak gibi düşünüyorum ben. Her gün süt içilen ve sonra da sabunlu suyla yıkanan bardak kokmaz mesela. Acaba tam kurumuyor mu? O fark olabilir.
Hayır kalmıyor.kokuya karsı hassastır burnum hiç koku kalmadı.sıcak suyla sirkeli yıkayın şyice fırcalayarak en son soguk suyla çalkala bukadarcıkSirke kokusu kalmıyor mu öyle
Çok teşekkür ederim deniyceğimHayır kalmıyor.kokuya karsı hassastır burnum hiç koku kalmadı.sıcak suyla sirkeli yıkayın şyice fırcalayarak en son soguk suyla çalkala bukadarcık
11 aylık kızınızi nasıl alistirdiniz süte benim de 10 aylık bir kizim var ek gıda ve mama yiyor ama sütü iciremiyorum sevmedi sanki bende artık mama yerine süt vermek istiyorum gerçi bir yaşından önce vermeyin diyolar amaMerhabalar,11aylık kızım biberonla süt içiyor biberonu çok sık değiştirmeye gayret ediyorum, fakat çok kötü bir koku oluşuyor nerdeyse sütün tadını etkilycek kadar,yıkıyorum sürekli biberon fırçasıyla kaynatıyorum fakat süreklli aynı sorunla karşılaşıyorum birsürü biberon oldu fakat hep aynı sorun siz neler yapıyrsunz? Karşılaşan varmı sorunla?
Cam biberon kullansaniz.bide bu plastikleri yikadiktan sonra kapagi acik sekilde dursun,kapagi kapaliyken koku yapiyor.Merhabalar,11aylık kızım biberonla süt içiyor biberonu çok sık değiştirmeye gayret ediyorum, fakat çok kötü bir koku oluşuyor nerdeyse sütün tadını etkilycek kadar,yıkıyorum sürekli biberon fırçasıyla kaynatıyorum fakat süreklli aynı sorunla karşılaşıyorum birsürü biberon oldu fakat hep aynı sorun siz neler yapıyrsunz? Karşılaşan varmı sorunla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?