- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Ayneeennnn yeminle midem kalkti. Lavaboya gittim kusacaktim nerdeyseeeeyenılıklere acıgım da bu kadarına olamam
34 ama kucuk bı gobısım varkaç bedensiniz arkidaşlar
hiç koyunu kafası kesilirken gördün mü,debeleniyor falan böyle kafası koptuktan sonra titriyor.kusanziiii
34kaç bedensiniz arkidaşlar
bebiş olsun sen yine kilo alma tamam güzel de fazla çalışması da hormonun anormal şeylere sebep olabiliyor unuttum şimdi ama bi arkadaşta vardı bizim
aklından zorun mu var
hhahaha sapık cekırgeçekirge bi kere benim memelerimin arasına girdi atlayıp
34 ama kucuk bı gobısım var
Koyun,inek sagliga faydali ama böcük ne ayak?hiç koyunu kafası kesilirken gördün mü,debeleniyor falan böyle kafası koptuktan sonra titriyor.
eğer vejeteryansan ozaman haklısın kusanzi olabilirsin,ama köfteleri löp löp yiyosan ben de ona kusanzi oluyorum,çünkü böcekler daha kolay ve acısız ölüyor..
kaç bedensiniz arkidaşlar
anemi ve taşikardi var bende conem bu sebepten kaynaklanıyor . normalde kola sigara kahve kesinlikle yassah bana ama kim dakarrrrr yemişim yassahları
böcükler varya proteinden oluşuyor tamamen..hepsinden yararlı aslındaKoyun,inek sagliga faydali ama böcük ne ayak?gerci ben kirmizi et yemiyorum. Tavuk balik ama böcükse yiyememm
İnsanin cekige olasi geliyoçekirge bi kere benim memelerimin arasına girdi atlayıp
koyunu usulünce kesersen sorun yokhiç koyunu kafası kesilirken gördün mü,debeleniyor falan böyle kafası koptuktan sonra titriyor.
eğer vejeteryansan ozaman haklısın kusanzi olabilirsin,ama köfteleri löp löp yiyosan ben de ona kusanzi oluyorum,çünkü böcekler daha kolay ve acısız ölüyor..
Tiksinmiyor musun? Bizde böcek gördüğünde terlikle vurulmak suretiyle katledilirböcükler varya proteinden oluşuyor tamamen..hepsinden yararlı aslında
her türlü kafası kesiliyor lil gayet hissediyolar.koyunu usulünce kesersen sorun yok
kesmeyi bilmeyen cahiller yüzünden hayvanlar can çekişiyor
İnsanin cekige olasi geliyosonra dürüm olabilecegimi dusunup vaz geciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?