sünger bigudi aldım bugün 3 paket.. ben dayanamadım gerci.. 5 dk anca durdu kafamda.. ama acaip işe yarıyo benden sölemesi.
hanımlar bu sünger bigudileri ıslak saça mı, kuru saça mı yoksa nemli saça mı uygulamak daha iyi sonuç verir, bir de sardıktan sonra fön tutuyor musunuz?
bugidi nasıl kullanılır arkadaşlar.. ben aldm geçen gün.. böle tırtıklı bi yüzeyi var plastik gibi bişi.. nemliyken sardım saçımı. sonra tel toka tutturdum kenarlardan.. ama açmaya çalırken saçım iyice dolandı... ben bigudiyi çektikçe bozuldu tabi saç. böle elektrik çarpmış gibi bişi çıktı ortayahehe çok komikti ya.
bi saatte beklemiştim bide o hevesle..
yaw biri bana şu formülü anlatırmı.. nası yapılıyoo
böle cırt cırt gibi yüzeyi olan dimi, hiç güzel değil onlar. saçtan çıkarana kadar bukleler dağılıyor. sardığın yönün tersine aça aça çıkarmak lazım. bi de üstündeki tırtıkların saçı yıprattığına bahse girebilirim. sosis ve sünger bigudiler daha güzel, hatta sosiste buklelerin iriliğini ayarlamak daha kolay olduğu için değişik modeller yapılabilir. süngerler ince sarmayı gerektiriyo, o da birazcık kuzu imajı verio insana. suluları kullanmak da zor, ısıt, bekle, eziyet resmen.
ben cırt cırtlı bigudinin büyük boylarını kahküllerimi şekillendirmek için kullanıyorum, fön gerektirmeden istediğim gibi oluo.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?