Benim tahminim de bu yönde..Konu sahibi nasilsa cevap yazmayacak ben sana tahminimi yazayim o yuzden.. Hayir canim bosanmayacak.. Gelip burda dertlesip icini bosaltacak sonra hicbise yokmus gibi hayatina devam edecek..ama dogacak bebegi icin artik bi cozum bulmasi gerekiyor bu durumlara
Sığınma evine gidebilirsin..Arkadaslar boşanip nereyi gidicem söyledikleriniz dinlemedgimi düşünmeyin bizim ailede boşanma diye borşey yok babam buni en başından söyledi benim kapıma öyle birşeyle gelm gelmeyin diye hangi yüzle.. ? Kendi isdegimle severek bi aptallık edip evlendim dayanamıyorum yüzsüzlügüne sorsam inkar edicek daha sormadım bile
Amin canim zaten ben ikisini de dusunmuyorum onlar bu hayati secmisler belki boyle yasamaktan memnunlar bile ama o yavruya ne olacak bilmiyorum..yazık o bebege çok yazık allah yardım etsin o günahsıza
Hmmmm... O zaman yapacağın şey kocan ve çocuğunla bu sekilde bir hayata devam etmek...başka çözümü yok !Arkadaslar boşanip nereyi gidicem söyledikleriniz dinlemedgimi düşünmeyin bizim ailede boşanma diye borşey yok babam buni en başından söyledi benim kapıma öyle birşeyle gelm gelmeyin diye hangi yüzle.. ? Kendi isdegimle severek bi aptallık edip evlendim dayanamıyorum yüzsüzlügüne sorsam inkar edicek daha sormadım bile
bazı insanlar şiddetten küfürden aldatmadan sapkınlıktan zevk alır galiba bu da öyle bir durum olsa gerek tekrar tekrar allah o bebegin elinden tutsun diyorum bakada bişe demiyorumAmin canim zaten ben ikisini de dusunmuyorum onlar bu hayati secmisler belki boyle yasamaktan memnunlar bile ama o yavruya ne olacak bilmiyorum..
Amiinnn...bazı insanlar şiddetten küfürden aldatmadan sapkınlıktan zevk alır galiba bu da öyle bir durum olsa gerek tekrar tekrar allah o bebegin elinden tutsun diyorum bakada bişe demiyorum
Arkadaslar boşanip nereyi gidicem söyledikleriniz dinlemedgimi düşünmeyin bizim ailede boşanma diye borşey yok babam buni en başından söyledi benim kapıma öyle birşeyle gelm gelmeyin diye hangi yüzle.. ? Kendi isdegimle severek bi aptallık edip evlendim dayanamıyorum yüzsüzlügüne sorsam inkar edicek daha sormadım bile
Arkadaslar boşanip nereyi gidicem söyledikleriniz dinlemedgimi düşünmeyin bizim ailede boşanma diye borşey yok babam buni en başından söyledi benim kapıma öyle birşeyle gelm gelmeyin diye hangi yüzle.. ? Kendi isdegimle severek bi aptallık edip evlendim dayanamıyorum yüzsüzlügüne sorsam inkar edicek daha sormadım bile
Boyle sıkıntıda sevgi yok ask yok saygı hiç yok ve yaşın 19 nasıl gecicek ömür. Tamam bir şeyler paylaşıp rahatliyorsun iyi güzel ama nereye kadar dayanican.artik herşeyi gözüne batıyor. Sana yardımcı olmak adına diyoruz ama sen bir müddet sonra korumaya geçiyorsun hayat senin aile öyle sen bilicen artik kizma darılma sadece yardımcı olmak amacimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?