- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
ya usülünce yapılınca tadı gayet güzel yaniTiksinmiyor musun? Bizde böcek gordugunse terlikle vurulmak suretiyle katledilir
Tiksinmiyor musun? Bizde böcek gordugunse terlikle vurulmak suretiyle katledilir
Birdelink vermis hey allaaaamm hic acmam kiya usülünce yapılınca tadı gayet güzel yani
http://www.bilgiustam.com/alternatif-besin-kaynagi-olarak-bocekler/
ben alıp tavaya atıyom.(şaka.)yaaaa yazık ben kıyamıyom alıp dışarı koyuyom
kalıbı dardır(!)O değil de bugün alışverişe gittik sınıftan bi arkadaş 60 kilo bir kız var hala 34 bedenim diye ısrar ediyor mağazada
ulan içine giremiyon
Benm annem supurgeye cekiyoyaaaa yazık ben kıyamıyom alıp dışarı koyuyom
O değil de bugün alışverişe gittik sınıftan bi arkadaş 60 kilo bir kız var hala 34 bedenim diye ısrar ediyor mağazada
ulan içine giremiyon
Bende 59.4 kg yim ama 34 bedenim benceO değil de bugün alışverişe gittik sınıftan bi arkadaş 60 kilo bir kız var hala 34 bedenim diye ısrar ediyor mağazada
ulan içine giremiyon
Ben dinen de inandığım için o kadar dramatik bakamıyorum olayaher türlü kafası kesiliyor lil gayet hissediyolar.
oyy bayılırım eteben böcek falan yiyemem arkaaş ya en misi kırmızı et löp löp off ağzım sulandı hee hele biftek brrr
oyy bayılırım ete
yok valla aşkitomgönderme mi yapıyon sen bana
günün birinde insandan üstün bir ırk gelişip de işkence çekmesin sorun yok diyip kafanı keserse..Ben dinen de inandığım için o kadar dramatik bakamıyorum olaya
işkence çekmedikleri sürece sorun yok..
he et sever miyim pek sevmem ama thats the reality
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?