Biesteron dhea kullananlar

çok üzüldüm canım. 3 kutu kullanmışsın aslında. Rabbim nasip eder inşallah. ben tedaviye başladığımda 6-7 kutu 60 lık kullanmış olacağım. Allahtan hayırlısı

inşallah canım inşallah. şu fsh illetiyle bi baş edebilsem harika olacak da. düşmüyo

geçen ay benimde başarısız bir denemem oldu ve doktorum 3 ay kullanacaksın sonra fsh değerine göre tedaviye tekrar başlayacağız diyerek biosteron verdi. 20 gündür kullanıyorum..
Sedef hnm ilaçlar sizde ne gibi etkiler yaptı birdee eşinizede bir ilaç verildimi ve sonucunuz ne oldu öğrenebilirmiyim

inşallah canım inşallah. şu fsh illetiyle bi baş edebilsem harika olacak da. düşmüyo
ben de kullanıyorum şubatta tüp yaptırcam. yaklaşık temmuzdan beri düzensiz bir şekilde kullanıyorum dr günlük 3 doz kullan dedi fakat ben 1 kullanıyorum. kutum bitti p.tesi alıp üç doza çıkarcam inşallah
Kızlar bu ilacı kullanan herkese yazdım öncelilkle hamile kalmışsın rabbim saglıkla kucagını versin inşlh☺️ Bu ilaç sende ne gibi sonuçlar verdi ve eşinede birley verdilermi ? Ve bu hamileliğin ilaçlr sonrası damı oldu cvp lütfen şimddn teşekkrlr

Kızlar bu ilacı kullanan herkese yazdım öncelilkle hamile kalmışsın rabbim saglıkla kucagını versin inşlh☺️ Bu ilaç sende ne gibi sonuçlar verdi ve eşinede birley verdilermi ? Ve bu hamileliğin ilaçlr sonrası damı oldu cvp lütfen şimddn teşekkrlr

ben henüz ne etti etiğini bilmiyorum. geçen ay tedaviye başlayacaktım ama yumurtalar büyümedi iptal oldu. ramazandan sonra gidicem

canım benim eşime herhangi bir ilaç vermedi çünkü eşimde sorun yok. ben temmuzda tedaviye başlayacağım için henüz işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.

kızlar ne alemdesiniz. benim 26 haziranda adet olacağım adetimin 2. günü gideceğim. doktorum başlamadan tsh ve anti tpo istedi. tsh ım 1.3 çıktı. doktorum gayet iyi dedi. bakalım heyecanlıyım. Rabbim Ramazanda nasip eder bayramda çifte bayram yaparız inşallah

Teşekkürler cvp için hakkımızda hayırlısı ben sparişleri verdm ilaçlrn 3 ay kullncz bakalım ne oluck sonr tup bebek
ben adeti bekliyorum son 3 gün sonrasına yumurtaları göreceğim yumurtalara etkisi olup olmadığını ne derecede olduğunu yazarım en son tedavimde 2 yumurta oluşmuş 1 tanesi döllenmiş oda kalitesizdi ve tutmadı. bakalım bunda sayı ve kalite yönünden ne gibi bir değişiklik olacak? bu sayfadan bilgi veririm

Kızlar ben bugün muayeneye gittim. ne yazıkki dhea yumurta sayıma bir faydası olmamış yine 5 tane yumurta görünüyor. inşallah kalitesini etkilmiştirde 5 te 5 döllenme olur :(

Kızlar ben bugün muayeneye gittim. ne yazıkki dhea yumurta sayıma bir faydası olmamış yine 5 tane yumurta görünüyor. inşallah kalitesini etkilmiştirde 5 te 5 döllenme olur :KK43:
5 tane kötü değil ki, tamam 10 ve üzeri olsa çok güzel ama 5 tanede kötü sayılmaz bence. Yaşın kaç peki merak ettim?

Yasim 27. 6 ay onceki tedavimde de 5 gorundu 2 tanesi buyudu 1 tanesi dollendo o yuzden korkuyorum kekse 5 taneside dollense :KK43:
Anladım canım, benim yaşım 39 olacak, benimde genelde kontrollerde bazen 5-6 bazende 2-3 görülüyor, o yüzden sordum, yaşına göre az buluyorlar demek ki. Bence kötü bir sayı sayılmaz, sadece 1-2 tane yumurtası olanlara göre. İnşallah hepsi büyür ve döllenir, Rabbim yardımcın olsun..

Anladım canım, benim yaşım 39 olacak, benimde genelde kontrollerde bazen 5-6 bazende 2-3 görülüyor, o yüzden sordum, yaşına göre az buluyorlar demek ki. Bence kötü bir sayı sayılmaz, sadece 1-2 tane yumurtası olanlara göre. İnşallah hepsi büyür ve döllenir, Rabbim yardımcın olsun..
AMİN çok teşekkür ederim 22 yaşındayken tanıştım yüksek fsh ile, ilk tedaviye başladığımda da yumurta sayım 5-6 idi. dhea kullanınca belki daha fazla olur diye umutlanmıştım ancak olmadı şimdi inşallah kaliteleri yüksek olur diye dua ediyorum. Allahtan hayırlısı Rabbim herkesin gönlüne göre versin

kızlar gelişmeleri yazayım da bilgilenmek isteyen okusun. bir önceki tedavimde 4 yumurta görünüyordu bunun 2 tanesi büyüdü ve 1 tanesi döllendi oda 2. kaliteydi tutmadı sonrasında 4 ay dhea kullandım. şuan 7 yumurta görünüyor 4 tanesi önden gidiyor bakalım bundan sonra ne olacak?

Kızlar selam.Ben yaklaşık iki aydır dhea kullanıyorum. kullanmaya başladıktan sonra ilk adetim 26 gün sonra oldu.06.06.2015 de, sonra 18.06.2015 de önce pembe sonra kızmızı kan geldi 3 gün sürdü bitti.adet mı anlamadım.ve o tarihten sonra adet olmadım.karnım ağrıyo eklem yerlerim ama olmadım.07.07.2015 te idrar testi yaptım negatif.hamile olma ihtimalim varmı sizce.dhea nın etkisimi yada.bi daha test yapmak istemiyorum bi süre.negatif görmek istemiyorum.bu konuda bilgisi deneyimi olan yazarsa sevinirim.

Kızlar selam.Ben yaklaşık iki aydır dhea kullanıyorum. kullanmaya başladıktan sonra ilk adetim 26 gün sonra oldu.06.06.2015 de, sonra 18.06.2015 de önce pembe sonra kızmızı kan geldi 3 gün sürdü bitti.adet mı anlamadım.ve o tarihten sonra adet olmadım.karnım ağrıyo eklem yerlerim ama olmadım.07.07.2015 te idrar testi yaptım negatif.hamile olma ihtimalim varmı sizce.dhea nın etkisimi yada.bi daha test yapmak istemiyorum bi süre.negatif görmek istemiyorum.bu konuda bilgisi deneyimi olan yazarsa sevinirim.
Dhea bana hic bu tarz bi etki yapmadı yan etki olabilir kullanirken hamile de kalmis olabilirsin idrar testi guven vermiyor bence bi kan resti yaptirip devam et hamileysen dheayi kullanmaman lazim

Back
X