- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
arkadaşlar ezgişde bi arkadaşlar var tövbeler olsun şimdiden cünüp oldum
dımı ben omrumu neyle olduruyom dıosundurböyle cicileri görünce daha hızlı boşanasım geliyor
ohaa adonıslerı de varmıydı
Nerde nanbeni de eklesin instagram arkadaşım o benim herüflere bakmıcam herıld
dımı ben omrumu neyle olduruyom dıosundur
ellerini koymuş oraya göremiyom
Hakkaten var ama ondan bitane var o ozel parcayida just icin ayirdim kuzulaaarohaa adonıslerı de varmıydı
yası yasına tıpı tıpıne daha nevalla çocuğun instagram adını bile biliyomyazıyo tepede
valla didim anam böyle benden 4 yaş büyük çıtırezgi de biliyomuş zevkimi
valla çocuğun instagram adını bile biliyomyazıyo tepede
valla didim anam böyle benden 4 yaş büyük çıtırezgi de biliyomuş zevkimi
Otur oturdugun yerde kocana ispiklerim seniEller ordaysa sen de başka yere bak orası boştur
bana da anca kemıklerı atınHakkaten var ama ondan bitane var o ozel parcayida just icin ayirdim kuzulaaar
Otur oturdugun yerde kocana ispiklerim seni
Ben aldatmiyom anam bacim justa araci oluyorum.cocugun fotosunu attim burdan ozelden.eklemedi kimse kimseyi panik yapmaNomıssız beni kimlerle aldatıyon yakaladım
nıye onun hakkı yokmuOtur oturdugun yerde kocana ispiklerim seni
bana da anca kemıklerı atın
Eller ordaysa sen de başka yere bak orası boştur
Feysçük mü orası ?
Ben aldatmiyom anam bacim justa araci oluyorum.cocugun fotosunu attim burdan ozelden.eklemedi kimse kimseyi panik yapmaDislanmadin yani vive sakiiin
Onun kocasi var o yuzden hakki yok ve istersen yanlis anla ben senin kadin oldugunu dusunmuyorumnıye onun hakkı yokmu
Ben aldatmiyom anam bacim justa araci oluyorum.cocugun fotosunu attim burdan ozelden.eklemedi kimse kimseyi panik yapmaDislanmadin yani vive sakiiin
ahahah kapıda bekliyor bu da kız kedi gibi kıyamam
aynen baktım baktım şortunasola yatmış galiba biraz
zapıklaştım iyice
kolay mı lan 1 sene erkeksız olmakahahah kapıda bekliyor bu da kız kedi gibi kıyamam
aynen baktım baktım şortunasola yatmış galiba biraz
zapıklaştım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?