bıçak gibi kesip atmak istiyorum ama vicdanım korkutuyor beni içime sinmiyor

canm zaten öyle ayarlanan bişey değildi bu belirttimde ve zaten yeni değil yaklaşık 5-6 aydan beri bahsediyorlar ama ben bir türlü yanaşmıyordum arkadaş olarak tanıştık aynı ortamdayız o kadar o belli ediyor ama ben normal davranıyorum ne sıcak ne soğuk yani bilmiyorum karra veremiyorum zaten ama yakın çevremdeki herkes ciddi ciddi düşün yeter artık modundalar şu an toparlanmaya çalışıyorum zaten haftaya bir kaç günlüğüne ist ye gidiyorum

Evet yeni bir sey degil ama sen buraya o adami gordukten sonra ayrilicam dedin. Yalnizlik korkun mu var? Hayir olabilir boyle bir sey belki kendine bile itiraf edemiyorsun ayip degil. Uzun iliskiden sonra normal. Ama zorla kndini yalniz kalmaya 5 ay bekleyen 2 ay daha beklesin

yokkk işteee dönmem bir daha asla... yani karşımdaki insan için hazır değilim ona üzülüyorum üzermiyim diye endişeleniyorum birde geçmişimle vedalaşamıyorum ben hala beni seven el üstünde tutan adamlayım canavara dönen adamı hatırladığımda her şey yolunda sıkıntı yok

Bence sen hala o canavara donme umudu dusunuyosun ama duzelmez inan boyle adamlarla sonu yok hakaretler aldatmalar vs bunlari sineye cekemezsin ben de sen gibi hic birakamazdim bizde aldatma yoktu varsa da benim haberim olmadi ama noldu sonunda yedim dayagi bosaniyorum isler bu raddeye gelmesin lutfen kendini aciz konumuna sokma ille bi tokat yemen gerekmiyor hazir yol yakinken birak gir. Disarda bisuru erkek var seni sevebilecek deger verebilecek sonu yok bu iliskinin sen de biliyorsun

Yazik o yeni adamcagiza cok yazik.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yazik o yeni adamcagiza cok yazik.

neden yazık chelzy şu an ben kendimden çok onu düşünüyorum üzümek istemeyeceğim son kişi çünkü kaç aydan beri bir şekilde tanışmanın peşinde ve yaşadığım bunca çalkantıyı bildiği halde bence bir şeylerin üstesinden gelebilriz

Böyle bi durumda hayatına alacagın kişi senin ecza dolabın olmaktan öteye gidemez :50:

şu var hastalıklı ilişkilerde genelde ona bağımlıyım başkası olamaz modu oluyor. sende birini tanıyıp etkilenince umut buldun. en son barışmanıza zaten çok şaşırmıştım.
ama bu yeni insana haksızlık olamması için bi dur düşün kendini dinle etkilenmek farklı bişi hayatına almak çok başka. önce yaralarını iyileştir sonra bakarın yoluna

şu var hastalıklı ilişkilerde genelde ona bağımlıyım başkası olamaz modu oluyor. sende birini tanıyıp etkilenince umut buldun. en son barışmanıza zaten çok şaşırmıştım.
ama bu yeni insana haksızlık olamması için bi dur düşün kendini dinle etkilenmek farklı bişi hayatına almak çok başka. önce yaralarını iyileştir sonra bakarın yoluna

bencede böyle olmalı ama çocuk buna izin vermiyor sürekli plan yapıp beraber hareket etmemizi sağlıyor benm kuzenimin çok yakın arkadaşı birazda onu kullanrak ortam kuruyor bende üst üste 2 defa katıldım şimdi büyük ihtimalle bu günde iş çıkışı ararlar vs.... yani sadece bana bağlı değil zamana bırakmak ya da işte bahane bulup bir kaç defa ekeceğim

Böyle bi durumda hayatına alacagın kişi senin ecza dolabın olmaktan öteye gidemez :50:

karşıdaki insanı tanımıyorum nasıl biri iyi mi kötümü belki o da bana bunları yaşatacak ama benm ona bunu yapmaya hakkım yok aklını hayatını karıştırmak istemiyorum birde kuzenimin çok yakın arkadaşı hiç hoş olmaz

Birazz arkadaş gibi takılın, mesafen olsun...
Zamanla zaten yoluna girer zaten..
Ve sende o höküzü komple unutursun..
Unutursun dimi bu arada
1219_tired_smiley_drinking_coffee.gif

neden yazık chelzy şu an ben kendimden çok onu düşünüyorum üzümek istemeyeceğim son kişi çünkü kaç aydan beri bir şekilde tanışmanın peşinde ve yaşadığım bunca çalkantıyı bildiği halde bence bir şeylerin üstesinden gelebilriz

Ben yeni bir iliskiye baslama demiyorum ki ama.Amasi var. Eski adamin izlerini sildin mi? Atabildin mi? Kafani sakince dinledin mi? Bu aylardir pesinde kosan adama neden simdi sans veriyorsun? Ustesinden birlikte gelebileceginiz bisey degilki bu.Sorunlu olan sensin o degil.An gelicek eskiye gidecek aklin o da sana teselli mi verecrk?O neden mudahil olsun buna? Eger eski adami tamamen sildim diyorsan( ki inanmiyorum ) daha gecen hafta neler diyordun.Simdi kalkip yepyeni biriyle beraber asacagiz demen bana mantikli gelmiyor.Gonul 1 hafta icinde iki kisiyi nasil alsin ? Bu yeni adama sans vermek isteseydin ilk aldatildiginda sans verirdin ama sen naptin? Benim icin cok emek verdi deyip simdi sira bende ahde vefa dedin aldatilmaya goz yumdun.Simdi isin geri donulmeyecegini gorup yenisiyle sayfa aciyorsun.Bunlar benim gozumde yaptiklarin.Normal geliyor mu kulaga? Sen karar ver.

En azindan bir sure yalniz kalabilirdin.Soylemek istedigimin ozeti budur.

Birazz arkadaş gibi takılın, mesafen olsun...
Zamanla zaten yoluna girer zaten..
Ve sende o höküzü komple unutursun..
Unutursun dimi bu arada
1219_tired_smiley_drinking_coffee.gif

şu an yaptığım o zaten tanımaya çalışıyorum ve bu sırada kendimi ölçüp biçiyorum mesela dün eve çok mutlu döndüm aklımda bir parça eskisi yoktu ve ortamda olduğumuz sürecede gelmedi daha ne olsun ....
normalde ben böyle bir ortamdayken kendimi suçlu hisseder arabaya biner hıçkıra hıçkıra ağlayarak eve giderdim dün kahkalarla güldüm

Ben yeni bir iliskiye baslama demiyorum ki ama.Amasi var. Eski adamin izlerini sildin mi? Atabildin mi? Kafani sakince dinledin mi? Bu aylardir pesinde kosan adama neden simdi sans veriyorsun? Ustesinden birlikte gelebileceginiz bisey degilki bu.Sorunlu olan sensin o degil.An gelicek eskiye gidecek aklin o da sana teselli mi verecrk?O neden mudahil olsun buna? Eger eski adami tamamen sildim diyorsan( ki inanmiyorum ) daha gecen hafta neler diyordun.Simdi kalkip yepyeni biriyle beraber asacagiz demen bana mantikli gelmiyor.Gonul 1 hafta icinde iki kisiyi nasil alsin ? Bu yeni adama sans vermek isteseydin ilk aldatildiginda sans verirdin ama sen naptin? Benim icin cok emek verdi deyip simdi sira bende ahde vefa dedin aldatilmaya goz yumdun.Simdi isin geri donulmeyecegini gorup yenisiyle sayfa aciyorsun.Bunlar benim gozumde yaptiklarin.Normal geliyor mu kulaga? Sen karar ver.

En azindan bir sure yalniz kalabilirdin.Soylemek istedigimin ozeti budur.

bana iyi geleceğini düşünüyorum bir yandan cesaret edemesem de istiyorum ama elbette zamanı var bir süre arkadaş olarak kalmak çok doğru olacak

Evet yeni bir sey degil ama sen buraya o adami gordukten sonra ayrilicam dedin. Yalnizlik korkun mu var? Hayir olabilir boyle bir sey belki kendine bile itiraf edemiyorsun ayip degil. Uzun iliskiden sonra normal. Ama zorla kndini yalniz kalmaya 5 ay bekleyen 2 ay daha beklesin

yok canm o adamı gördükten sonra ayrılacağım demedim o adamı ben 1 ay önce görmüştüm kim olduğunu öğrenmiştim veterinerde tanıştığım kişi olduğunu biliyordum... yaa off bilmiyorum yalnızlık korkuşumu nedir aklım karışık işteee sadece onu biliyorum

Onu unutmanin baska biriyle mumkun olacagini dusunuyorsun.Durumu biliyor nede olsa diye de rahatsin.Sana karsi ozel duygulari olan birinin yalnizligini,acini unutturacagini dusunuyorsun.Arkadas olmak falan hikaye.Yeni adam aldi o isigi senden artik.Valla bilmiyorum yaptigin dogru degil.Simdi eski adam gelse cok pisman oldugunu artik hersey senin istedigin gbi olacak diye yalvarip yakarsa saniye dusunmezsin biliyosun dimi? Ozaman nolur yenisine? Kusura bakma biz baristik zaten durumu biliyordun olacak.Ve icimden bi ses boyle olacak diyor.

Onu unutmanin baska biriyle mumkun olacagini dusunuyorsun.Durumu biliyor nede olsa diye de rahatsin.Sana karsi ozel duygulari olan birinin yalnizligini,acini unutturacagini dusunuyorsun.Arkadas olmak falan hikaye.Yeni adam aldi o isigi senden artik.Valla bilmiyorum yaptigin dogru degil.Simdi eski adam gelse cok pisman oldugunu artik hersey senin istedigin gbi olacak diye yalvarip yakarsa saniye dusunmezsin biliyosun dimi? Ozaman nolur yenisine? Kusura bakma biz baristik zaten durumu biliyordun olacak.Ve icimden bi ses boyle olacak diyor.

ben o kadar vicdansız bir insan değilim başladıktan sonra geri döndü diye bakmam yüzüme hem kimsenn falanda döneceği yok dönmesinde 1 yıl sonra gene aynı şeyleri yaşarız adım gibi biliyorum .... yeni adam öyle ezik biri değil neyin ne oldunğunun farkında ama tabiki herşeyi detaylı olarak bilmiyor ordada biraz karışığım

evetttt işte aynı kişii çıktıııı beni birazcık bu olayın içine çeken bu yaşadığım anı olduuu yoksa yanaşmam böyle şeylere

o beni bile etkilerdi açık sölim ama siz genede karttlarınızı açık oynayın kimse kırılmasın :31:

o beni bile etkilerdi açık sölim ama siz genede karttlarınızı açık oynayın kimse kırılmasın :31:

bak o olayı da anlatayım pazar günüydü veterinere gittim bu da geldi biraz işi vardı vetin bizde bekleme yerinde bekliyoruz öyle konuşmaya falan başladık hayvanlar üzerine tabi vs... ama ben orda çocuğu beğendim ama tabi öyleee ayyy falan değil hani beyefendi kibar vs... kuzenimde bana sürekli seni bir arkadaşım var onunla tanıştıracağım falan diyip duruyor bende yok ne alaka diyip kaçıyorum sonra bir gün yengem rahatsız ben de geçmiş olsuna gideyim dedim içeriye girdim bu çocukta orda ben tabi hiç oralı olmadım hatta hiç hatırlamıyormuş gibi yaptım çok da pas vermedim ama tabi bu da benden veterinerdeyken etkilendiği için işin peşine daha çok düşüyor kuzenime anlatıyor falan derken 5-6 ay böyle geçti bu c.teside tam olarak tanıştık işte

Canım durumuna cok üzüldüm önceki konularını okudum.Sende takıntılı aşk hastalığı var psikolojik bir rahatsızlık, her ne olursa olsun karsındaki her ne ysparsa yapsın sen ondan vazgecemeyeceksin.bu ciddi bir rahatsızlıktır.Bu rahatsızlığın temelinde ailede gösterilmeyen sevgi ve bu sevgiyi başkasından tamamlama var.İçindeki eksiği giderdiğini sanıyorsun.hayatına kim girerse girsin onu işinin ailenin hastalığının hatta neyin varsa hayatında tam ortasında tutuyorsun yaşamının.önce o sonra senin planların geliyor.bu adam karaktersiz ve ahlaksız biri.katil yada en ağır suçlu da olsa sen o adamı sevmekten vazgecemezsin.mantıken bu adama hayır diyorsun ama kalbin ve ruhundaki aclık evet diyor ,yeniliyorsun.
Şu anda hayatına kim girerse girsin aynı sekilde zaman sonra o adamada bağlanıcaksın.o yuzden önce psikiyatriye tmelidin.ardından psikolojik destek almalısın.
En yakın zamanda bir psikayriye randevu al durumunu anlat.
Seni anlıyorum durumunu cok iyi biliyorum.bi arkadasımda böyleydi.defalarca aldatıldı ama yinede affetti.şimdi o düEldi ve sağlıklı bi ilişkisi var.
Kendin için yapabileceğin en iyi adım öncelikle durumunu farketmen olacak.

Normalde zamana bırakmak kafanı dinlemek en iyisi gibi gözüksede yeni bir aşk yeni bir heyecan insana çokta iyi gelebilir...Ayrıldığın adam bişeyleri tüketmiş sende ve yeni biri çıkmış bence değerlendirebilirsin...

Back
X