Biberon kokusu

Oluyor. Cam biberon deneyebilirsiniz. Sakın güçlü bir madde ile temizlemeye kalkma. Kokarsa koksun.

Bir anne bebegini kaybetti,ardindan kalan biberona bakiyor ici aciyor ya da evlat sahibi olamayan bir anne bebek hasretiyle boyle bir konu basligi acti sandim. Moral vermeye gelmistim ki sukur oyle bir sey degilmis. Ne kadar da arabesk dusunmusum. Biberonun o ucundaki emzik galiba adi onun o cok fena kokuyor bir onu biliyorum. Anneler size yardimci olmustur, saglicakla buyutun bebisinizi :)

Yıkadıktan sonra Türk kahvesi ve ılık su koy çalkala ara ara,biraz beklettikten sonra dök.

Benim kızımın doğum gününe 3hafta var oyüzden basladım, gayet sevdi ben mamadan sonra 1ayda hero baby 6-12ay devam sütü kullandım.oyüzden torku sütü hemen kabul etti ben gayet kolay başladım

Bence cam kokmuyordur,başlık kısmı kokuyordur. Sirkeli suyu önermişler zaten, ben de onu yazacaktım. Bulaşık makinesine koyuyor musunuz? Orada yıkansın sonra da sirkeli sıcak suda bekletin.

Başkasına koklattınız mı
Belki size öyle geliyor

Benim oğlan 3,5 aylıkken biberona başladı Camdı

sütü ona sağardım ertesi gün de içerdi sonra yıkar Buharlı sterilazatör ile hallederdik

Hiç koku bilmem

Bir de emzik kısmı kauçuk mu silikon mu

Çok sıcakta kauçuk bozulabiliyormuş kaynadıkça belki o koku yapar

Bir de zaten büyümüş kızınız bardakla içsin sütünü

Oğlum hiç biberon ile inek sütü içmedi mesela önce fincan sonra bardak ile içti biberonu nasıl bıraktıracağım derdi de olmadı

Ben 22aydır kullanıyorum en ufa koku yok philips avent süt biter bitmez yıkamak gerekiyor unutursanız süt kesiliyo ekşi kokuyor bide limona tuz serpip ovun hem parlatır miktobunu alır

Ne biberon ne emzik kullandırtmadım cocuklarıma,saglıklı olduklarını düşünmüyorum. Bardakla hallediyoruz
Cam sisenin kokması hakketten ilginc.
Yıkadıktan sonra hemen agzını kapatma
Acık sekilde dursun,kullanacıgın zaman kapatırsın agzını sadece.

Çamaşır suyu ile yıka koku falan kalmaz.
Camasir suyu kokuyu alir belki ama onun yerine biraktigi kimyasal atiklari ve kanserojen maddeyi iki tas suyla durulayamasin ve o kokudan cok daha zararli ben degil cocuk esyasina kendi evimde bile cok nadir camasir suyu kulanirim oda wc icin onun yerine sirkede gayet guzel koku cikartiyor tavsiye ederim

Karbonat ve limon suyu ile çalkala ve bir süre öyle beklet ve durula mis gibi oluyor. Ben oglumda 3 ayrı biberon kullanıyordum ve bu yöntemle dönüşümlü kullanıyordum.

Nas
Karbonat ve limon suyu ile çalkala ve bir süre öyle beklet ve durula mis gibi oluyor. Ben oglumda 3 ayrı biberon kullanıyordum ve bu yöntemle dönüşümlü kullanıyordum.
Çok teşekkürrler deniyceğim

1 haftalik bebege bardakla icirmek cok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…