bide aldattı

açtığınız tüm konuları okudum.eşinizin size karşı olumlu hiç bir tutumu kalmamış.siz hala bi umut peşindesiniz sanırım.tabi kimse yuva yıkılsın istemez ama şöylede bi gerçek var bebeğiniz için sabrediyo bile olsanız huzuru olmayan bir ortamda bebek ayrıykenden daha sağlıklı olmuyor.tartışmalı bir ailede büyüdüğüm için yazıyorum bunları.sonuç ne oluyor biliyormusunuz sabır eşiği düşük kavgacı bir birey.gercekten aileniz arkanızda ise iyice düşünüp karar verin.2nizinde psikolojisi berbat durumda o çocuğa bari kıymayın.eşinizin değişeceğine inanıyorsanız da sabırdan başka bişey yok sizin için

Bu da geçer takma kafana cok.
Tel falan da kurcalama bos yere... unutursun zaman gectikce..

Konu sahibi su anki hayatinda mutsuzsun.. Hamile olman biseyi degistirmez.. Korkmayacaksin ayrilmaktan.. Cocuga bakamam diye dusunme. Allah onun rizkini zaten coktan kararladi.. Ikinizinde bir sure ayri. Kalip iliskinizi mantikli degerlendirmesi gerekir.. En ozel zamanlari neden zehir ediyorsun kendine.. Evlilik ozveri saygi ister. Biraz kafani dinle.. Ayri kal.. Dusun tasin.. Bisey kaybetmessin..

byby adamın üstüne fazla gitme dayagını yer oturursun gene...

Boşanma eylemini gerçekleştiremeyecekseniz lütfen bir daha başlık açmayın. Çünkü bu artık dertleşmekten çıktı. Size yardımcı da olamıyoruz. Ne diyelim yani "seksi çamaşırlarını giy,parfümlerini sık tekrar eve bağla" mı diyelim? Evliliğinizi kurtarmak adına kimsenin yardım edebileceğini sanmıyorum, sadece siz kendinize yardımcı olabilirsiniz. Selametle.

Keske anladığını hemen belli etmeyip iyice takip etseydin.. gerci tl dökümü bi şifreyle int. Alırsın. En çok knstğu noları ihcelersin

Eski konularınızı okuyacaklar için bir amme hizmeti yapayım

''O dedi bu dedi şu gitti eşim olacak ... şunu yaptı bu da şöyle derken o geldi gitti''

Çok merak ediyorum gerçekten buradan beklentiniz nedir?

Size verilecek tek tavsiye boşanın.

Başka bir tek öneri olamaz sorunlarınıza. Felaket bir evlilik hayatı yaşıyorsunuz.

Söylenmekten mi hoşlanıyorsunuz?

Aldatmasına kalmamıştı zaten bu iş.

Boşanın. Nasıl bir çözüm umuyorsunuz anlayamıyorum.

Eşinizi öldürüp yerine başkasını mı koysunlar siz boşanmaya cesaret edemiyorsunuz diye?

Gene der

ğene derken.. önce dövmüşmüü

evet tatlım...byby ve eşinin hatta her ikisinin de şiddet egilimleri var...hatta byby daha önce ki konularının birinde eşiyle tartışırken byby ın eşine bıçak çekmişligi bile var...

katılıyorum arkadasım... byby'ın konuları benzer.. artık bana gına geldi.. konu sahibi anlatıyor, fikir veriyoruz ama yine aynı...

Ya aşağı doğru okuyordum bi anda "sineğe çekecek" diye okuyunca bi kahkaha koptu istemsiz. Bağışlayın lütfen, yazmadan edemedim.
Ay ya.

Önceki konulara baktım da yakında 3. sayfada okuruz diye düşündüm. Yazık. :/

Offf offf derdlerm okadar büyükki kimden beddua aldım biseymi yaptım bilmeden bunları hakediyorum belkide

Sonunda bir şey yapmayacaksanız aldattı mı aldatmadı mı peşinde koşmayın. Bilseniz ne olacak bilmeseniz ne olacak. Hatta bilip çenenizi tutmazsanız bir de dayak yiyip oturacaksınız üstüne.

Velev ki burada herkes "ay evet kesin aldatıyor" dedi. Ee? Nolacak?

belki aldatıldıgı kadınla tanışacak belki onu sahiplenip aynı evde oturacaklar olamaz mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…