- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Aynen handos.hepsini kahretsin allah.pislik seyler.huzur birakmadilar
Erken yat erken gecenin bi saatlerine kadar fink atiyosun burdaaa.hiiiiii6 da kalkmaktan nefret ediyorummmmmmmmm
Ben de bazen 6 bazen 5 bucukta kalkıyorum ama o saatler saabah değil,igrençsaatler onlar6 da kalkıyom benöğlen yemeği yerim az sonra
Erken yat erken gecenin bi saatlerine kadar fink atiyosun burdaaa.hiiiiii
Ben de bazen 6 bazen 5 bucukta kalkıyorum ama o saatler saabah değil,igrençsaatler onlar
Hava karanlık oluyorKarga pkunu yemiyor o derece iğrenç
Hava karanlık oluyor
Gotham city gayet havalı bi kereGotham city gibi oluyor her yer sisli, puslu
Bizde seni seviyoz kusum ama senin kocan vaaaar,isin vaaaar.olmazz cissHerüfüm de kızdı zaten film izleyelim dedi dünSeviyorum sizi napıyım ha napiyim sevmek suç mu ?
Bizde seni seviyoz kusum ama senin kocan vaaaar,isin vaaaar.olmazz ciss
NolduuuCok hastayiiimmmm
Yatağa yayıl takıl burda uyuyamıyosan.iş falan yapma sakın bugünYaaa cok fenayim.4muydu 5miydi neydi uyandim.kustum cok midem resmen agriyo.burnum akiyo.basim cok agriyo.yatip dinlenemiyorumda kemiklerim agriyo resmennnn
Yaaa cok fenayim.4muydu 5miydi neydi uyandim.kustum cok midem resmen agriyo.burnum akiyo.basim cok agriyo.yatip dinlenemiyorumda kemiklerim agriyo resmennnn
Asafı pepeeye alıstır çocuklar onu izleyince hipnotize oluyoerSiskooanne .!.:Ya asklarim coklu alinti yapamiyorum.yatamiyorum iste bebi var.esktra bisey yapmiyorum zaten ama yemegi var,oyunu var.3-5 adim yurumeye basladi hep ayakta.pesindeyim devamli.yinede iyiki var ama cok yorgunumİctim handos ikisinideeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?