- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Deli gelini oynamaya gerek kalmayacak yakında gerçekten deli gelin olacağımSen git desem asgari ücretle çocuğu kime baktiracaksin kirayı neyle vereceksin ne yiyip ne içeceksiniz, eşinden nafaka bile alsan sanmam günü gününe versin ya da güzellikle versin, kanırtır durur
Kendi ailene gidemeyeceğini söylüyorsun, eşin katiyen ayrı eve çıkmayacak belli, bu durumda içinde bulunduğun şartlara bakış açını değiştireceksin çocuğuna bakılıyo dışarda bir hayatın iyi kötü bi işin var, yemeğin hazır oluyo eve gidince, lafları da ya duymayacaksın ya da şu dk dan itibaren deli gelini oynayacaksın onlar bir mı söylüyor sen 10 söyleyeceksin ağla ayıl bayıl kıyameti kopar en ufak lafta, sen üste çık, kocan ne yapacak dövecek mi velev ki dövdü çağır polisi şikayetçi ol
Başka yol yok, ya bi yerden para çıkacak çocuğunu alıp gideceksin ya da böyle
Senin durumun gerçekten çok zormuş. Anlat içini dökDeli gelini oynamaya gerek kalmayacak yakında gerçekten deli gelin olacağım
Bütün dertlerimi anlatsam okurmusunuzki
Ayrı evden başka şansın yok. E ona da cevabın bu. Çocuğa kim bakacak?Herşey başta o nişanlı kızlara tozpembe geliyor ama kapkaranlık bir hayata sürüklendiklerini bildikleri halde hala devam ediyorlar.
Asgari ücretle çalışıyorum ve arkamda bana destek olabilecek ne anne var nede baba
Hadi kiraya çıktım tek başıma diyeyim,peki ya kızıma kim bakacak.Yemişim yememişim önemli değil benim için ama belimi büken bir çocuk var işte.
Niye ailesi bakıma mı muhtaçAz önce öğrendimki hiçbir zaman ayrı eve cıkmayacağız.
7 senedir gözümün içine baka baka nasıl kandırıldığımı öğrendim
kızlar çok kötüyüm yıllardır maddi durumdan dolayı evi ayıramadığını söyleyen adam aslında ailesine dayanamadığı için evi ayırmıyormuş bire bir bunu öğrendim.
Sadece kaynanan mi var . Ve diğer arkadaşların da dediği gibi bakıma muhtaç miAz önce öğrendimki hiçbir zaman ayrı eve cıkmayacağız.
kızlar çok kötüyüm yıllardır maddi durumdan dolayı evi ayıramadığını söyleyen adam aslında ailesine dayanamadığı için evi ayırmıyormuş bire bir bunu öğrendim.
.Evin kadını o,herşeyi bilen o,ne yapılacaksa ne alınacaksa karar veren o yani hayatımın merkez noktası o.
Hanımlar merhaba
7 senelik evliyim 5,5 yaşında bir kızım var.Kayınvalide ve kayınpederle aynı evde yaşıyorum yaş oldu 30.
Kızıma kayınvalide bakıyor bende özel sektörde çalışıyorum.Çok yüksek maaşlara çalışmasamda ileriyi düşünerek çalışmaya çalışıyorum işte.
Bu zamana kadar hep ayrı evin hayalini kurdum ama hayallerime ortak bir eş bulamadım yanımda.Bu aralar hiç iyi olmadığımın farkındayım.Sürekli hayaller kuruyorum (burcumda balık bu arada tam hayalperest yani) ayrı bir evim olduğunu,ayrı eşyalarım olduğunu,akşam kızımı uyuttuktan sonra televizyon karşısında sızıp kaldığımı,arkadaşlarımı evime davet ettiğimi,amaaaan bu haftada temizlik yapmıycam dinlenicem izin günümde dediğimi ve bunun gibi bir sürü şey işte.
24 yaşındaydım evlendiğimde.En fazla 1.5 yıl beraber otururuz diye düşünürken bi baktım ki 7 senedir beraber oturuyoruz.Artık ayrı bir eve çıkmak istiyorum dediğimde eşimin hep aynı bahanesiyle karşılaşıyorum DURUMUM YOK HAYATIM.Aslında var ikimizde çalışıyoruz.Bir evi gecindirebilecek şekildeyiz.Ha lüks yaşayacak durumda değiliz zaten lüks yaşamayı isteyende yokki.
Ve ben gün geçtikçe eriyip tükendiğimi hissediyorum.Eşimle sürekli bir tartışma içerisindeyim çünkü tahammülüm kalmamış,çekecek gücümde kalmamış.Yaklaşmıyorum yaklaşmasını da istemiyorum.Çünkü onun için zevk benim için işgenceye üzüntüye dönüşmekte.
Ve gelgelelim kayınvalideye.Evin kadını o,herşeyi bilen o,ne yapılacaksa ne alınacaksa karar veren o yani hayatımın merkez noktası o.Anlaşamıyoruz zaten birbirimizden haz da etmiyoruz.Ve her akşam işten çıkışım ayaklarımın eve giderken geri geri tepişi çok üzücü bir durum değilmi?Çok yoruldum çok tükendim heryerim ağrıyor sanki etimle kemiğimi birbirinden ayırıyorlar gibi acı var üzerimde.Sürekli eleştirilmekten,yerilmekten,bencillikten,merhametsizlikten bende kurtulurmuyum acaba diye dualar ediyorum.
Ne bileyim hanımlar yazdım işte içimi dökmek için.
Az önce öğrendimki hiçbir zaman ayrı eve cıkmayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?