- Konu Sahibi taktak9293
Ben merak etmiyorum ve anlatmasını istemiyorum ama her inçe ayrıntıya kadar anlatıyor malesef 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer eşimle herhangi birşey yapmayacaksak ya da birşey sormamız gerekmiyorsa gün içerisinde işteyken birbirimizi aramayız. Akşam da unutmazsak ve öğlen işyeri yerine dışarıda yemişsek söyleriz birbirimize ama ben hiç kimle yedin kimler vardı gibi sorgulamadım. Eşim de sorgulamaz. Güveninizi kırıcı birley mi yaptı
Hemen anlatmış zaten. Bence kendini de eşini de yığratma bunlar içinsdece bi kere acil ailevi bi mezvu için iş için dısarıya cıkıyorum demişti. sonra babası ile buluşmuş çarşıda. çarşı da bnm iş yerine yakın . çıkışıma gelip hemen anlatmıştı.
sen telaşlanma diye sana söylemedim demişti.
Ama çok üzüldüm. en önemli seyleri bile bilmiceksem ne anlamı var eşin olmamın dedim.
ve üzüldüm...
ondan sonra iyicene sacmaladım..
yıpratmamaya clşcam inşallahHemen anlatmış zaten. Bence kendini de eşini de yığratma bunlar için
gerçekten mi :OBen wcye giderkende yazıyorum yani.![]()
Yani bilmesi lazım değil mi?gerçekten mi :O
Babasıyla buluşması önemli mi? Söylemiş de zaten. Bunda çok üzülecek ne var anlamadımsdece bi kere acil ailevi bi mezvu için iş için dısarıya cıkıyorum demişti. sonra babası ile buluşmuş çarşıda. çarşı da bnm iş yerine yakın . çıkışıma gelip hemen anlatmıştı.
sen telaşlanma diye sana söylemedim demişti.
Ama çok üzüldüm. en önemli seyleri bile bilmiceksem ne anlamı var eşin olmamın dedim.
ve üzüldüm...
ondan sonra iyicene sacmaladım..
Kendi anlatır ben sıkılırımarkadaşlar merhaba:)
eşlerinizin gün içinde neler yaptıgının ne kadarını öğrenmeye çalışıyosunuz?
ben şu sıralar kafayı yemiş vaziyette öğlen kimle nereye yemege gittin demeye başladım...
ben kendim de cıkarken yazıyorum kızlarla cıkıyorum şuraya gidiyorum diye..
günlük hayatta sizler neler merak ediyosunuz eşiniz ile ilgili?
Bık Bık cılik derkennnnnarkadaşlar merhaba:)
eşlerinizin gün içinde neler yaptıgının ne kadarını öğrenmeye çalışıyosunuz?
ben şu sıralar kafayı yemiş vaziyette öğlen kimle nereye yemege gittin demeye başladım...
ben kendim de cıkarken yazıyorum kızlarla cıkıyorum şuraya gidiyorum diye..
günlük hayatta sizler neler merak ediyosunuz eşiniz ile ilgili?