bide aldattı

Arkadaslar boşanip nereyi gidicem söyledikleriniz dinlemedgimi düşünmeyin bizim ailede boşanma diye borşey yok babam buni en başından söyledi benim kapıma öyle birşeyle gelm gelmeyin diye hangi yüzle.. ? Kendi isdegimle severek bi aptallık edip evlendim dayanamıyorum yüzsüzlügüne sorsam inkar edicek daha sormadım bile

Konu sahibine fazla yüklenmekten yana değilim.
Sadece onun anlattığı kadar biliyoruz. Arka planda kim bilir neler döndüğünü?
Dertleşmek için yazıyorsa, yazsın.
Biz yine önerilerimizi yazalım, ama dikkate almazsa da niye almıyorsun diye bi de biz üstüne gitmeyelim.
Nacizane düşüncemdir.

Benim tahminim de bu yönde..

Sığınma evine gidebilirsin..
Ailen değil sen yaşıyorsun bu zulmü..

Hmmmm... O zaman yapacağın şey kocan ve çocuğunla bu sekilde bir hayata devam etmek...başka çözümü yok !

Amin canim zaten ben ikisini de dusunmuyorum onlar bu hayati secmisler belki boyle yasamaktan memnunlar bile ama o yavruya ne olacak bilmiyorum..
bazı insanlar şiddetten küfürden aldatmadan sapkınlıktan zevk alır galiba bu da öyle bir durum olsa gerek tekrar tekrar allah o bebegin elinden tutsun diyorum bakada bişe demiyorum

Ama bizim ailede bosanma diye bise yok deyip kendini ve gunahsiz bebegi boyle bi hayata mahkum mu edeceksin?? Madem ailen kabul etmeyecek seni ki cok kotu bi durum kabul ediyorum o zaman sen de istiyosan bosan bi siginma evine falan git

Eeee konu açarak bizlerden ne istiyorsun,başka sana nasıl yardımcı olabiliriz?
Bizim söyleyeceğimiz şey boşan,oda sende yok boşa konu açıpta insanların sinirini zıplatmayın bence.

Boyle sıkıntıda sevgi yok ask yok saygı hiç yok ve yaşın 19 nasıl gecicek ömür. Tamam bir şeyler paylaşıp rahatliyorsun iyi güzel ama nereye kadar dayanican.artik herşeyi gözüne batıyor. Sana yardımcı olmak adına diyoruz ama sen bir müddet sonra korumaya geçiyorsun hayat senin aile öyle sen bilicen artik kizma darılma sadece yardımcı olmak amacimiz

Hayır boşanıp nereye gidicem ne yapıcam diyor..
Nasıl yardımcı olalım ki.. Adamın kulağını mı çekelim..

Yarnda baska sorun cikacak konu aciyorsun dertlesmek ve cozum yolu bulmak icin kimseyi dinledigin yok
Allah yasatmasin aldatma mevzudundan sonra esim siddet gisterdide dersin

Kocam ruh hastası diyorsunuz hala aynı adamla evli kalıyorsunuz ne diyelim

[QMedceziR_, post: 37699799, member: 457585"]Hayır boşanıp nereye gidicem ne yapıcam diyor..
Nasıl yardımcı olalım ki.. Adamın kulağını mı çekelim..[/QUOTE]

Sürekli açtığı konular böyle bide hamileydi sanırım ya o adamı çekicek herşeyi sineğe çekip susucak yada bir şey yapicak ben nereye gidiyorum diyor ezik olma boşanan kadınlar nasıl ayaklarının üstünde bir şekilde duruyorsa durucak ama cesaret yok yaziyoruz sonrasi korumaya kalkiyors yazık yani...daha ne diyeceğiz bilemiyorum

Madem bosanmiyorsunuz, ki koca kadin olmussunuz babaniz kabul etmesse etmesin kendi ayaklarinizin üstünde durun sizde, biraz güclü olun, bizim ailede bosanmak yok deyip isin icinden cikmak kolay, heee madem bu sacmaliga uyuyorsunuz o zaman en azindan bu sekilde en iyi sekilde yasamayi deneyin... Yani diger konularinizi bilmiyorum ama madem bisey yapamiyorsunuz o zaman cekeceksiniz, dayak yememek icin alttan alicaksiniz, evde olmadigi zamanlar aldatiyormu nerde acaba diye ugrasmiycaksiniz, o yokken huzurun tadini cikartacaksiniz, kendinizi kandirarak yasayip gideceksiniz... Madem özgürlüge adim atmiyorsunuz( atamiyorsunuz diye bisey yok cünkü) o zaman böyle yasarken mutlu olmayi ögreneceksiniz sahte bi oyunla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…