• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bık bık cılık...

Ben merak etmiyorum ve anlatmasını istemiyorum ama her inçe ayrıntıya kadar anlatıyor malesef :işsiz:

valla hiç bir şekilde merak etmiyorum.
aklı başında kaç yaşında adam.
isterse haberim olmadan genelev bile işletebilir.
bilemem. yalana davetiye de çıkaramam.
nerde kiminle yemek yerse yesin, kimle buluşursa buluşsun.
kendisine afiyet olsun.

Eğer eşimle herhangi birşey yapmayacaksak ya da birşey sormamız gerekmiyorsa gün içerisinde işteyken birbirimizi aramayız. Akşam da unutmazsak ve öğlen işyeri yerine dışarıda yemişsek söyleriz birbirimize ama ben hiç kimle yedin kimler vardı gibi sorgulamadım. Eşim de sorgulamaz. Güveninizi kırıcı birley mi yaptı

Eğer eşimle herhangi birşey yapmayacaksak ya da birşey sormamız gerekmiyorsa gün içerisinde işteyken birbirimizi aramayız. Akşam da unutmazsak ve öğlen işyeri yerine dışarıda yemişsek söyleriz birbirimize ama ben hiç kimle yedin kimler vardı gibi sorgulamadım. Eşim de sorgulamaz. Güveninizi kırıcı birley mi yaptı

sdece bi kere acil ailevi bi mezvu için iş için dısarıya cıkıyorum demişti. sonra babası ile buluşmuş çarşıda. çarşı da bnm iş yerine yakın . çıkışıma gelip hemen anlatmıştı.
sen telaşlanma diye sana söylemedim demişti.
Ama çok üzüldüm. en önemli seyleri bile bilmiceksem ne anlamı var eşin olmamın dedim.
ve üzüldüm...
ondan sonra iyicene sacmaladım..

sdece bi kere acil ailevi bi mezvu için iş için dısarıya cıkıyorum demişti. sonra babası ile buluşmuş çarşıda. çarşı da bnm iş yerine yakın . çıkışıma gelip hemen anlatmıştı.
Ama çok üzüldüm. en önemli seyleri bile bilmiceksem ne anlamı var eşin olmamın dedim.
ve üzüldüm...
Hemen anlatmış zaten. Bence kendini de eşini de yığratma bunlar için

Ne merak ederim
Ne öğrenmeye çabalarım
Güvenmediğim adamla evli kalmam .

ve üzüldüm...
Babasıyla buluşması önemli mi? Söylemiş de zaten. Bunda çok üzülecek ne var anlamadım

Sabah 5 bucukta firina gidiyor oglen is arasi eve geliyor aksam eve geliyor neyini sorayim adamin yorgunluktan hali kalmiyor valla :)

-Naptın?(nasılsın?)
-Ne yedin?
Bu kadar..Kimle yediğini sormak aklıma gelmiyor pek..

arkadaşlar merhaba:)
eşlerinizin gün içinde neler yaptıgının ne kadarını öğrenmeye çalışıyosunuz?
ben şu sıralar kafayı yemiş vaziyette öğlen kimle nereye yemege gittin demeye başladım...

ben kendim de cıkarken yazıyorum kızlarla cıkıyorum şuraya gidiyorum diye..
günlük hayatta sizler neler merak ediyosunuz eşiniz ile ilgili?
Kendi anlatır ben sıkılırım :D karakol amiri eşim, habire cinayet gasp gayrimeşru içim kararıyor.

arkadaşlar merhaba:)
eşlerinizin gün içinde neler yaptıgının ne kadarını öğrenmeye çalışıyosunuz?
ben şu sıralar kafayı yemiş vaziyette öğlen kimle nereye yemege gittin demeye başladım...

ben kendim de cıkarken yazıyorum kızlarla cıkıyorum şuraya gidiyorum diye..
günlük hayatta sizler neler merak ediyosunuz eşiniz ile ilgili?
Bık Bık cılik derkennnnn

Neden bu şüphe?
Bi açığını mı gördünüz?
Yapmak isteyen her şekilde yapar yemeğe Aysel'le gider Ahmet'le gittim der.

Back
X