Canım durumuna cok üzüldüm önceki konularını okudum.Sende takıntılı aşk hastalığı var psikolojik bir rahatsızlık, her ne olursa olsun karsındaki her ne ysparsa yapsın sen ondan vazgecemeyeceksin.bu ciddi bir rahatsızlıktır.Bu rahatsızlığın temelinde ailede gösterilmeyen sevgi ve bu sevgiyi başkasından tamamlama var.İçindeki eksiği giderdiğini sanıyorsun.hayatına kim girerse girsin onu işinin ailenin hastalığının hatta neyin varsa hayatında tam ortasında tutuyorsun yaşamının.önce o sonra senin planların geliyor.bu adam karaktersiz ve ahlaksız biri.katil yada en ağır suçlu da olsa sen o adamı sevmekten vazgecemezsin.mantıken bu adama hayır diyorsun ama kalbin ve ruhundaki aclık evet diyor ,yeniliyorsun.
Şu anda hayatına kim girerse girsin aynı sekilde zaman sonra o adamada bağlanıcaksın.o yuzden önce psikiyatriye tmelidin.ardından psikolojik destek almalısın.
En yakın zamanda bir psikayriye randevu al durumunu anlat.
Seni anlıyorum durumunu cok iyi biliyorum.bi arkadasımda böyleydi.defalarca aldatıldı ama yinede affetti.şimdi o düEldi ve sağlıklı bi ilişkisi var.
Kendin için yapabileceğin en iyi adım öncelikle durumunu farketmen olacak.
aslında şu an hiç yok adam içimde sadece bana zarar vermesinden korkuyorum işime vs... onun dışında zerre kadar umrumda değil vazgeçtim bile