- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.100
- 598
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Konustular konustularr regl oldular diye konu acicam yarin
Valla bende oyle melül melül yattim regl olucakmis hissi hala devam yani yattigimda biraz az ama kalkinca baya siddetleniyoHh benide etiketle madem orayaciddi ciddi sinirlerim bozuldu hsg çektireli ikinci ay, olursa ikinci reglim olucak. Hsg diye diye gaza getirdiler yaptırmadığım bi o kalmıştı oda oldu şükür herşey temiz eşimde de sıkıntı yok ama ne gelen var ne giden mübarek. Hayırlısıyla bi şükür etseydik bizde bi
Ahh keske olsada anlasalar biziSu erkeklerinde hamile kalabildigi sistemi icad etselerde kurtulsak bu cileden yav. Boyle kurbanlik koyun gibi safak sayip bekliyoruz
Valla bende oyle melül melül yattim regl olucakmis hissi hala devam yani yattigimda biraz az ama kalkinca baya siddetleniyo
isveçli bilim adamları biraz da bunun üzerinde çalışsa dimiSu erkeklerinde hamile kalabildigi sistemi icad etselerde kurtulsak bu cileden yav. Boyle kurbanlik koyun gibi safak sayip bekliyoruz
Ben o sırada ki adet döneminde demek istemiştim :) Sivilce bende sonradan çıktı tabiki ağrılarda ilk 3 vr 4 . haftada öyle şeyler olmadı bendeAksine bende adet olduktan sonra agri olur olmadan olmaz ve sivilce bilmemm hic yuzumde. Hamilelikte hem agrilar hem sivilceler artmisti noluyoruz demistim:) kisiye gore degisiyor bunlar
İnşallah canım benimm hayırlısıyla tez zamanda :)Bizden degilsin yani insallah biz senden oluruz yavru yaaa :)
Artik isvecli mi olur norveclimi olur ne olur bilmem. Biri olsun yeterisveçli bilim adamları biraz da bunun üzerinde çalışsa dimi
canım geçen ay bir şey kullanmışmıydın klomen falan yada daha önce hiç böyle olmuşmuydu adetin ilk günlerde damla damla gelip sonra artma gibiGünaydın kızlar
bu ay kafayı yemezsem, daha yemem
dün eve gittiğim dakikalarda, lavabo ihtiyacımı yaptıktan sonra, peçeteye az miktarda kan gördüm ve tamamm kırmızı kart dedim
doktorumu aradım ve geçen ay hsg çektirdik ama sonuç nedatif,adet oldum dedim.
cuma günü gel dedi. sana artık biraz yardımcı olalım dedi.
telefonu kapattım,
o saat bu saattir, bir damla kan olmadı
bana neler oluyor bilmiyorum. bugün işyerimde pedleri zulaladım, bekliyorum. belirti yok, kanama yok ama ped var :)
sizde durumlar nedir.
o erken gebelik testlerine güvenmiyorum canım ben ya o kadar para vereceğine ya bir kaç gün daha bekle 2 gün kala normal testlerden al yap ya da o teste vereceğin parayla git bir kan tahlili yaptırson 5 gün ve ben çok sabırsızım test yapmamak için kendimi zor tutuyorumkızlar sizce clearblue erken gebelik testi yapsam mı kendime mani olamıyorum
hayır hiç bir ilaç kullanmadım bugüne kadar, yaklaşık 6 aydır sadece folicasit kullanıyorum.canım geçen ay bir şey kullanmışmıydın klomen falan yada daha önce hiç böyle olmuşmuydu adetin ilk günlerde damla damla gelip sonra artma gibi
bekle bakalım canım gün içinde nasıl olacak eğer yarında aynı olursa bir doktora görünürsünhayır hiç bir ilaç kullanmadım bugüne kadar, yaklaşık 6 aydır sadece folicasit kullanıyorum.
daha önceleri de ilk gün az başlayıp, bir kaç saat içinde yoğunlaşan adetim oldu.
ama bu biraz farklı. az önce de wc de pedim hala lekesiz ama peçeteyle silince kan geldi.
bunun mutlaka adet olduğunu düşünüyorum ama neden böyle oluyor anlamadım. kaygılıyım biraz ve tabii koca bir hayal kırıklığı yaşıyorum
teşekkürler, evet randevu aldım, yarın doktorum bakalım ne diyecekbekle bakalım canım gün içinde nasıl olacak eğer yarında aynı olursa bir doktora görünürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?