merhaba arkadaşlar yaşadığım onca badireler arkasından nihayet bana yapmadığını bırakmayan aldatan hakaret eden sevgili denen varlıktan bağlarımı koparabildim artık bardağı taşıracak son damla cuma günü oldu ve ne o beni nede ben onu aradım... yakın çevremdeki arkadaşlarım artık yeter bırak kes at yorumlarıda bunda çok etkili oldu tabi.... uzun zamandan beri bu problemli ilşkiyle uğraşıyordum tekrar ayağa kaldırabilirmiyim ne yapabilirim diye kara kara düşünürken cuma günü dışardaydı ve ben onun otele dönmesini bekliyorum saat 3 oldu beni aramadı artık dayanamadım ben onu aradım 8.aramamda açmadı 1-2 dakika sonra kendisi aradı beni ama direk hakaretle başladı neymiş uyuyormuş uykusundan uyandırmışım palavraa tabikide ne haltlar yediği belliydi yani banada demediğini bırakmadı....bende artık yeter dedim ne aradım ne sordum ne döndün mü uçağın kaçta ne zaman geliyorsun hiç bişey demedim.... arkadaşların uzun zamandır beni tanıştırmak istedikleri ama benm her defasında olmaz dediğim biri vardı cumartesi günü artık tesadüf mü yoksa bu olayların üzerine ayarladılar mı bilmiyorum bizi bir şekilde aynı ortama soktular... etkilendim fena geçmedi ama dünde tekrar görüştük aynı şekilde ama ne yapacağımı bilemiyorum ters teper diye korkuyorum... yeni tanıştığım kişi oldukça ilgili ve her şekilde belli ediyor ama vicdanım hiç rahat değil ne yapacağımm offf