Bıçak sırtı...

Tesekkurler hic aklima gelmemisti bunlar.Ben uzatmak istemem ama karsi taraftan her seyi bekliyorum artik.Olumsuz bir durumda bunlari kullanabilirim sanirim.

Tesekkurler hic aklima gelmemisti bunlar.Ben uzatmak istemem ama karsi taraftan her seyi bekliyorum artik.Olumsuz bir durumda bunlari kullanabilirim sanirim.
Rica ederim siz toplayin belgeleri dursun nafaka davasi falan actiginizdada lazim olabilir cunku kendi isi demissiniz vergi cikmasin diye hersey minimumdadir gelir ispati zor olur.
Bu arada keske akillansada yuvaniz kurtulsa.

Aynen oyle o gece cok duygusal davrandim ama oncesinde de uyarilarimi hic dikkate almadi esim.Hatta o beni tehdit etti diyebilirim.Niye abisini aradin derseniz hayatta en cok ondan korkar da ondan.Bu isten onu tek kurtaracak insan abisiydu.Ben hic aliskin degilim bu kumar olaylari cok uzak bana ve haliyle cok kotktum ki korkularimda hakliymisim.Esim kasadan milyarlarca parayi eve diye alip oralarda harciyormus.Ne bileyim daha cok borca falan batar cocuklarima zarar gelir diye panik yaptim.Tam tersi babam vardi ve ben ayni cocuklarim gibi babama cok duskundum ama maslesef pat diye terk edildik.O yuzden hayattaki en zayif tarafimdan sinaniyorum maalesef...

Rica ederim siz toplayin belgeleri dursun nafaka davasi falan actiginizdada lazim olabilir cunku kendi isi demissiniz vergi cikmasin diye hersey minimumdadir gelir ispati zor olur.
Bu arada keske akillansada yuvaniz kurtulsa.
Kendi isi ama abisiyle ortak ve her sey onun uzerine zaten.Yani kayitlarda esimin kac lira kazaniyor gosterildigini bilmiyorum.Zaten bu gibi durumlarda eminim her yolu bulup islerini kilifina uydururlar.Insaallah bir mucize olur ve her sey duzelir.Hayirlisi olsun ne diyeyim...

Tamam o gece eve gelecekti sen guzelce konusacaktin hatta gerekirse kavga edecektin ama aranizda halledecektiniz, onu sure verip su zamana kadar kumari iddiayi birakmazsan bu is ailelere gider resti cekecektin o da korkup kendine ceki duzen verecekti. Su an arsizliga vurmus herkes her seyi biliyo zaten diye. Ayrica konularini okudum esinin ailesi sevmiyo seni zaten ayagini kaydirmaya calisiyolar ekmeklerine yag surmussun. Hoslarina bile gitmis bu olay emin ol. Su an da esini onlar gazliyodur para verme vs diye

Ben senin cok iyi niyetli bi kadin oldugunu hissediyorum. Uzuldum gercekten. Keske net bi durus sergileme gucu gostersen de bu insanlar bu kadar ezmese seni.

çok üzüldüm yaşadıklarınıza inşallah eşiniz düzelir hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Eşini sevmiyorsun artık bu belli bişey. Bu evlilikte kafanda zaten bitmiş çocukların için katlaniyorsun. Şuan çocuklarının psikolojisini düşünüyorsun çok güzel bişey. Ama hiç düşündün mu aynı evin içinde baba ve anne birbirine ilgisiz. Bu cocuklarin psikolojisini daha cok etkilemez mi? empati yapıyorum annem ve babam birbirini uzuyorsa bu beni daha çok üzer ve gerçekten bosanmalarini isterim. Hakkında hayırlısı olsun doğru karar verebileceğini düşünüyorum.

Gercekten haklisiniz bunlarin aynisini defalarca soyledim kendime.O anki psikolojim cok farkliydi.Onun oncesinde 6 aylik bir surec vardi ve esimi ara ara uyariyordum bak abine citlatirim bu gec gelmeleri falan diye.Adam bir de uste cikiyordu.Zaten el kadar bebek uymaz,kapandim eve diger oglumun okulu,evdi,yemekti derken bir de ortada adam yok bunalima girdim tabi.Suanki sakin dusuncemle asla arayip yardim istemezdim hem de asla...Ama olan oldu ne yazikki.Zaten gecen surecte ilk defa bu kadar net davrandigim icin kabullenemiyorlar.Simdiye kadar coktan pes edip ozur dileyip herzamanki gibi ortaligi toparlamaliydim onlara gore.Esim bile boyle alismis yeni dank ediyor.Yok bu defa degil cok kararliyim suclu olan duzeltirse bu is duzelir yoksa parmagimi bile kipirdatmam,cok yoruldum..

Sevmeme degil de cok kirginim.Sanki kac senelik esim degil de bir yabancinin ihanetine ugramisim gibi hissediyorum.O kadar sacma bir sebepten bunlari yasiyoruz ki kotu bir ruya gibi.Halbuki biz daha agir seyleri atlatmistik bunu da atlatabilirdik ama is cok garip bir hal aldi.Yuzde yuz hakli oldugum bir konuda sanki suclu benmisim gibi linc ediliyorum.Cok tuhaf gercekten...

Parmagini kipirdatmaman cozum degil onu ben soyleyeyim sana. Su an sen magdursun magdur. Seni gectim cocuklarin magdur hatta senin annen magdur. Nereye kipirdatmiyosun parmagini? Evinin gecimini senin annen sagliyo adam cocuklarinin karnini doyurmuyo farkinda misin sen aylardir ne yasadiginin?

Yeni yeni farkediyorum desem...

Sizin adınıza üzüldüm.Ama şunu bilmenizi isterimki çocukların zaten görünürde bir babası var sadece.Yarım saat gördüğünü söylüyorsunuz buna rağmen ev arkadaşlığı olarak kabul edip uzun yıllar kalma fikrinizi hiç desteklemiyorum. Ama en azından yaza kadar kalmak çocukları dönem ortası perişan etmemek gerektiği fikri çok yerinde. Olması gerekenin bu olduğu kanaatindeyim. Boşanırsanız zaten çocuklara mecburen nafaka ödicek.Tek basınıza bakmicaksınızki yinede.

Yasantiniza gerçekten üzüldüm o yüzden yorum yapma gereği duydum. Kaza geçirmiş hiç bişey hissetmemissiniz üzülme sevinme. Yani eşiniz karşı hissizlesmissiniz burdan yola çıkarak sevmediğiniZi düşündüm. Birde esinizin ailesi sizi bosamaya resmen yemin etmiş gibiler. Öyle ki ufacık çocuğun yanında babalarının annesini bırakıp yeniden evleneceğini söylemişler.
Bir çocuk için aile içinde geçen en ufak olumsuzluk hayatını, karakterini, yasayacaklarini etkileyebilir. Esinizin de açıkçası sizi ve çocuklarını sahiplenme ve bu evliliği sürdürmek için hiç bir çabası yok.
Ailesinin ağzına bakıyor. Dolduruslara geliyor. Yani sizin haklı olduğunuz konu da bile adınız kardeşleri birbirine düşürmek için uğraşan kadına çıkmış. Şuan sabrinizi olcuyorlar ama ilerde emin olun size iftira atarak bu evliliği bitirmenin de planını yapıyorlar gibi geldi bana ki öylé insanlardan hersey beklenir.
Çocuklarda genelde kimin haklı olup olmamasına malesef bakmıyor söylenenlere inanıyorlar. Çocuğunuzu size karşı doldurmalarina izin vermeyerek bence bir an önce ne yapacaginiza karar vermelisiniz.
Bosanacaksaniz hemen açın davayı.
Evliliği surdurecekseniz de lütfen çocuğunuzu eşinin ailesiyle görüştürme.

Yeni yeni farkediyorum desem...
Askim farkindayim depresyon vs her sey vardir su an sende ama kimse de sana sahip cikmiyo ki bir garip anacigin ne kadar yetisecek sana? Silkelen kendine gel cocuklarin icin guclu ol

Bak ben illaaa bosannn hemennn bosan demiyorum. Kalk ayaga bir seyler yap debelenme o dehlizde

Bence adam bosanmak istemiyor ama ailesi cok bosan diye bastirdigi icin, kendi algisi durusu olmayan milletin agzina bakan karakteri zayif adam oldugu icin esine boyle kotu davraniyor. Bosanmak istese bosar neyin iftirasini atacaklar

Tesekkurler cok dogru sozleriniz virgulune kadar dikkate alicam hepsini...

Yazdıklarınızı ağlayarak okudum ne zor annelik..siz elinizden geleni yapmışsınız..istihare namazi kılın Allahtan yardım isteyin..aslında durum belli sonu belli ama düşüncelerinizi biliyorum çocuklar en az nasıl etkilenir??? Her annenin düşündüğü gibi..çocuklarınızı alın gidin nasil olsa evde babayı görmüyorlar ayrılınca belki daha fazla görürler ne bilim hafta sonu alıp gezdirir özler sonralari sizi de ozleyeceginden eminim ona kaybetme korkusu yaşatın şuan sabredip düzelmesini beklerseniz düzelse bile sizi hep cepte görür...Hakkınızda hayırlısı olsun..İnşallah geçer bu sıkıntılı günler...Ayrılık da olsa en az derecede etkilenirsiniz inşallah..

Bence adam bosanmak istemiyor ama ailesi cok bosan diye bastirdigi icin, kendi algisi durusu olmayan milletin agzina bakan karakteri zayif adam oldugu icin esine boyle kotu davraniyor. Bosanmak istese bosar neyin iftirasini atacaklar
Evet zaten etrafi avukat dolu ,adliye 2 sokak altimizda.Simdiye kadar coktan acmisti davayi.Sadece beni sindirip ailesinden ozur dilememi ve egolarini sisirmemi bekliyor.Yillardir aradiklari firsatti bu.Esim kendiyle ilgili meselelerinde bile bireysel karar alamiyor ki nerede ailesine beni savunsun.Cok ütopik yani...

Amin Allah razi olsun cok icten dilekleriniz hissettim bunu saolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…