- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
- Konu Sahibi taktak9293
İşden eve evden işe gittiği içn öyle bişe yaşamadım. İşteyken arar 2-3 defa gereksiz yere. Halı sahaya gider bazen oda en fazla 2 saat sonra evde olur. Markete gönderince bile orda arar geliom arabadayım die 2 dk.lık yolda 
Başıboş bırak eskiden aramayınca “ kendi başımı yerdim sorular sorular.....nerde niye unuttu bni fln :)
Şmdi çoğu zaman meşgule atıp bahane buluyorum 4-5 msj atarsa anca cvp veriyorum ve bn üstüne düşmeynce aşırı ilgili oluyor bunu farkettim. Sende düşünme..

Başıboş bırak eskiden aramayınca “ kendi başımı yerdim sorular sorular.....nerde niye unuttu bni fln :)
Şmdi çoğu zaman meşgule atıp bahane buluyorum 4-5 msj atarsa anca cvp veriyorum ve bn üstüne düşmeynce aşırı ilgili oluyor bunu farkettim. Sende düşünme..
bu konuda biraz uyuzum. Eşim dışarı cıkarken bişeyler yaparken haber vermemi istiyor. Ama ben günde 3 kere de cıktıgım oluyor her seferinde seni arayamam işin olur müsayit degilsindir derim ama inatla sen ara degilsem dönerim der. Bende biraz gururluyumdur merak ediyorsan sen ara da diyemiyorum çok kızıyor. Bizimde bu gün içinde ne yapıldı kavgalarımız oluyor. Egerki adam şikayetçi degilse ara sor güzel güzel. Ama bunalıyorsa biraz törpüle kendini. Egerki ben koç burcu olmasam inat olmasam 7/24 ararım heralde