Amin Allah razi olsun.Cok tesekkur ederim güzel dualariniz icin...cok uzuldm gercekten allah yardmcn olsun... kımlern ewınde neler yasanıyorda hepmz bıtek dert kendmzde sanıyoruz. ımthamlarla sınanıyoruz halbuki.allah hayrlı yollar cıkarsın karsına ınsallah. en önemlısıde o cucuklar ıcın. benmde annem babam ayrıldı ve babanelerde buyuduk kardesmle... kmolrsa olsn bı anne babann sevgısını aıl sıcaklıgını yasatamaz ve o cockta her trlumaddı manevı hasarlar kalır ve butun hayatını etkıler... allah hakknda en hayrlısı neyse onu gostersn yasatsın ınsaallah..en cokta cocuklarınn hatrına rabbm yardmcn olsun
Evet dogru meslegim var ve ayrilirsam da maddi olarak su gunumden kotu yasamam.Beni tutan maddiyat degil tamamen manevi taraflar cunku bugune kadar maddi olarak esimle sorun yasamadim.Kazancini eve getitir ben idare ederdim.Aslinda karsilikli guven vardi.O da sormazdi ne yaptin diye.Son zamanlarda gelisen durumlar bunlar.He dusuncelerimde hala degisiklik yok yine olsa yine cocuklarimla vakit gecirmeyi tercih ederim.Benim icin onemli olan cocuklarimin maddi, manevi haklarini koruyabilmek.Tek pisman oldugum sey takilarimi vermeseydim elimde birikimim olurdu.O konuda hataliyim ama maddiyat bir sekilde halledilir he cok olmaz az olur ama olur yani.Tesekkurler yorumunuz icin...Canım sen hatırladığım kadarıyla lisans mezunuydun,
Çalışan anne çalışmayan anne temalı konulardan hatırlıyorum seni yanlış hatırlıyorSam kusuruma bakma lütfen.
Bizler kadınların çalışması, ekonomik özgürlüklerinin olmasi gerektiğini hep bu sebeple öne süren taraf olduk.
Yoksa kimsenin evde ne yaptığı yada yapmadığı bizleri ilgilendirmiyor.
Sadece ya rüzgar tersine dönerse kısmı es gecilmemeli.
Farkındalık yaratmak istediğimiz tek nokta buydu.
Eğitimi ben yatırım olarak gorenlerdenim.
Sen bu yatırımı zamanında yaptın ama korelttin.
Eşin dün vardı ama bugun yok.
Yine de geç kalmış sayılmazsin.
Yeniden başlamak için her zaman şans yaratılabilir. Yeter ki cesaretin olsun.
Çünkü ben inanıyorum ki seni bağlayan tek şey kaygıların.
Şu an ekonomik özgürlüğün olsa bir dakika durmassin orada.
Kimse için artık zaman kaybetme.
Ailen arkamda dediğin için seni şanslı buluyorum.
Gitsen de gelirsin diyebilecek kadar seni kucumseyen eşine ve ailesine
Gereken cevabı ver.
Git ve yeniden başla. . Hayata.
Bravo çok mantıklı bir yorum yapmışsınız. .konu sahibi arkadaşımızın böyle akilli ve mantıklı cevaplara ihtiyacı var..xxAllah yarsimciniz olsun.
Yaza kadar bekleyin bu arada anneniz parayi bankadan versin size ispati olsun,market harcamalarinizin hepsini fatura fis biriktirin odediginiz faturalarin makbuzlarini saklayin ve belgelediginiz harcamalar annennizin yolladigi kadar olsunki eve para vermedigi anlasilsin.Gene cocuklara aldigi hediyeleri fotograflayin goz boyama amacli oldugunun parasi oldugunun ispati olsun.
Bunlari soylemememin sebebi belliki bosanicaksiniz mahkemede magdur edildiginize dair belgeler olursa tazminat davasi acarsiniz diye dusundum.Bir avukatada danisin o zamana kadar nelerden delil toplayabilirim diye.
Tesekkur ederim umarim bunlara ihtiyaci kalmaz yuvasi kurtulur ama tedbiri elden birakmamali.Bravo çok mantıklı bir yorum yapmışsınız. .konu sahibi arkadaşımızın böyle akilli ve mantıklı cevaplara ihtiyacı var..xx
Haklısınız. .çok zor bir durumda arkadaşımız. .inanın içim acıdı. Allah yardımcısı olsun..Tesekkur ederim umarim bunlara ihtiyaci kalmaz yuvasi kurtulur ama tedbiri elden birakmamali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?