Sevgilim olduğunu bilmiyorÖküz pislik başkasıyla olmanı yedirememis
Takmamayi çok isterdim ama elimde değil çok fazla koydu o laflarısen daha 18 yaşındasın. 3 senelik ilişkin en iyi ihtimalle 14-15 yaşında başladı yani. çocukluğunuz birlikte geçmiş sadece. gereğinden fazla arabeske bağlamış. takma, neyini takacan
Allahta sana bana yaşattığını yasatsin da bu sözlerin nasıl yaralayıcı aynısını yasa de ve hayatına bak. Onun inadına mutlu ol. Onu o onesemedigini kısacası o kimki onun için mutsuz olmayacağını anlasın.Benim 3 senelik ilişkim vardı ayrılalı baya oluyor fakat bizim apartmanda oturduğu için her gün görürüm kendisini unutmam hiç kolay olmadı gerçi hala aklıma gelir ara ara ağlar susarim. İlk sevgilimdi kendisi çok güzel zamanlar geçirdik ilkleri yaşattı bana kendisi ama çok kötü şekilde ayrıldık 6 ay öncede bir çocukla tanıştım onunla denemeye çalışırken tekrar karşıma çıktı bana bıçak gibi sözler söyledi ben hayatımda sadece tek kızı sevdim eski sevgilimi unutmadım sen benim için sadece yarabandiydin yaramı kapattın ve senden ayrıldım seni hiç bı zaman sevmedim vsvs laflar kullandı dünden beri psikojim bozuk bir şekilde etrafa bakıyorum bonbon bu erkekler neden böyle neden iyi niyetten yararlanırlar ki ? Nasıl bir vicdandır bu nasıl bir yurektir? 3 sene boyunca çok güzel bir oyun oynamış
ay ben konuyu yanlış okumuşum. tek bi kızı sevdim derken sadece seni sevdi zannettim. eeee burda bahsi geçen kız başkasıysa daha saçma. 10 yaşındaki sevgilisini mi unutamamış yaniTakmamayi çok isterdim ama elimde değil çok fazla koydu o lafları
Gereken her şeyi söyledim zaten ama o ne anlar vicdandan yoksun bir insanAllahta sana bana yaşattığını yasatsin da bu sözlerin nasıl yaralayıcı aynısını yasa de ve hayatına bak. Onun inadına mutlu ol. Onu o onesemedigini kısacası o kimki onun için mutsuz olmayacağını anlasın.
İnşallah öyledir çünkü arkadaşları da hep sevgiliyken eski sevgilisinden bahsederlerditamda bunlari düşünüp böyle hissetmen icin bilerek söylemiştir.amacina ulasmis.takma kafana kendini rahatlatmak icin söylemiş belliki..
canım benim gençsin güzelsin. 18 yaşındaysan üniversiteye yeni başladın muhtemelen. bak en güzel zamanların. sevgilin de varmış. tak koluna gez toz, boş vakitlerinde de vizene finaline çalış. kafanı başka hiçbir şeye takma. lisedeyken tanıştığın gereksiz bir insan için değmez.Biz bunla 16 yaşında ayrilmistik o zaman sevgilisi olmuş ayrılmışlar benle tekrar baristi yarabandi olarak tabi ben bunları 2 gün önce öğrendim
Evet unideyim annemde aynı şekilde hiç bir şey senden önemli değil kafana taktikca hayatına yön veremezsin dedi ve doğru kafamdan atmaya çalışıyorum o laflarıcanım benim gençsin güzelsin. 18 yaşındaysan üniversiteye yeni başladın muhtemelen. bak en güzel zamanların. sevgilin de varmış. tak koluna gez toz, boş vakitlerinde de vizene finaline çalış. kafanı başka hiçbir şeye takma. lisedeyken tanıştığın gereksiz bir insan için değmez.
Birde kendi olgunum diye geçiniyor ..Gururunu kurtarmaya çalışıyo. Tam yaşının insanı. . Oldukça çocukça kendini koruma mekanizmaları bunlar.
Yok be canım. Hiç takılma dicem takılacak sin. Bi zaman sonra da ne salakmisim dicek sin. Daha neler yaşayacaksın ve bunları hatirlamayacaksin bile...Birde kendi olgunum diye geçiniyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?