bıçak gibi kesip atmak istiyorum ama vicdanım korkutuyor beni içime sinmiyor

kalemero

Allahım meliki muktedirsin sen bizi koru....
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
6.162
4.508
178
merhaba arkadaşlar yaşadığım onca badireler arkasından nihayet bana yapmadığını bırakmayan aldatan hakaret eden sevgili denen varlıktan bağlarımı koparabildim artık bardağı taşıracak son damla cuma günü oldu ve ne o beni nede ben onu aradım... yakın çevremdeki arkadaşlarım artık yeter bırak kes at yorumlarıda bunda çok etkili oldu tabi.... uzun zamandan beri bu problemli ilşkiyle uğraşıyordum tekrar ayağa kaldırabilirmiyim ne yapabilirim diye kara kara düşünürken cuma günü dışardaydı ve ben onun otele dönmesini bekliyorum saat 3 oldu beni aramadı artık dayanamadım ben onu aradım 8.aramamda açmadı 1-2 dakika sonra kendisi aradı beni ama direk hakaretle başladı neymiş uyuyormuş uykusundan uyandırmışım palavraa tabikide ne haltlar yediği belliydi yani banada demediğini bırakmadı....bende artık yeter dedim ne aradım ne sordum ne döndün mü uçağın kaçta ne zaman geliyorsun hiç bişey demedim.... arkadaşların uzun zamandır beni tanıştırmak istedikleri ama benm her defasında olmaz dediğim biri vardı cumartesi günü artık tesadüf mü yoksa bu olayların üzerine ayarladılar mı bilmiyorum bizi bir şekilde aynı ortama soktular... etkilendim fena geçmedi ama dünde tekrar görüştük aynı şekilde ama ne yapacağımı bilemiyorum ters teper diye korkuyorum... yeni tanıştığım kişi oldukça ilgili ve her şekilde belli ediyor ama vicdanım hiç rahat değil ne yapacağımm offf

merhaba arkadaşlar yaşadığım onca badireler arkasından nihayet bana yapmadığını bırakmayan aldatan hakaret eden sevgili denen varlıktan bağlarımı koparabildim artık bardağı taşıracak son damla cuma günü oldu ve ne o beni nede ben onu aradım... yakın çevremdeki arkadaşlarım artık yeter bırak kes at yorumlarıda bunda çok etkili oldu tabi.... uzun zamandan beri bu problemli ilşkiyle uğraşıyordum tekrar ayağa kaldırabilirmiyim ne yapabilirim diye kara kara düşünürken cuma günü dışardaydı ve ben onun otele dönmesini bekliyorum saat 3 oldu beni aramadı artık dayanamadım ben onu aradım 8.aramamda açmadı 1-2 dakika sonra kendisi aradı beni ama direk hakaretle başladı neymiş uyuyormuş uykusundan uyandırmışım palavraa tabikide ne haltlar yediği belliydi yani banada demediğini bırakmadı....bende artık yeter dedim ne aradım ne sordum ne döndün mü uçağın kaçta ne zaman geliyorsun hiç bişey demedim.... arkadaşların uzun zamandır beni tanıştırmak istedikleri ama benm her defasında olmaz dediğim biri vardı cumartesi günü artık tesadüf mü yoksa bu olayların üzerine ayarladılar mı bilmiyorum bizi bir şekilde aynı ortama soktular... etkilendim fena geçmedi ama dünde tekrar görüştük aynı şekilde ama ne yapacağımı bilemiyorum ters teper diye korkuyorum... yeni tanıştığım kişi oldukça ilgili ve her şekilde belli ediyor ama vicdanım hiç rahat değil ne yapacağımm offf

kalemero senı anlamakta hep zorluk çekiyorum :44::44:

bir dur yahu 6 yıllık ilişkin kötü şekilde bitti kaçıyor mu hemen yeni biriyle tanışıyosun az dur kendini dinle :26:

sonunda o adamın ne m.al olduğunu görebilmişsin hayret nasıl ayrılabildin :19::19:

Her zaman çivi çiviyi sökmez.

Önce gecmişin izlerini hayatından temizle sonra yeni bi ilişkiye adım at.

yanlız kalamayan birimisin ?
kötü bir dönemden sonra insan biraz kendini dinlemek ister
enerjine hayran kaldım

Kalemero neden tek basina ayaklarin uzaerinde durmayi denemiyirsun. Bu yazdigimdan maddi anlam cikarma manevi olarak. Sana uzun zamandir ayril deniyor ama sen bunu ancak yeni biriyle tanisinca dile getirebiliyorsun. Bi ayril tamamen kurtul her seyinden bu adamin. Tatile cik tek basina kafani bosalt..

Son düzenleme:

anam sende ortasını bulamıon he.:ssz:
adamın yaptıklarına ragmen bırakamıosunç bırakıncada hemen başkasına bakıon:51:

kalemero senı anlamakta hep zorluk çekiyorum :44::44:

bir dur yahu 6 yıllık ilişkin kötü şekilde bitti kaçıyor mu hemen yeni biriyle tanışıyosun az dur kendini dinle :26:

sonunda o adamın ne m.al olduğunu görebilmişsin hayret nasıl ayrılabildin :19::19:

anlamakta zorluk çekiyorsun evet kendime gelmem lazım ama orası tamamen benm kontrolüm dışında gelişti

olmuyor artık ne yapayım yani işeknce oldu benm için adam bana etmediği hakareti bırakmadı başkası kraliçe yapmaya hazır bu nasıl bir çelişki ya

Her zaman çivi çiviyi sökmez.

Önce gecmişin izlerini hayatından temizle sonra yeni bi ilişkiye adım at.

evet bana görede böyle zaten çivi çiviyi söker mantığına inansam şimdiye kadarr oooo çoktan başka biriyleydim ama hazır olmadığımı biliyorum ve benm için daha sıkıntılı olacak ama bir defada tanışmış bulundum şimdi nasıl geri adım atılır ki

Biraz beklemek en sağlıklısı aslında yeni bir ilişki için.
Ama çivinin çiviyi söktüğünü de çok gördüm.

bende çivi çiviye söker mantığının işleyeceğini sanmıyorum çünkü o kadar yorgunum ki toparlanmaya ihtiyacım var çok yıprattı beni bu ilşki son 6 aydır yaşadıkalrım offf çok çaresizim ne yapacağını bilememek çokk kötüüü

Neden vicdan azabi cektigini anlamadim o adama geri donme ihtimalin mi var ki

yokkk işteee dönmem bir daha asla... yani karşımdaki insan için hazır değilim ona üzülüyorum üzermiyim diye endişeleniyorum birde geçmişimle vedalaşamıyorum ben hala beni seven el üstünde tutan adamlayım canavara dönen adamı hatırladığımda her şey yolunda sıkıntı yok

2 ihtimal var..
1).Çivi çiviyi söker vicdan yapacak birşey yok, sevgisine sahip çıkaymış.
2) vicdan yapmaya devam edersen bu ilişkinde bir halta benzemez, tamamen herşeyi kalbınde ve beyninde bitirmelisin.

Kalemero neden tek basina ayaklarin uzaerinde durmayi denemiyirsun. Bu yazdigimdan maddi anlam cikarma manevi olarak. Sana uzun zamandir ayril deniyor ama sen bunu ancak yeni biriyle tanisinca dile getirebiliyorsun. Bi ayril tamamen kurtul her seyinden bu adamin. Tatile cik tek basina kafani bosalt..

canm zaten öyle ayarlanan bişey değildi bu belirttimde ve zaten yeni değil yaklaşık 5-6 aydan beri bahsediyorlar ama ben bir türlü yanaşmıyordum arkadaş olarak tanıştık aynı ortamdayız o kadar o belli ediyor ama ben normal davranıyorum ne sıcak ne soğuk yani bilmiyorum karra veremiyorum zaten ama yakın çevremdeki herkes ciddi ciddi düşün yeter artık modundalar şu an toparlanmaya çalışıyorum zaten haftaya bir kaç günlüğüne ist ye gidiyorum

2 ihtimal var..
1).Çivi çiviyi söker vicdan yapacak birşey yok, sevgisine sahip çıkaymış.
2) vicdan yapmaya devam edersen bu ilişkinde bir halta benzemez, tamamen herşeyi kalbınde ve beyninde bitirmelisin.

bencede vicdan yapmadan devam etmem lazım zaten ben hala geçmişte yaşadığım için bu ruh hali içindeyim ve saçma sapan olayları sineye çektim karşıdaki insana zarar vermeden toparlanma sürecini tamamlamam lazım

kızlarr bir de şöyle bir durum varrr ben bu yeni tanıştığım kişiyle veterinerde karşılaştım ikimizinde evcil hayvanı var orda otururken ve birbirimizi hiç tanımıyorken sohbet ettik ve çok iyiydi nazik vs.... o zamnada benm öküzle çok fenayız nefret ettiğim bir dönem ... içimden aynen şunu dedim allahım beni neden böyle biriyle karşılaştırmadın ki beni böyle birine layık gördün ve ben bunları yaşıyorum demiştim... vee sonra işte bu şekilde karşıma çıktı

şahsen şöyle düşünüyorum :31:
ben olsam ne yapardım açıkçası vicdan azabı çekmem ayrıcada umrumdada olmazdı bu üzüntülü zamanlarımda kafamı dağıtacak bir kaçç şey bulurdum kitap okurdum ki her zaman okurum kendimi ev işlerine veriri arkadaşlarımla gezmeler düzenler ve hayatın tadını tekrardan çıkarmaya çalışırdım bu buhramlı konularada hiç girmez girilmesinede izin verilmezdim aklıma getirmek istemem çünkü
ayrıcada o erkeğin yanında huzurlu hissediyorsan ve senden hoşlandını net bir şekilde belli ediyorsa alır karsıma bir güzel konusurum evet senin yanında kendimi iyi hissediyorum ama şu an da bir başka daha ilişkiye hazır olamıcamı bu yüzden de seni kandırmak istemediğimi hala bazı izleri silmeden böle bir şeye başlarsam hem kendime hemde ona haksızlık olucanı anlatırdım gercekten bu böle olmıcak gibisinden anlatır arkadaş olmayı kabul ederse konusmaya devam ederdim ama net bir şekilde bir başka erkeğe hazır olmadımı belirtirdim ki hayaller kurup durmasın :51:
böle erkekler ne çok olmaya başladı etrafta sadece burda değil ne tafara baksam sorumsuz erkek dolu acaba onları bu hale getiren bizlermiyiz suç ta birazda bizde olmasın :26:

kızlarr bir de şöyle bir durum varrr ben bu yeni tanıştığım kişiyle veterinerde karşılaştım ikimizinde evcil hayvanı var orda otururken ve birbirimizi hiç tanımıyorken sohbet ettik ve çok iyiydi nazik vs.... o zamnada benm öküzle çok fenayız nefret ettiğim bir dönem ... içimden aynen şunu dedim allahım beni neden böyle biriyle karşılaştırmadın ki beni böyle birine layık gördün ve ben bunları yaşıyorum demiştim... vee sonra işte bu şekilde karşıma çıktı
aynı kişimi yoksa veterinerdeki :24:

Back
X