- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
ğene derken.. önce dövmüşmüübyby adamın üstüne fazla gitme dayagını yer oturursun ...
Gene der
ğene derken.. önce dövmüşmüü
katılıyorum arkadasım... byby'ın konuları benzer.. artık bana gına geldi.. konu sahibi anlatıyor, fikir veriyoruz ama yine aynı...Arkadaşım burda sana binlerce oneride bulunuldu...kulak asmiyorsun ki... He aldattı veya aldatmadi şimdiye kadar olanlar bence ayrilman için yeterli sebepler ne yazıkki...zordur eminim... Ama bize dert yanarak çözüm bulamazsin evliliğine ?!
[QMedceziR_, post: 37699799, member: 457585"]Hayır boşanıp nereye gidicem ne yapıcam diyor..
Nasıl yardımcı olalım ki.. Adamın kulağını mı çekelim.
Sürekli açtığı konular böyle bide hamileydi sanırım ya o adamı çekicek herşeyi sineğe çekip susucak yada bir şey yapicak ben nereye gidiyorum diyor ezik olma boşanan kadınlar nasıl ayaklarının üstünde bir şekilde duruyorsa durucak ama cesaret yok yaziyoruz sonrasi korumaya kalkiyors yazık yani...daha ne diyeceğiz bilemiyorum
Offf offf derdlerm okadar büyükki kimden beddua aldım biseymi yaptım bilmeden bunları hakediyorum belkide[/Q UOTE]
kafa yapıcı ne kullanıyorsunuz markayı özelden yazar mısın bende kullanmak istiyorum neden böyle yazdıgımı yaptıgım alıntıdan anlamanızı umut ediyorum
Sonunda bir şey yapmayacaksanız aldattı mı aldatmadı mı peşinde koşmayın. Bilseniz ne olacak bilmeseniz ne olacak. Hatta bilip çenenizi tutmazsanız bir de dayak yiyip oturacaksınız üstüne.
Velev ki burada herkes "ay evet kesin aldatıyor" dedi. Ee? Nolacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?