bıçak gibi kesip atmak istiyorum ama vicdanım korkutuyor beni içime sinmiyor

Canım durumuna cok üzüldüm önceki konularını okudum.Sende takıntılı aşk hastalığı var psikolojik bir rahatsızlık, her ne olursa olsun karsındaki her ne ysparsa yapsın sen ondan vazgecemeyeceksin.bu ciddi bir rahatsızlıktır.Bu rahatsızlığın temelinde ailede gösterilmeyen sevgi ve bu sevgiyi başkasından tamamlama var.İçindeki eksiği giderdiğini sanıyorsun.hayatına kim girerse girsin onu işinin ailenin hastalığının hatta neyin varsa hayatında tam ortasında tutuyorsun yaşamının.önce o sonra senin planların geliyor.bu adam karaktersiz ve ahlaksız biri.katil yada en ağır suçlu da olsa sen o adamı sevmekten vazgecemezsin.mantıken bu adama hayır diyorsun ama kalbin ve ruhundaki aclık evet diyor ,yeniliyorsun.
Şu anda hayatına kim girerse girsin aynı sekilde zaman sonra o adamada bağlanıcaksın.o yuzden önce psikiyatriye tmelidin.ardından psikolojik destek almalısın.
En yakın zamanda bir psikayriye randevu al durumunu anlat.
Seni anlıyorum durumunu cok iyi biliyorum.bi arkadasımda böyleydi.defalarca aldatıldı ama yinede affetti.şimdi o düEldi ve sağlıklı bi ilişkisi var.
Kendin için yapabileceğin en iyi adım öncelikle durumunu farketmen olacak.

aslında şu an hiç yok adam içimde sadece bana zarar vermesinden korkuyorum işime vs... onun dışında zerre kadar umrumda değil vazgeçtim bile

Normalde zamana bırakmak kafanı dinlemek en iyisi gibi gözüksede yeni bir aşk yeni bir heyecan insana çokta iyi gelebilir...Ayrıldığın adam bişeyleri tüketmiş sende ve yeni biri çıkmış bence değerlendirebilirsin...

ayrıldığım adam beni tüketti sadece bişeyleri değil bende iyi geleceğini düşünüyorum ama zarar vermesindende korkmuyor değilim eğr öyle bir zarar verirse çok zor olur toparlanmam

bak o olayı da anlatayım pazar günüydü veterinere gittim bu da geldi biraz işi vardı vetin bizde bekleme yerinde bekliyoruz öyle konuşmaya falan başladık hayvanlar üzerine tabi vs... ama ben orda çocuğu beğendim ama tabi öyleee ayyy falan değil hani beyefendi kibar vs... kuzenimde bana sürekli seni bir arkadaşım var onunla tanıştıracağım falan diyip duruyor bende yok ne alaka diyip kaçıyorum sonra bir gün yengem rahatsız ben de geçmiş olsuna gideyim dedim içeriye girdim bu çocukta orda ben tabi hiç oralı olmadım hatta hiç hatırlamıyormuş gibi yaptım çok da pas vermedim ama tabi bu da benden veterinerdeyken etkilendiği için işin peşine daha çok düşüyor kuzenime anlatıyor falan derken 5-6 ay böyle geçti bu c.teside tam olarak tanıştık işte

bence çok hoş bir karşılaşma olmuş ya bende etkilenirdim yani açık sölim ama bence temkinli gidin kesinlikle ümit vermeden sadece tanıma sürecine gecin isterseniz ama kendinizi hazır hissetmeden böle bir ilişkiye girmeyin derim karsı tarafında yoksa duyguları kırılmış olur yani acık konusun derim bence ben böle bir yıpratıcı sürecten gectim seni kesinlikle kırmak istemem daha da hazır değilim böle şeylere düşünmüyorum diyerek onada umut vermemiş olursun zaten gercekten senden hoşlanıyosa bekler o :ssz::ssz:

ayrıldığım adam beni tüketti sadece bişeyleri değil bende iyi geleceğini düşünüyorum ama zarar vermesindende korkmuyor değilim eğr öyle bir zarar verirse çok zor olur toparlanmam

Ben olsam bana bişey yapamaz diye yoluma devam ederdim..Ama sana bunu söyleyemem ne haberler okuyoruz kaldı ki seninki psikopat birisi..Bence en iyisi tanıştığın kişiyle birşeyler yaşamaya karar verdiysen çok göz önünde olma yani onunda senden tamamen vazgeçtiğini anlayıncaya kadar sakla derim..Ne olur ne olmaz böyle adamlara hiç güvenilmez....

bence çok hoş bir karşılaşma olmuş ya bende etkilenirdim yani açık sölim ama bence temkinli gidin kesinlikle ümit vermeden sadece tanıma sürecine gecin isterseniz ama kendinizi hazır hissetmeden böle bir ilişkiye girmeyin derim karsı tarafında yoksa duyguları kırılmış olur yani acık konusun derim bence ben böle bir yıpratıcı sürecten gectim seni kesinlikle kırmak istemem daha da hazır değilim böle şeylere düşünmüyorum diyerek onada umut vermemiş olursun zaten gercekten senden hoşlanıyosa bekler o :ssz::ssz:

evet çok tesadüfi bir tanışma oldu ve artık nasıl içten söylediysem karşıma çıktı geldi yani :) şu an öyle gidiyorum dün yanında çok yakın bir arkadaşı vardı durumu belli etti falan ee tarih ne zaman şimdi falan dedi ben hiç oralı olmadım başka biriyle konuşmaya başladım bence de bekler gibime geliyor olgun biri anlayışla karşılar heralde ama gerek yok beraber aşarızda diyebilir... az çok haberi var yaşadıklarımdan beni aldattığından falan ama kaç yıllık bir ilşiki olduğunu vs..bilmiyor

merhaba arkadaşlar yaşadığım onca badireler arkasından nihayet bana yapmadığını bırakmayan aldatan hakaret eden sevgili denen varlıktan bağlarımı koparabildim artık bardağı taşıracak son damla cuma günü oldu ve ne o beni nede ben onu aradım... yakın çevremdeki arkadaşlarım artık yeter bırak kes at yorumlarıda bunda çok etkili oldu tabi.... uzun zamandan beri bu problemli ilşkiyle uğraşıyordum tekrar ayağa kaldırabilirmiyim ne yapabilirim diye kara kara düşünürken cuma günü dışardaydı ve ben onun otele dönmesini bekliyorum saat 3 oldu beni aramadı artık dayanamadım ben onu aradım 8.aramamda açmadı 1-2 dakika sonra kendisi aradı beni ama direk hakaretle başladı neymiş uyuyormuş uykusundan uyandırmışım palavraa tabikide ne haltlar yediği belliydi yani banada demediğini bırakmadı....bende artık yeter dedim ne aradım ne sordum ne döndün mü uçağın kaçta ne zaman geliyorsun hiç bişey demedim.... arkadaşların uzun zamandır beni tanıştırmak istedikleri ama benm her defasında olmaz dediğim biri vardı cumartesi günü artık tesadüf mü yoksa bu olayların üzerine ayarladılar mı bilmiyorum bizi bir şekilde aynı ortama soktular... etkilendim fena geçmedi ama dünde tekrar görüştük aynı şekilde ama ne yapacağımı bilemiyorum ters teper diye korkuyorum... yeni tanıştığım kişi oldukça ilgili ve her şekilde belli ediyor ama vicdanım hiç rahat değil ne yapacağımm offf

Sana hakaret eden bir insanla devam edersen ve karşındaki kim olursa olsun sana hakaret etmesine müsade edersen vicdanını kendine karşı sorgula bence

Son düzenleme:
Ay yapma güzel arkadaşım. Biraz kafanı dinle. Bak bende o hatayı yaptım. Belki kafam dağılır belki yeni insanlarla tanışmak iyi gelir diye düşünmüştüm zamanında ama daha kötü oldu herşey. Yanlız kalıp kafanı dinlemen en iyisi. Ben daha yeni bir iliskiden çıktım ve yanlış bir adım atmak istemiyorum. Biraz dinlensem iyi olacak deyip görüşmeyi kesmelisin.

evet çok tesadüfi bir tanışma oldu ve artık nasıl içten söylediysem karşıma çıktı geldi yani :) şu an öyle gidiyorum dün yanında çok yakın bir arkadaşı vardı durumu belli etti falan ee tarih ne zaman şimdi falan dedi ben hiç oralı olmadım başka biriyle konuşmaya başladım bence de bekler gibime geliyor olgun biri anlayışla karşılar heralde ama gerek yok beraber aşarızda diyebilir... az çok haberi var yaşadıklarımdan beni aldattığından falan ama kaç yıllık bir ilşiki olduğunu vs..bilmiyor

bunlarıda senin onu karsına alıp cddi bir şekilde anlatman lazım seninle gercekten olumlu şeyler düşünüyorsa anlattıklarımdan da anladıım kadarıyla ciddi bakan biri bilmesi lazım psikolojinin ne kadar etkilediniğini :17: bu güçlü tutumun karsısındada seni tebrik ediyorum aynı zamanda sakın o adama geri dönme :20:

Hayatın sana sunduğu fırsatları, güzel rastlantıları değerlendirmelisin. Şuan acaba dönse ne olur diye düşünüyor olabilirsin. Tüm hayallerimi onla kurdum yaşamak nasıp olmadı diye üzülebilirsin. Ama ona odaklanırsan biteceği varsa bile daha geç sonuçlanır. Sen hem piskolojik olarak yıpranırsın hem de vakit kaybedersin. Herkes hayatına devam eder emin ol.. şuan karşına çıkan kişiye odaklan, tanımaya çalış. 1 aya kadar aşık olup olmayacağını anlarsın. Kuzeninin arkadaşıymış hem, bahsetmiştir sorunlu ilişkinden piskolojinden.

Son düzenleme:
bunlarıda senin onu karsına alıp cddi bir şekilde anlatman lazım seninle gercekten olumlu şeyler düşünüyorsa anlattıklarımdan da anladıım kadarıyla ciddi bakan biri bilmesi lazım psikolojinin ne kadar etkilediniğini :17: bu güçlü tutumun karsısındada seni tebrik ediyorum aynı zamanda sakın o adama geri dönme :20:

evet en kısa sürede paylaşmam lazım ama korkuyorum ki çocuğa ağır gelir ve ben istemiyorum der diye bu da bir ihtimal :( çocuk ciddi şuan bulunduğumuz bölgede meclis üyesi ve siyasi bir kimliğide var ve evlenip düzgün bir hayat yaşamak istediğini de belirtti ama tabi bu ha diyince olacak bir şey değil....hayır adama geri dönmek istemiyorum çok yıprattı beni çok üzdü hiç haketmedim gerçekten insan insana yapmaz bu eziyeti... teşekkürler umarım toparlanırım bir an önce

Ay yapma güzel arkadaşım. Biraz kafanı dinle. Bak bende o hatayı yaptım. Belki kafam dağılır belki yeni insanlarla tanışmak iyi gelir diye düşünmüştüm zamanında ama daha kötü oldu herşey. Yanlız kalıp kafanı dinlemen en iyisi. Ben daha yeni bir iliskiden çıktım ve yanlış bir adım atmak istemiyorum. Biraz dinlensem iyi olacak deyip görüşmeyi kesmelisin.

şu an zaten 20 kişilik kalabalık ortamda görürüşüyoruz öyle sevgili muhabbeti yok yani yan yana bile oturmuyoruz ortam kakara kikiri ortamı gülüyoruz eğleniyoruz öyle çok ciddi bir ortam değil bu şekilde bir kaç ay devam ederse bende kendimden emin olmuş olurum

Hayatın sana sunduğu fırsatları, güzel rastlantıları değerlendirmelisin. Şuan acaba dönse ne olur diye düşünüyor olabilirsin. Tüm hayallerimi onla kurdum yaşamak nasıp olmadı diye üzülebilirsin. Ama ona odaklanırsan biteceği varsa bile daha geç sonuçlanır. Sen hem piskolojik olarak yıpranırsın hem de vakit kaybedersin. Herkes hayatına devam eder emin ol.. şuan karşına çıkan kişiye odaklan, tanımaya çalış. 1 aya kadar aşık olup olmayacağını anlarsın. Kuzeninin arkadaşıymış hem, bahsetmiştir sorunlu ilişkinden piskolojinden.

evet bu benm karşıma çok tesadüfi bir şekilde çıktı gerçekten ve bu yüzden önemsiyorum yoksa herhangi biiryle tanışmak istemezdim ve bu kadar ısınamazdım hep eskisi olmadan olmazmış yerini başkası tutamazmış gibi gelirdi bana ama bu olay böyle olunca demekki olabiliyormuş dedim ...

ama zamana ihtiyacım var bir kaç ay böyle sadece ortamda görüşürsek sıkıntı olmaz bende emin olmuş olurum

hesap geçici olarak pasiftir ne demek neden öyle oluyor ki bir arkadaşımda öyle yazıyor şimdi

neden yazık chelzy şu an ben kendimden çok onu düşünüyorum üzümek istemeyeceğim son kişi çünkü kaç aydan beri bir şekilde tanışmanın peşinde ve yaşadığım bunca çalkantıyı bildiği halde bence bir şeylerin üstesinden gelebilriz

Seni ben de anlayamiyorom gercekten.daha dune kadar o adam icin olen biten yikilan sen degilmisin.bu kadar buyuk bir yikimdan baska bir adama nasil gecebiliyosun.yani duygusal olarak nasil atladin valla merak ettim.uzun bir iliski dedin emek verdim dedin ayrilamam dedin ama simdi baska birisi ile bir iliskiye adim atmaya hazir gibisin.amacin kiskandirmak mi bilemem ama yalniz kalmamak gibi bir hirs mi var acaba sende.ya da duygularini uc noktalarda yasiyosun ama derinlemesine degil
Neyse kirmak istemiyorum ama bu samimi elestirileri de yazmadan edemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seni ben de anlayamiyorom gercekten.daha dune kadar o adam icin olen biten yikilan sen degilmisin.bu kadar buyuk bir yikimdan baska bir adama nasil gecebiliyosun.yani duygusal olarak nasil atladin valla merak ettim.uzun bir iliski dedin emek verdim dedin ayrilamam dedin ama simdi baska birisi ile bir iliskiye adim atmaya hazir gibisin.amacin kiskandirmak mi bilemem ama yalniz kalmamak gibi bir hirs mi var acaba sende.ya da duygularini uc noktalarda yasiyosun ama derinlemesine degil

nerde uç nokta ben onu anlayamadımm vallahi siz biri bişey yazsında saldıralım diye pusuda bekliyorsunuz heralde Allah Allah nerde uç nokta adamı seviyorum ölüyorum mu dedimm ne oluyor ya hatırlarsan sana kaç ay önceden bahsetmiştim hatta sana özel msj atmıştım böyle biri var ne yapsam tanışşsam mı belki daha iyi olur diye bu o kişi öyle daldan dala değil yani azıcık bir empati yapın yaaa bu ne böyle

konuyu okumamışsın heralde cuma günü tamamen bitti dedim içimde bişey bırakmadı ne yaptıysam olmadı hakaret etti bir yerde tükeneceği belliydi zaten bende nedir anlaşılmayan anlamıyorum yani sanki sen oturup yas tutardın emin ol benm kadar beklemezdin bile

konuyu okumamışsın heralde cuma günü tamamen bitti dedim içimde bişey bırakmadı ne yaptıysam olmadı hakaret etti bir yerde tükeneceği belliydi zaten bende nedir anlaşılmayan anlamıyorum yani sanki sen oturup yas tutardın emin ol benm kadar beklemezdin bile

Cok hossun gercekten kalemero.neyse sana kolay gelsin

nerde uç nokta ben onu anlayamadımm vallahi siz biri bişey yazsında saldıralım diye pusuda bekliyorsunuz heralde Allah Allah nerde uç nokta adamı seviyorum ölüyorum mu dedimm ne oluyor ya hatırlarsan sana kaç ay önceden bahsetmiştim hatta sana özel msj atmıştım böyle biri var ne yapsam tanışşsam mı belki daha iyi olur diye bu o kişi öyle daldan dala değil yani azıcık bir empati yapın yaaa bu ne böyle

Bu cirkin ithamini gormemisim bu arada.bak canim sen giderken biz donuyoduk.biri ciksa da saldirsak diyecek en son kisilerden biriyim bu forumda.uslubuna dikkat et.polemik tarzim degildir.konuna deger verip yorum yapanlara da saygin olsun!!!

Son düzenleme:
Back
X