Bıçak gibi sözler. Hangi vicdanla?

Yeni bir erkek arkadasın olduğunu biliyormuydu? Bilip sırf canını acıtmak için de söylemiş olabilir. Kimse kimseyle yarabandı olsun yok efendim vakit geçiriyim diye çıkmaz 3 sene.

Reactions: Jez

Güzel arkadaşım siz zaten hatırladığım kadarı ile 18 yaşındasınız. 3 yıl çıktıysanız 6 ay önce bir çocukla tanıştıysanız bu çocukla 14 yaşında mı çıkmaya başladınız. Ona yarabandı olduysanız o kaç yaşında çıkmış eski sevgilisi ile? 12 yaşında mı? Bu yaşlardaki söylemleri ne diye ciddiye alırsınız ki?

Reactions: Jez
Takmamayi çok isterdim ama elimde değil çok fazla koydu o lafları
Zaten bunlar koysun diye söylenen klasik laflar ki. Bizim ergenlerin en az yarısı mutlaka en az bir sevgilisine söylemiştir bunu canı acısın diye. %90 doğru değildir. Ayrıca yarabandı 3 yıl olmaz. Sizin durumda kesin doğru değil.

Bu kadar ş...siz olduğunu bilseydim tek damla gözyaşı dökmezdim senin için diye lafı yapıştırsan şu an sen değil bunu o düşünecekti..

Herşey 15-16lı yaşlarda yaşanmış neyi koyuyor anlamadım yani. Gerci daha 18 yasindasin biraz daha büyüyünce koymaz.

Kiskancligindan yapiyor bence. Seni sevmese 3 sene surduremezdi ki.

Ayrilmissin bitmiş seni yarabandi yapsa ne deliler gibi sevmiş olsa ne? Ne farkeder bitmiş geçmiş. Bence aklın hala bu adam da hala sana döneceğini bekliyordun.. O umutların bittiği için bu halin

Yeni bir erkek arkadasın olduğunu biliyormuydu? Bilip sırf canını acıtmak için de söylemiş olabilir. Kimse kimseyle yarabandı olsun yok efendim vakit geçiriyim diye çıkmaz 3 sene.
Yeni sevgilim olduğunu bilmiyor hatta konuştuğum kimseyi bilmiyor

Daha 18 yaşındasın dünden beri sevgili muhabbetlerin bitmedi be güzelim kendine yazık ediyorsun boşver :)
Ah be canım dünden beri diyorsun ama sadece 2 konu açtım bu kadar abartma muck :)

Ayrilmissin bitmiş seni yarabandi yapsa ne deliler gibi sevmiş olsa ne? Ne farkeder bitmiş geçmiş. Bence aklın hala bu adam da hala sana döneceğini bekliyordun.. O umutların bittiği için bu halin
Doğruyu söylemek gerekirse evet bekliyordum aylarca bekledim çünkü bana hep umut verdi ayriyken dahi bana hesap sorardi kıskanırdi ve ben 14 Şubat'ta ikimiz için biseyler hazırlayacaktm erkenden öğrenmem iyi oldu

sana kendimden örnek vereyim. benim zamanında bi sevgilim vardı tam da sizin sevgili olduğunuz yaşlardayken. bi kaç hatasını gördüm, üstüne bi de sevmediğimi farkettim. sürdürmek istemedim. bitirdim. bu kadar. bitirdim ve önüme baktım, hiç aklıma bile gelmedi, ya da onunla hiç muhatap olma gereği duymadım bile.

eğer bi insan birisine gidip durduk yere ''seni zaten hiç sevmedim, yara bandı yaptım bla bla'' diyorsa, kesinlikle olay tam tersidir. senin peşinden gitmeni istiyordur, senden adım göremedikçe sana kızmış, içten içe kinlenmiş. sırf canını yakmak için de gelip bunları söylemiş. inan bana şuan sana karşı duyguları olmamış olsaydı asla senle muhatap olma lüzumu bile duymaz, hayatına bakardı.

ama sırf bunun için canını yakmak istemesi bile ne karaktersizlik. senin ona vereceğin en güzel cevap, bi daha karşına çıkıp konuşursa, böyle yüzüne alaycı alaycı bakıp gülümseyip tek kelime etmeden geçip gitmektir. kudurur o zaman içten içe emin ol. ve şimdiki görüştüğün kişiye şans ver.

Arkadaşlarımda böyle söyledi hep ama biliyorum onu tekrar benle konuşmak için elinden geleni yapicak ama bu sefer onun yüzüne dahi bakmicam.

Doğruyu söylemek gerekirse evet bekliyordum aylarca bekledim çünkü bana hep umut verdi ayriyken dahi bana hesap sorardi kıskanırdi ve ben 14 Şubat'ta ikimiz için biseyler hazırlayacaktm erkenden öğrenmem iyi oldu
Hayatinizda baska bir sevgili varken mi 14şubati o komsu oğlu na göre planlayacaktiniz anlam veremedim ?
Ayrica o dengesiz den denge beklememeye çalisin o dedikleri laflarada yüzüne tükürerek cevap vereydinizz ahh ahh haddini aşipda dediğiyle bozulup oracikta mort olurdu . Takma sil at acabalari kafandan bi saniyeni dahi onun dediklerini düsünüp harcama hayatin çok daha başindasin.

Size böyle bir laf kullanan adamın sözlerini düşünmenize bile değmez

Hiçbir erkek sevmediği bir kızla 3 sene birlikte olmaz canını acıtmak için zırvalamış yalan söylediği çok belli takılma sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…