- Konu Sahibi ikiminikprenses
-
kızlar slm...benim kızıma anne sütü ve ek olarakta mama veriyorum sütüm yetmiyo çünkü..doymuyo kuzum:gitme: ilk zamanlar kaşık kaşık veriyordum mamayı ama artık hem ona hem bana çok zor oluyordu...bende son 15 gündür biberonla veriyorum...son iki gündürde gögsümü isteyerek almıyo gibi kızım...aç oldugu halde zorla veriyorum agzına gögsümü...kesik kesik emiyo toplasanız 5 dakka zorla emiyo...ama biberonu hemen alıyo..tekrar gögsüme alıştıramak için napsam kızlar bi akıl verin...kızım gögsümü bırakmasın ne olur :sinifsinif::sinifsinif::gitme::gitme::gitme:senağlama
cnm benim kızım aç olunca uyumuyokii..mamayı içerken uyuyo...o yüzden uyurken zaten doymuş oluyoçok üzgünüm durum hala aynı mememi almak istemiyor kızım zorla 5 dakka ancak emiyo
Canım aynı dert bendede var.Bebeğim 1,5 aylık ama mama takviyesi yapıyorum..
Gündüzleri uykusunun arasında mememi veriyorum ve uyurken güzel emiyo...
Geceleri yatmadan önce mama veriyorum bir güzel içiyo...Ama mememi 5 dk falan emiyo hemen sinirleniyo...
Bende göğsümü sağıp biberonla kendi sütümü veriyorum uyanık olduğu zamanlar neyapayım doymuyo göğsümü emerek..
cnm sendemi biberona alıştırdın ...o yüzdenmi tutmak istemiyo...kaç ögün veriyosun mamayı ...
bu gidişle bende sanırım pompaya gecicem...napalım mafoldumbenmafoldumbenmafolceben en azından bi 6 ay anne sütü verebilsem kuzuma :Saruboceq::Saruboceq:
Evet biberona alıştı memeyi ağzına alınca bi kaç çekiyo sonra ağlıyo bende uykusunun arasında veriyorum mememi o zaman emiyo..
Mamayı gece ben yatarken veriyorum 90 cc sonra gecekalktığı zaman mememi veriyorum yada kendi sütümü sağıp veriyorum biberonla..
Gündüzleride bi kaç sefer mama veriyorum yine 90 cc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?