Yeni bir erkek arkadasın olduğunu biliyormuydu? Bilip sırf canını acıtmak için de söylemiş olabilir. Kimse kimseyle yarabandı olsun yok efendim vakit geçiriyim diye çıkmaz 3 sene.Benim 3 senelik ilişkim vardı ayrılalı baya oluyor fakat bizim apartmanda oturduğu için her gün görürüm kendisini unutmam hiç kolay olmadı gerçi hala aklıma gelir ara ara ağlar susarim. İlk sevgilimdi kendisi çok güzel zamanlar geçirdik ilkleri yaşattı bana kendisi ama çok kötü şekilde ayrıldık 6 ay öncede bir çocukla tanıştım onunla denemeye çalışırken tekrar karşıma çıktı bana bıçak gibi sözler söyledi ben hayatımda sadece tek kızı sevdim eski sevgilimi unutmadım sen benim için sadece yarabandiydin yaramı kapattın ve senden ayrıldım seni hiç bı zaman sevmedim vsvs laflar kullandı dünden beri psikojim bozuk bir şekilde etrafa bakıyorum bonbon bu erkekler neden böyle neden iyi niyetten yararlanırlar ki ? Nasıl bir vicdandır bu nasıl bir yurektir? 3 sene boyunca çok güzel bir oyun oynamış düşünüyorum bı yanlışım mı oldu anneme de soruyorum ama YOK ayriyken bile onun iyiliği için cabaladim hep
Benim 3 senelik ilişkim vardı ayrılalı baya oluyor fakat bizim apartmanda oturduğu için her gün görürüm kendisini unutmam hiç kolay olmadı gerçi hala aklıma gelir ara ara ağlar susarim. İlk sevgilimdi kendisi çok güzel zamanlar geçirdik ilkleri yaşattı bana kendisi ama çok kötü şekilde ayrıldık 6 ay öncede bir çocukla tanıştım onunla denemeye çalışırken tekrar karşıma çıktı bana bıçak gibi sözler söyledi ben hayatımda sadece tek kızı sevdim eski sevgilimi unutmadım sen benim için sadece yarabandiydin yaramı kapattın ve senden ayrıldım seni hiç bı zaman sevmedim vsvs laflar kullandı dünden beri psikojim bozuk bir şekilde etrafa bakıyorum bonbon bu erkekler neden böyle neden iyi niyetten yararlanırlar ki ? Nasıl bir vicdandır bu nasıl bir yurektir? 3 sene boyunca çok güzel bir oyun oynamış düşünüyorum bı yanlışım mı oldu anneme de soruyorum ama YOK ayriyken bile onun iyiliği için cabaladim hep
Zaten bunlar koysun diye söylenen klasik laflar ki. Bizim ergenlerin en az yarısı mutlaka en az bir sevgilisine söylemiştir bunu canı acısın diye. %90 doğru değildir. Ayrıca yarabandı 3 yıl olmaz. Sizin durumda kesin doğru değil.Takmamayi çok isterdim ama elimde değil çok fazla koydu o lafları
Benim 3 senelik ilişkim vardı ayrılalı baya oluyor fakat bizim apartmanda oturduğu için her gün görürüm kendisini unutmam hiç kolay olmadı gerçi hala aklıma gelir ara ara ağlar susarim. İlk sevgilimdi kendisi çok güzel zamanlar geçirdik ilkleri yaşattı bana kendisi ama çok kötü şekilde ayrıldık 6 ay öncede bir çocukla tanıştım onunla denemeye çalışırken tekrar karşıma çıktı bana bıçak gibi sözler söyledi ben hayatımda sadece tek kızı sevdim eski sevgilimi unutmadım sen benim için sadece yarabandiydin yaramı kapattın ve senden ayrıldım seni hiç bı zaman sevmedim vsvs laflar kullandı dünden beri psikojim bozuk bir şekilde etrafa bakıyorum bonbon bu erkekler neden böyle neden iyi niyetten yararlanırlar ki ? Nasıl bir vicdandır bu nasıl bir yurektir? 3 sene boyunca çok güzel bir oyun oynamış düşünüyorum bı yanlışım mı oldu anneme de soruyorum ama YOK ayriyken bile onun iyiliği için cabaladim hep
Bu kadar ş...siz olduğunu bilseydim tek damla gözyaşı dökmezdim senin için diye lafı yapıştırsan şu an sen değil bunu o düşünecekti..Benim 3 senelik ilişkim vardı ayrılalı baya oluyor fakat bizim apartmanda oturduğu için her gün görürüm kendisini unutmam hiç kolay olmadı gerçi hala aklıma gelir ara ara ağlar susarim. İlk sevgilimdi kendisi çok güzel zamanlar geçirdik ilkleri yaşattı bana kendisi ama çok kötü şekilde ayrıldık 6 ay öncede bir çocukla tanıştım onunla denemeye çalışırken tekrar karşıma çıktı bana bıçak gibi sözler söyledi ben hayatımda sadece tek kızı sevdim eski sevgilimi unutmadım sen benim için sadece yarabandiydin yaramı kapattın ve senden ayrıldım seni hiç bı zaman sevmedim vsvs laflar kullandı dünden beri psikojim bozuk bir şekilde etrafa bakıyorum bonbon bu erkekler neden böyle neden iyi niyetten yararlanırlar ki ? Nasıl bir vicdandır bu nasıl bir yurektir? 3 sene boyunca çok güzel bir oyun oynamış düşünüyorum bı yanlışım mı oldu anneme de soruyorum ama YOK ayriyken bile onun iyiliği için cabaladim hep
Kiskancligindan yapiyor bence. Seni sevmese 3 sene surduremezdi ki.Benim 3 senelik ilişkim vardı ayrılalı baya oluyor fakat bizim apartmanda oturduğu için her gün görürüm kendisini unutmam hiç kolay olmadı gerçi hala aklıma gelir ara ara ağlar susarim. İlk sevgilimdi kendisi çok güzel zamanlar geçirdik ilkleri yaşattı bana kendisi ama çok kötü şekilde ayrıldık 6 ay öncede bir çocukla tanıştım onunla denemeye çalışırken tekrar karşıma çıktı bana bıçak gibi sözler söyledi ben hayatımda sadece tek kızı sevdim eski sevgilimi unutmadım sen benim için sadece yarabandiydin yaramı kapattın ve senden ayrıldım seni hiç bı zaman sevmedim vsvs laflar kullandı dünden beri psikojim bozuk bir şekilde etrafa bakıyorum bonbon bu erkekler neden böyle neden iyi niyetten yararlanırlar ki ? Nasıl bir vicdandır bu nasıl bir yurektir? 3 sene boyunca çok güzel bir oyun oynamış düşünüyorum bı yanlışım mı oldu anneme de soruyorum ama YOK ayriyken bile onun iyiliği için cabaladim hep
Yeni sevgilim olduğunu bilmiyor hatta konuştuğum kimseyi bilmiyorYeni bir erkek arkadasın olduğunu biliyormuydu? Bilip sırf canını acıtmak için de söylemiş olabilir. Kimse kimseyle yarabandı olsun yok efendim vakit geçiriyim diye çıkmaz 3 sene.
Ah be canım dünden beri diyorsun ama sadece 2 konu açtım bu kadar abartma muck :)Daha 18 yaşındasın dünden beri sevgili muhabbetlerin bitmedi be güzelim kendine yazık ediyorsun boşver :)
Doğruyu söylemek gerekirse evet bekliyordum aylarca bekledim çünkü bana hep umut verdi ayriyken dahi bana hesap sorardi kıskanırdi ve ben 14 Şubat'ta ikimiz için biseyler hazırlayacaktm erkenden öğrenmem iyi olduAyrilmissin bitmiş seni yarabandi yapsa ne deliler gibi sevmiş olsa ne? Ne farkeder bitmiş geçmiş. Bence aklın hala bu adam da hala sana döneceğini bekliyordun.. O umutların bittiği için bu halin
Arkadaşlarımda böyle söyledi hep ama biliyorum onu tekrar benle konuşmak için elinden geleni yapicak ama bu sefer onun yüzüne dahi bakmicam.sana kendimden örnek vereyim. benim zamanında bi sevgilim vardı tam da sizin sevgili olduğunuz yaşlardayken. bi kaç hatasını gördüm, üstüne bi de sevmediğimi farkettim. sürdürmek istemedim. bitirdim. bu kadar. bitirdim ve önüme baktım, hiç aklıma bile gelmedi, ya da onunla hiç muhatap olma gereği duymadım bile.
eğer bi insan birisine gidip durduk yere ''seni zaten hiç sevmedim, yara bandı yaptım bla bla'' diyorsa, kesinlikle olay tam tersidir. senin peşinden gitmeni istiyordur, senden adım göremedikçe sana kızmış, içten içe kinlenmiş. sırf canını yakmak için de gelip bunları söylemiş. inan bana şuan sana karşı duyguları olmamış olsaydı asla senle muhatap olma lüzumu bile duymaz, hayatına bakardı.
ama sırf bunun için canını yakmak istemesi bile ne karaktersizlik. senin ona vereceğin en güzel cevap, bi daha karşına çıkıp konuşursa, böyle yüzüne alaycı alaycı bakıp gülümseyip tek kelime etmeden geçip gitmektir. kudurur o zaman içten içe emin ol. ve şimdiki görüştüğün kişiye şans ver.
yüzüne bakma ihtimalini düşünürsen hata zatenArkadaşlarımda böyle söyledi hep ama biliyorum onu tekrar benle konuşmak için elinden geleni yapicak ama bu sefer onun yüzüne dahi bakmicam.
Hayatinizda baska bir sevgili varken mi 14şubati o komsu oğlu na göre planlayacaktiniz anlam veremedim ?Doğruyu söylemek gerekirse evet bekliyordum aylarca bekledim çünkü bana hep umut verdi ayriyken dahi bana hesap sorardi kıskanırdi ve ben 14 Şubat'ta ikimiz için biseyler hazırlayacaktm erkenden öğrenmem iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?