Eşinize ben başka eve çıkıyorum sen gelmek istersen gel de. Kararlı olduğunu görürse belki kabul eder.Hanımlar merhaba
7 senelik evliyim 5,5 yaşında bir kızım var.Kayınvalide ve kayınpederle aynı evde yaşıyorum yaş oldu 30.
Kızıma kayınvalide bakıyor bende özel sektörde çalışıyorum.Çok yüksek maaşlara çalışmasamda ileriyi düşünerek çalışmaya çalışıyorum işte.
Bu zamana kadar hep ayrı evin hayalini kurdum ama hayallerime ortak bir eş bulamadım yanımda.Bu aralar hiç iyi olmadığımın farkındayım.Sürekli hayaller kuruyorum (burcumda balık bu arada tam hayalperest yani) ayrı bir evim olduğunu,ayrı eşyalarım olduğunu,akşam kızımı uyuttuktan sonra televizyon karşısında sızıp kaldığımı,arkadaşlarımı evime davet ettiğimi,amaaaan bu haftada temizlik yapmıycam dinlenicem izin günümde dediğimi ve bunun gibi bir sürü şey işte.
24 yaşındaydım evlendiğimde.En fazla 1.5 yıl beraber otururuz diye düşünürken bi baktım ki 7 senedir beraber oturuyoruz.Artık ayrı bir eve çıkmak istiyorum dediğimde eşimin hep aynı bahanesiyle karşılaşıyorum DURUMUM YOK HAYATIM.Aslında var ikimizde çalışıyoruz.Bir evi gecindirebilecek şekildeyiz.Ha lüks yaşayacak durumda değiliz zaten lüks yaşamayı isteyende yokki.
Ve ben gün geçtikçe eriyip tükendiğimi hissediyorum.Eşimle sürekli bir tartışma içerisindeyim çünkü tahammülüm kalmamış,çekecek gücümde kalmamış.Yaklaşmıyorum yaklaşmasını da istemiyorum.Çünkü onun için zevk benim için işgenceye üzüntüye dönüşmekte.
Ve gelgelelim kayınvalideye.Evin kadını o,herşeyi bilen o,ne yapılacaksa ne alınacaksa karar veren o yani hayatımın merkez noktası o.Anlaşamıyoruz zaten birbirimizden haz da etmiyoruz.Ve her akşam işten çıkışım ayaklarımın eve giderken geri geri tepişi çok üzücü bir durum değilmi?Çok yoruldum çok tükendim heryerim ağrıyor sanki etimle kemiğimi birbirinden ayırıyorlar gibi acı var üzerimde.Sürekli eleştirilmekten,yerilmekten,bencillikten,merhametsizlikten bende kurtulurmuyum acaba diye dualar ediyorum.
Ne bileyim hanımlar yazdım işte içimi dökmek için.
Cok zor bir durum ama siz hatayi basta yapmissiniz..Kabul etmeyecekiniz,gerekirse esyalari 2.el alip kendi evinize cikacaktiniz.
Iyilikle bu sorunu zor cozersiniz gibi gorunuyor.
işten çıkarsam eğer 7/24 o evde nasıl yaşarım peki kayınvalideyle.Bu kez kesin kanser olurumkarı koca çalışıp da hala aile ile yaşamak. sen büyük bi rest filan çekmeden o evi terketmeden adam ayrılmaz. hayır madem durum ok paralama kendini çık işten görsün o durum yoku.
ayrı eve çıkabiliriz eşya mal mülk bişey zaten istemiyorumki ama adam çıkmak istemiyor.Sanıyorki çıkarsa anne babası onu reddedecek .Bana bunu direk söyleyemiyor maddi durumdan vurmaya çalışıyor.Eşinizi alacaksınız karşınıza çok net bir şekilde konuşacaksınız. Kararınızın ardında duracaksınız.
2 kişi çalışırken 7 yılda hiç mi birikiminiz olmadı ?
Şuan durum yoksa kemeri sonuna kadar sıkın bir kaç aya ayrı eve çıkarsınız.
Böyle hayat geçmez.
işten çıkarsam eğer 7/24 o evde nasıl yaşarım peki kayınvalideyle.Bu kez kesin kanser olurum
kavga ettim olmadı,ağır konuştum olmadı,güzel söyledim olmadıya anya ya konya. şimdiye kadar olan taktik bi işe yaramamış. başka taktik dene.
İnanamıyorum nasıl bu kadar vurdumduymaz ve bencil olabiliyor erkekler. Anasına babasına çok düşkünse evlenmeseymiş hiç. Ya resti çekeceksiniz ya da katlanacaksınız başka yolu yok gibi.kavga ettim olmadı,ağır konuştum olmadı,güzel söyledim olmadı
Bu işin sonu boşanmaya doğru gidiyor gibi
Söyledimde madem aile olamayacaktın neden evlendik neden çocuk sahibi olduk.
Evlendiğimiz andan itibaren senin ailen ben oldum dedim anlatamadım.
Tamam anne babandan ayrılmak istemiyorsan eğer karşı dairesini tutalım gelsin yesin içsin ama akşam olunca bende evime çekileyim yaşım geçtikçe lafları eleştirileri bu kadar sıkıntılarımı kaldıramıyorum dedim yine olmadı
Resti çekeyim çekeyimde nasıl çekeyimİnanamıyorum nasıl bu kadar vurdumduymaz ve bencil olabiliyor erkekler. Anasına babasına çok düşkünse evlenmeseymiş hiç. Ya resti çekeceksiniz ya da katlanacaksınız başka yolu yok gibi.
İnsan bile bile kuyuya çekmez kendini değilmi?Emin ol ben bu şeklide olabileceğini ufacık dahi tahmin etseydim zaten çocuk yapmazdım.Beni heba eden adamı babalık sıfatına sokmazdım.Ha bide şunun baskısı var evde etrafta eşimde.Çocuk kardeşsiz olmaz.Eşime dedimki salaklığımı evlendikten 1 sene sonra geride bıraktım.Sana bir tanesi fazlayken 2.ciyi asla vermem.Amaç beni tamamen tutunacak dalsız bırakmak7 yıl ne ya tamam adam ana kuzusu ama siz de kv ile otururken çocuk yapmasaydınız keşke. Adam sorumluluk almak istemiyor ki. Işin kolayını bulmuş daha kolay kolay çıkmaz o ayrı eve. Sağlam bi rest çekip çocuğu alıp gideceksiniz başka çıkar yolu yok.
İnsan bile bile kuyuya çekmez kendini değilmi?Emin ol ben bu şeklide olabileceğini ufacık dahi tahmin etseydim zaten çocuk yapmazdım.Beni heba eden adamı babalık sıfatına sokmazdım.Ha bide şunun baskısı var evde etrafta eşimde.Çocuk kardeşsiz olmaz.Eşime dedimki salaklığımı evlendikten 1 sene sonra geride bıraktım.Sana bir tanesi fazlayken 2.ciyi asla vermem.Amaç beni tamamen tutunacak dalsız bırakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?