- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Canim bekle biraz daha adet gecsin hele :)Kizlar saka gbi adete dair hicbir agri yok ama testtede bebek yok ben anlamadim 2 gün var adeete
Yarın yap :)Insallah kuzum insallah arkadas gelir :) benim yarin 4 gun oluyor yapsammi beklesem mi karar veremedim
Tamam yavru :)Yarın yap :)
bende aldım evrenden cevabı kuzu hemde tokat gibi dün sabah adet oldum ama öyle böyle değil aşırı kanamam var rahim filmi yapmış olabilir mi bunu ya ?
bende de aynısı oldu, neyseki yoğunlaşma cuma ve hafta sonuna denk geldi de istirahat edebildim.bende aldım evrenden cevabı kuzu hemde tokat gibi dün sabah adet oldum ama öyle böyle değil aşırı kanamam var rahim filmi yapmış olabilir mi bunu ya ?
bende 20 martta hsg çektirmiştim. belki de ondandırbende de aynısı oldu, neyseki yoğunlaşma cuma ve hafta sonuna denk geldi de istirahat edebildim.
sana da çok geçmiş olsun.yeni bat.ların gelmemesi umuduyla
benim dün başladı canım bütün gün yattım ama bugün işe geldim mecbur dk başı lavaboya gidiyorum.birde normladede kansızım iyice bembeyaz oldum.sen aşırı kanama olunca doktora gittin mi neden olmuş ki birde hep mi öyle oldu sadece rahim filminden sonraki adette mibende de aynısı oldu, neyseki yoğunlaşma cuma ve hafta sonuna denk geldi de istirahat edebildim.
sana da çok geçmiş olsun.yeni bat.ların gelmemesi umuduyla
bende 21 martta çektirdim canım bu ay sanırım normal döngüme döndüm 3-4 aydır hep erken olurdum bu ay gecikince umutlandım ama önceki döngülerim gibi 28 günde oldumbende 20 martta hsg çektirmiştim. belki de ondandır
Yavru ben hala regl olmadim yaa
Sabah test yaptim negatif
Hadi yaa, ben umutluydum aslında senin için, neyse... Var demek ki zamanıSabah test yaptim negatif
Canim hala regl olmadim ama bida da test mest yapmam hamileysem de 9 ay sonra dogururum zatenHadi yaa, ben umutluydum aslında senin için, neyse... Var demek ki zamanı
Bir kac gün daha beklicem yavru ya sonra tekrarlicamErken gebelik testi yap varsa çıkar onda eczanede 20tl bişeydi
Ben adete iki gün kala erken testte öğrendim sabrın varsa bekle tabi. Allah gönlüne göre versinBir kac gün daha beklicem yavru ya sonra tekrarlicam
Bir kac gün daha beklicem yavru ya sonra tekrarlicam
Topıgı tesaduf buldum, en bastan okudum msgları. Dua ediyorum, insallah guzel haberler alın..Bir kac gün daha beklicem yavru ya sonra tekrarlicam
Yavru sen nerelerdesinKaçıncı günün cnm??
Benm 4. günüm geçti gecikmeleri oynuyirum.. Geçen ay beş gün gecikmişti ama çokta hallenmiyorum test mest de yapmadm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?