Bide bana akıl verirmisiniz?

Sen git desem asgari ücretle çocuğu kime baktiracaksin kirayı neyle vereceksin ne yiyip ne içeceksiniz, eşinden nafaka bile alsan sanmam günü gününe versin ya da güzellikle versin, kanırtır durur

Kendi ailene gidemeyeceğini söylüyorsun, eşin katiyen ayrı eve çıkmayacak belli, bu durumda içinde bulunduğun şartlara bakış açını değiştireceksin çocuğuna bakılıyo dışarda bir hayatın iyi kötü bi işin var, yemeğin hazır oluyo eve gidince, lafları da ya duymayacaksın ya da şu dk dan itibaren deli gelini oynayacaksın onlar bir mı söylüyor sen 10 söyleyeceksin ağla ayıl bayıl kıyameti kopar en ufak lafta, sen üste çık, kocan ne yapacak dövecek mi velev ki dövdü çağır polisi şikayetçi ol

Başka yol yok, ya bi yerden para çıkacak çocuğunu alıp gideceksin ya da böyle

Deli gelini oynamaya gerek kalmayacak yakında gerçekten deli gelin olacağım
Bütün dertlerimi anlatsam okurmusunuzki

Az önce öğrendimki hiçbir zaman ayrı eve cıkmayacağız.
7 senedir gözümün içine baka baka nasıl kandırıldığımı öğrendim
kızlar çok kötüyüm yıllardır maddi durumdan dolayı evi ayıramadığını söyleyen adam aslında ailesine dayanamadığı için evi ayırmıyormuş bire bir bunu öğrendim.

Ayrı evden başka şansın yok. E ona da cevabın bu. Çocuğa kim bakacak?

Madem öyle senelerce bekle. Çocuğuna baktır sonra onlar vefat edince rahatla erersin. Çocukta büyümüş olur.

Niye ailesi bakıma mı muhtaç

Ben de deli gelin önerilerine katılıyorum. Kocan için de bi lafım var ama kırmızı kart direkt. Bıktır kaynananı o postalasın sizi.

Kendi annesine bile dayanamaz insan bunca zaman. Üstelik çocuğunuz da var. Bana göre daha zor bir durum çünkü eminim onun bakımına eğitimine de karışıyordur.
Boşanın. Çok net söylüyorum. Kocanız sizi kandırıyor. Kanmayın. Bu durumda boşanmış kadın ol ak daha zor değil. İşiniz de varmış madem.

Sadece kaynanan mi var . Ve diğer arkadaşların da dediği gibi bakıma muhtaç mi

.Evin kadını o,herşeyi bilen o,ne yapılacaksa ne alınacaksa karar veren o yani hayatımın merkez noktası o.

İşte biz bunu anlatmak için çok uğraştık burada. Çok kişi vardı sözlü, nişanlı, aynı eve gideyim mi diye burada soran. Veya aynı evde yaşasam da birşey olmaz, kaynana çok da tın diyen birkaç dünyadan bihaber de vardı buralarda. Çok anlatmaya çalıştık, orası gelin evi değil kaynana evidir, evin hanımı da odur. O otur diyecek oturacaksınız, şunu pişir diyecek pişireceksiniz, şu gün şu çamaşır yıkanacak diyecek yıkayacaksınız dedik. Sakın kaynana evini kendi eviniz olacak sanmayın dedik. Kimine anlattık kimine anlatamadık.

Sizin durumunuz maalesef haddini aşmış. En fazla iki yıl derken olmuş yedi yıl! Karı koca çalışıyorsunuz, iyi kötü üç kuruş beş kuruş her neyse. İlla ki bir eve çıkabilirsiniz, illa ki yavaş yavaş, taksit taksit evinizi dizebilirsiniz. Eşiniz alıştığı düzeni bozmak istemiyor, durumum yok da bahanesi. Durum var! Çift maaş, bir çocuk. Haydi haydi geçinir gidersiniz. Fazladan, ekstradan kahır çekiyorsunuz şu an. Ailenizle konuştunuz mu? Onlar da yeter artık diyor mu eşinize?

tabi adam bulmuş yağlı kapıyı anası karısının burnundan getirir adam alır başını gider nereye gittin ne yaptın demeye vakit bile bulamaz işten güçten eeeee adam kabul edermi özgür bi şekilde yaşıyo işte

ev ev uzerine olmaz derler..esinle acikca konus bi sekilde ikna etmeye calis baktin olmuyor tehtit et..bu ne yaa bi kadinj bi cocjgu goremeyecek adama adam denmezzzz

birikim yapmadınız mı hiç?

ufak da olsa bi eve girin hem zorla para biriktirirsiniz

Ayıp ediyor eşin ama nasıl çözülür bilemedim şimdi

sana gerçekten üzüldüm. ama bunu 7 yıldır anlayamamana şaşırdım . yani az önce öğrendim diyosun nasıl olur da eşinin bu şekil de düşündüğünü şimdiye kadar anlamazsın ki. yani eşini anlamak zor kendine ait ev eşya çocuğa oda olsa fena mı ? anasının eteğinin altından cıkamıcaksa niye evlenmiş. çok sinirlendim ona ya. sanada gerçekten üzüldüm. madem bu gun bu konu açıldı pat pat söyle. ben de durumlar böyle de. bi konuşmaya başlarsan dilin çözülür bu ne ya

Kv ile tekmi, maddi yardımı oluyormu size.Oturduğunuz ev kira mı? Aslında 2 seçenek var ya ayrılmak, yada bir müddet çoçuk büyüyene kadar idare etmek. Baştan beraber otumakla en büyük hatayı yapmışsınız.

Calisiyorum dogru hicbir birikimimde olmadi.cunku aldigim maasin icinden harcligimi alip verdim onlara sirf bana bulasmasinlar diye.Esim o kadar kaliteli bir oyuncu ki evet bugune kadar cok iyi kandirdi beni.Bugun konuyu actiktan sonra direk msj atip sordum.Evi ayirmama sebebin maddiyat degil anne ve babandan ayrilamayisin demi dedim direk evet demedi ama bariz belli etti kendini.Dunya kadar hakaret ettim,lanet ettim ama isten ciktim yine bu eve geldim.Cok caresizim emin olun.Nacizane fikrinizle bosan diyosunuz konus ikna et diyosunuz rest cek diyosunuz ama caresiz kalmak nasil bisey biliyomusunuz.

Bu yil ilk defa kpss sinavina girdim diguyu tercih ettim saniye bile dusunmeden ama olmadi yerlesemedim.Egerki yerlesseydim buraya acicagim konu bosandimm olurdu

Çok üzüldüm çaresizliğinize, Allah yardımcınız olsun. Hemen kötü de olsa 1+1 de olsa bir ev alın. eşinize maaşımla evi ödeyeceğim, çocuğum için yatırım olur deyin. Ev borcu azalınca da ben orada yaşayacağım dersiniz. Bir umudunuz olur en azından. 7 yıl önce bunu yapmış olsaydınız şimdi bir eviniz olurdu, zararın neresinden dönerseniz kardır.

Kendinizi iyi ifade etmissiniz.
Empati kurdum ve yaşadığınız ruhsal bunalımı cok iyi anlıyorum.
Evet hata basta aynı eve çıkmayı kabul etmekte olmus ama bunun uzerinde durmak su saatten sonra size bir fayda sağlamaz. Size somut careler lazim.gecmisi sorgulamak değil.
Kendi aileniz nasıl insanlar?
Yani mesela evi terk edip ailenizde kalma imkanınız var mı? En azından eşiniz ikna olup ayrı bir ev tutana kadar.
Varsa bu yolu deneyebilirsiniz.
Birde esinizin yapısını bilmiyorum ama bence musluğu kesin.maasinizi vermeyin.kızım icin kendim icin yatırım yapiyorum deyin ve paranizi altina vs yatırın. En azından ilerde su kötü durum sizi bosanma raddesine getirirse biraz da olsa birikmisiniz olur elinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…